Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto met kapotte motor verkopen

auto verkopen kapotte motor

Wilt u een auto met defecte motor verkopen? Schadeautoopkoper heeft meer dan 15 jaar ervaring in het opkopen van defecte wagens. Daardoor weten we altijd precies wat uw auto nog waard is. Daarnaast staan we bekend om onze snelle service. Zo kunt u ons een auto met motorschade verkopen in slechts één dag.

Heeft u een probleemauto waar u graag vanaf wilt? Wilt u binnen 24 uur geld op uw rekening gestort krijgen? Laat ons helpen om dat voor elkaar te krijgen.

Vul het formulier in bovenaan deze pagina en we nemen direct contact met u op. Wilt u ons eerst iets vragen over onze service? Bel ons dan op 011-988387 of mail uw vragen naar info@schadeautoopkoper.be.

Auto verkopen met kapotte motor; hoe werkt het?

Een kapotte motor is één van de meest vervelende en kostbare defecten in een auto. Het verbaast ons dan ook niets dat veel mensen denken dat de verkoop van een kapotte auto lastig is. Gelukkig valt dat heel erg mee. Wij helpen u namelijk al binnen vier eenvoudige stappen van uw auto af.

 1. U stuurt ons alle informatie over de auto via het bovenstaande formulier. Wij gaan dan gratis de auto taxeren.
 2. We nemen direct weer contact op en doen een bod op uw wagen. U bepaalt dan zelf of dat bod hoog genoeg is.
 3. Gaat u akkoord met ons bod? Heel goed. We maken dan namelijk direct geld over op uw rekening. We maken ook een afspraak om de auto op te halen. Liever cash geld? Dat nemen we dan mee bij het ophalen.
 4. We komen de auto gratis ophalen. We handelen al het papierwerk af en takelen binnen enkele minuten de auto op. Daarna bent u voorgoed van de probleemauto af.

Wat is de waarde van een auto met motorschade?

Dit is een belangrijke vraag, omdat de meeste mensen hun auto met kapotte motor verkopen voor een veel te lage prijs. Dat komt omdat er op internet veel mensen zijn die lage biedingen doen. Omdat u zelf waarschijnlijk geen expert bent op het gebied van kapotte auto’s, gelooft u daardoor misschien dat de auto inderdaad niets meer waard is.

Het tegendeel is waar. Want de waarde van uw auto wordt niet alleen bepaald door de schade aan de motor. Het heeft ook te maken met de kosten voor de reparaties. En hoewel die kosten in België vrijwel overal gelijk zijn, is dat voor schadeautoopkoper.be anders.

U kunt ons namelijk eenvoudig een kapotte auto verkopen, die wij daarna aanmelden voor export. Door de auto naar het buitenland te vervoeren, blijft de prijs voor reparaties laag. Omdat de waarde van uw auto samenhangt met de kosten voor de reparatie, kunnen wij dus een hogere waarde bepalen dan andere Belgische auto opkopers.

Hoe snel kan ik mijn auto verkopen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van twee factoren. Als eerst aan wie u de auto verkoopt én daarbij de prijs die u wilt ontvangen. Want gaat u zelf op zoek naar een koper, bijvoorbeeld via een website voor tweedehandsauto’s? Dan zijn de biedingen vaak zeer laag, maar is het wel mogelijk om de auto snel te verkopen.

Daarnaast heeft u de optie om de auto aan een dealer te verkopen. Omdat reparaties bij een dealer vaak nog duurder zijn, krijgt u een zeer laag bod. Wilt u de auto echt snel verkopen? Dan is de snelste optie om hem naar de sloop te brengen. U ontvangt daar een vergoeding van 100 tot 200 euro voor de auto.

opkoper auto met kapotte motor

Verkoopt u de auto op dit soort plekken, dan is het dus mogelijk om de auto snel te verkopen. U verliest dan wel behoorlijk veel geld op de verkoop.Neemt u vandaag contact op met schadeautoopkoper.be, dan heeft u vaak dezelfde dag al een bod. Gaat u akkoord, dan heeft u dezelfde week het geld op de rekening én halen we auto gratis op. Het is dus zeker mogelijk om uw auto met kapotte motor snel én voor een goede prijs te verkopen. U moet alleen wel weten waar u dat het beste kunt doen.

Wat voor auto’s koopt schadeautoopkoper.be?

waarde auto met kapotte motor

Als defecte wagens opkoper hebben wij ervaring met vrijwel alle automerken. Wij zijn vooral geïnteresseerd in auto’s met een bouwjaar vanaf 2007 van het merk Audi, BMW, Volvo, Volkswagen en Skoda. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u een ander automerk heeft.

Het gaat er namelijk om dat de auto eenvoudig een tweede leven kan krijgen. Heeft u een auto die interessant is voor gebruik in het buitenland, dan bieden we uiteraard ook een hoog bedrag op de auto.

Zoekt u een betrouwbare opkoper van auto’s met een kapotte motor? Wilt u niet wekenlang een probleemauto voor de deur hebben staan? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Vul het formulier bovenaan deze pagina in. Dan nemen we direct contact met u op voor een bod op de auto. Wilt u eerst nog iets vragen? Dan belt u ons op eenvoudig 011-988387 of mail uw vraag naar info@schadeautoopkoper.be.

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact