Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto met kapotte motor verkopen

auto verkopen kapotte motor

Wilt u een auto met defecte motor verkopen? Schadeautoopkoper heeft meer dan 15 jaar ervaring in het opkopen van defecte wagens. Daardoor weten we altijd precies wat uw auto nog waard is. Daarnaast staan we bekend om onze snelle service. Zo kunt u ons een auto met motorschade verkopen in slechts één dag.

Heeft u een probleemauto waar u graag vanaf wilt? Wilt u binnen 24 uur geld op uw rekening gestort krijgen? Laat ons helpen om dat voor elkaar te krijgen.

Vul het formulier in bovenaan deze pagina en we nemen direct contact met u op. Wilt u ons eerst iets vragen over onze service? Bel ons dan op 011-988387 of mail uw vragen naar info@schadeautoopkoper.be.

Auto verkopen met kapotte motor; hoe werkt het?

Een kapotte motor is één van de meest vervelende en kostbare defecten in een auto. Het verbaast ons dan ook niets dat veel mensen denken dat de verkoop van een kapotte auto lastig is. Gelukkig valt dat heel erg mee. Wij helpen u namelijk al binnen vier eenvoudige stappen van uw auto af.

  1. U stuurt ons alle informatie over de auto via het bovenstaande formulier. Wij gaan dan gratis de auto taxeren.
  2. We nemen direct weer contact op en doen een bod op uw wagen. U bepaalt dan zelf of dat bod hoog genoeg is.
  3. Gaat u akkoord met ons bod? Heel goed. We maken dan namelijk direct geld over op uw rekening. We maken ook een afspraak om de auto op te halen. Liever cash geld? Dat nemen we dan mee bij het ophalen.
  4. We komen de auto gratis ophalen. We handelen al het papierwerk af en takelen binnen enkele minuten de auto op. Daarna bent u voorgoed van de probleemauto af.

Wat is de waarde van een auto met motorschade?

Dit is een belangrijke vraag, omdat de meeste mensen hun auto met kapotte motor verkopen voor een veel te lage prijs. Dat komt omdat er op internet veel mensen zijn die lage biedingen doen. Omdat u zelf waarschijnlijk geen expert bent op het gebied van kapotte auto’s, gelooft u daardoor misschien dat de auto inderdaad niets meer waard is.

Het tegendeel is waar. Want de waarde van uw auto wordt niet alleen bepaald door de schade aan de motor. Het heeft ook te maken met de kosten voor de reparaties. En hoewel die kosten in België vrijwel overal gelijk zijn, is dat voor schadeautoopkoper.be anders.

U kunt ons namelijk eenvoudig een kapotte auto verkopen, die wij daarna aanmelden voor export. Door de auto naar het buitenland te vervoeren, blijft de prijs voor reparaties laag. Omdat de waarde van uw auto samenhangt met de kosten voor de reparatie, kunnen wij dus een hogere waarde bepalen dan andere Belgische auto opkopers.

Hoe snel kan ik mijn auto verkopen?

opkoper auto met kapotte motor

Het antwoord op deze vraag hangt af van twee factoren. Als eerst aan wie u de auto verkoopt én daarbij de prijs die u wilt ontvangen. Want gaat u zelf op zoek naar een koper, bijvoorbeeld via een website voor tweedehandsauto’s? Dan zijn de biedingen vaak zeer laag, maar is het wel mogelijk om de auto snel te verkopen.

Daarnaast heeft u de optie om de auto aan een dealer te verkopen. Omdat reparaties bij een dealer vaak nog duurder zijn, krijgt u een zeer laag bod. Wilt u de auto echt snel verkopen? Dan is de snelste optie om hem naar de sloop te brengen. U ontvangt daar een vergoeding van 100 tot 200 euro voor de auto.

Verkoopt u de auto op dit soort plekken, dan is het dus mogelijk om de auto snel te verkopen. U verliest dan wel behoorlijk veel geld op de verkoop.Neemt u vandaag contact op met schadeautoopkoper.be, dan heeft u vaak dezelfde dag al een bod. Gaat u akkoord, dan heeft u dezelfde week het geld op de rekening én halen we auto gratis op. Het is dus zeker mogelijk om uw auto met kapotte motor snel én voor een goede prijs te verkopen. U moet alleen wel weten waar u dat het beste kunt doen.

Wat voor auto’s koopt schadeautoopkoper.be?

waarde auto met kapotte motor

Als defecte wagens opkoper hebben wij ervaring met vrijwel alle automerken. Wij zijn vooral geïnteresseerd in auto’s met een bouwjaar vanaf 2007 van het merk Audi, BMW, Volvo, Volkswagen en Skoda. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u een ander automerk heeft.

Het gaat er namelijk om dat de auto eenvoudig een tweede leven kan krijgen. Heeft u een auto die interessant is voor gebruik in het buitenland, dan bieden we uiteraard ook een hoog bedrag op de auto.

Zoekt u een betrouwbare opkoper van auto’s met een kapotte motor? Wilt u niet wekenlang een probleemauto voor de deur hebben staan? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Vul het formulier bovenaan deze pagina in. Dan nemen we direct contact met u op voor een bod op de auto. Wilt u eerst nog iets vragen? Dan belt u ons op eenvoudig 011-988387 of mail uw vraag naar info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?