Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto verkopen met joint de culasse

joint de culasse kapot symptomen

Heeft uw wagen een kapotte joint de culasse? Dan kunt u de auto vaak beter wegdoen. Maar hoeveel is uw auto nu nog waard? Wij kopen al jaren auto’s met een lekke koppakking. Daardoor vertellen we u binnen 24 uur wat de auto nog waard is. Heeft u een auto met een bouwjaar vanaf 2007? Dan kopen we de auto graag over.

Benieuwd waarom u moet kiezen voor schadeautoopkoper.be?

  • Wij doen een gratis en vrijblijvende taxatie.
  • U krijgt altijd vooraf geld. Contant of per bank.
  • We halen uw auto gratis voor de deur op.
  • Wij hebben alleen maar tevreden klanten.

Wilt u een auto met kapotte motor verkopen? Krijgt u het liefst nog een hoog bedrag voor de auto? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Vul het formulier bovenaan deze pagina in met alle gegevens over de auto. We nemen dan direct contact op. Heeft u vragen over het proces? Bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Auto met kapotte koppakking verkopen; zo werkt het

Een auto met motorschade verkopen lijkt misschien lastig. Toch is het bij ons heel erg eenvoudig. Schadeautoopkoper.be heeft namelijk al meer dan 15 jaar ervaring, waardoor het proces heel makkelijk verloopt. U raakt al van uw auto af in de volgende 4 eenvoudige stappen.

  1. U stuurt ons alle informatie over de wagen. Dat kan via het bovenstaande formulier. Wij laten dan gratis een taxateur naar de gegevens kijken.
  2. We komen direct bij u terug om een bod te doen op de auto. U heeft dan tijd om te bepalen of dat bod hoog genoeg is.
  3. Wilt u de auto aan ons verkopen? Dan zorgen we dat u direct het geld overgestort krijgt. We maken ook ter plekke een afspraak om de wagen op te halen. Contante betaling bij het ophalen van de auto is ook mogelijk.
  4. We halen uw auto gratis voor de deur op. We lopen nog wat papierwerk door en we nemen de wagen mee. U bent dan voorgoed van het probleem af.

Joint de culasse kapot; 3 symptomen

Een lekke koppakking zorgt vaak voor een dure reparatie. Het is daarom goed om te herkennen of uw auto hiermee te maken heeft. Het is daarbij belangrijk om te weten dat een joint de culasse stuk kan gaan op meerdere plekken. Als eerst kan er koelvloeistof via de pakking uit het motorblok lekken. Dit wordt ook wel een uitwendig defect van de koppakking genoemd. Ook kan er sprake zijn van een interne lekkage. Dan lekt er koelvloeistof in kanalen waar olie voorkomt. Uiteindelijk kan de vloeistof ook in de cilinders van de motor terechtkomen.

Joint de Culasse herkennen

Omdat er verschillende oorzaken zijn, herkent u de schade ook op diverse manieren. Zo kan er bijvoorbeeld zichtbare lekkage zijn aan de buitenkant van de motor. U ziet dan vocht aan de buitenkant van het motorblok. Een ander optie is dat de olie op de peilstok een witte gloed heeft, vanwege vocht in het oliemengsel. De laatste optie is dat de uitlaat een felle witte damp uitstoot. In dat geval is er sprake van koelvloeistof in de cilinders.

joint de culasse vervangen prijs

Voldoet uw auto aan één van bovenstaande kenmerken? Dan is in al deze gevallen reparatie of vervanging van de koppakking nodig.

Wat kost de reparatie van een joint de culasse?

U kunt zich misschien voorstellen dat een reparatie van een lekkende koppakking duur is. Dat is helaas ook de realiteit. Het herstellen van het onderdeel is namelijk vrijwel onmogelijk. Het resultaat? Een reparatie tussen de 450 en 1200 euro.

De reden dat de reparatie zo duur is, komt omdat er vooral tijd nodig is om de koppakking te vervangen. Vaak moet zelfs de hele motor uit de auto verwijderd worden. Omdat nooit precies duidelijk is hoeveel tijd de reparatie in beslag neemt, weet u ook nooit precies hoeveel de reparatie gaat kosten.

Hoeveel is een auto met kapotte joint de culasse waard?

Wilt u een kapotte wagen verkopen, dan vraagt u zich direct af wat de huidige waarde is. Heeft uw auto een defecte joint de culasse, dan lopen de reparatiekosten hoog op. Kopers zullen dus altijd een bod doen waarmee ze de reparatiekosten helemaal kunnen vergoeden. Om zeker te weten dat ze geen verlies maken, bieden ze vervolgens een nog lagere prijs.

Vooral particuliere autokopers en kleine auto opkopers zullen een laag bod doen. Zij zijn namelijk niet in staat de auto goedkoop te repareren. Schadeautoopkoper.be kan dat wel. Daardoor is uw auto voor ons ook meer waard. Zelfs met een groot defect. Laat ons vandaag nog de waarde bepalen en u weet direct wat de auto nog waard is.

Wat gebeurt er met mijn wagen?

auto verkopen met joint de culasse

Schadeautoopkoperopkoper.be is gespecialiseerd in de overname van schadewagens. Omdat wij dat al meer dan 15 jaar doen, maken wij gebruik van een groot nationaal en internationaal netwerk. Een auto met kapotte joint de coulasse is in België niet veel geld waard. Daarom melden wij de wagen voor export aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw auto voor een goedkopere prijs wordt gerepareerd in Oost-Europa. Daarom ontvangt u bij ons altijd een hoger bod dan ergens anders.

Heeft u een kapotte auto en zit u niet te wachten op dure reparatiekosten? Laat ons vandaag nog helpen om uw probleem op te lossen.

Vul het bovenstaande formulier op de website in, dan taxeren wij direct gratis uw auto. Heeft u eerst nog vragen? Bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?