Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoper schadewagens Limburg

opkoop schadewagens Limburg

Wilt u een schadewagen verkopen? Bij Schadeautopkoper.be hebben we meer dan 15 jaar ervaring als opkopers van autowrakken. Daardoor weten we precies wat uw wagen waard is en krijgt u altijd het hoogste bod voor de auto. Wilt u weten wat uw wagen nog waard is? Neem vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Vul het inkoopformulier in, bel naar 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be.

Laat u ons de schadewagen opkopen, dan profiteert u van:

– Gratis en vrijblijvende taxatie.
– Betaling vooraf. Per bank of cash.
– Gratis ophaalservice in België én Nederland.
– Betrouwbare en eerlijke afhandeling.

Hoe snel kan ik mijn schadewagen verkopen in Limburg?

Het verkopen van een schadewagen is niet makkelijk. Veel particulieren en autodealers zitten namelijk niet op uw auto te wachten. Daarbij heeft u bij een schadeauto het probleem dat veel kijkers op het laatste moment toch ineens veel minder bieden. Heeft u daar ook geen zin in? Als gespecialiseerde auto opkopers voor de export kunnen wij dan zeer snel uw auto opkopen. Ook komen wij altijd binnen enkele dagen de autowrakken ophalen.

Het grootste voordeel is dat u daardoor helemaal geen advertenties hoeft te plaatsen, geen tientallen telefoontjes hoeft te beantwoorden en daarbij komen er ook niet steeds vreemde mensen over de vloer. Omdat we de auto altijd op komen halen op een tijdstip dat u uitkomt, hoeft u niets aan uw eigen schema aan te passen. Op die manier kunt u eenvoudig en snel uw kapotte auto verkopen in Limburg.

Opkoop schadewagens Limburg; hoe werkt het?

Een schadewagen verkopen is heel eenvoudig bij schadeautoopkoper.be. Het hele proces wordt afgerond in slechts vier eenvoudige stappen. Hieronder ziet u welke stappen dat zijn.

  1. U stuurt ons alle informatie over de schadeauto. Daarbij horen ook enkele foto’s. Wij gaan dan de wagen gratis op afstand taxeren.
  2. Wij nemen daarna direct weer contact op met een bod op de wagen. U kunt dan bepalen of dat bod hoog genoeg is.
  3. Accepteert u het bod? Dan maken we het geld direct over op uw rekening. Ook maken we een afspraak over het ophalen van de auto. Wilt u liever contact betaald krijgen? We nemen dan het geld mee bij het ophalen van de wagen. U krijgt dus altijd van tevoren betaald.
  4. We komen de auto gratis ophalen. Wij nemen ook het papierwerk mee waarmee we de auto kunnen overschrijven. Binnen enkele minuten bent u van de schadewagen af.

Hoeveel is mijn schadewagen nog waard?

De waarde van uw schadewagen is afhankelijk van de schade die de wagen heeft. Schade aan de motor is bijvoorbeeld duurder om te repareren dan schade aan de zijkanten van de auto. Ook de locatie waar u de auto verkoopt bepaalt de hoogte van het bedrag.

schadewagens overname limburg

Verkoopt u de wagen aan een tussenhandelaar of dealer, dan krijgt u waarschijnlijk een erg laag bod. Dat komt omdat de reparatiekosten van schades in Nederland erg duur zijn. Omdat ze niet zeker weten hoeveel die reparatie kost, bieden ze daarom een erg laag bedrag. Hetzelfde geldt voor particulieren op websites die tweedehandsauto’s aanbieden.

Schadeautoopkoper.be heeft een breed netwerk en kan uw schadewagen exporteren naar Oost-Europa. Wilt u een schadeauto verkopen in Limburg? Wij geven u binnen 24 uur al het hoogste bod.

Wat voor auto kan ik verkopen aan schadeautoopkoper.be?

Bij Schadeautoopkoper.be zijn we al meer dan 15 jaar actief als opkopers van schadewagens in Limburg. Maar dat zijn niet de enige auto’s die wij van u kopen. Ook auto’s die problemen hebben met de motor of de versnellingsbak kunt u aan ons verkopen. Het maakt dan niet uit wat de kilometerstand, de huidige staat of het defect is. U kunt bijvoorbeeld ook een Audi met schade verkopen aan ons. We zijn wel voornamelijk geïnteresseerd in auto’s met een bouwjaar vanaf 2005. Verkoopt u ons een kapotte auto die helemaal niet meer rijdt? Uiteraard ontvangt u dan gewoon een hoog bod en profiteert u van een gratis ophaalservice in Nederland en België.

opkoop schadewagens Limburg

Waar kan ik mijn schadewagen verkopen?

Het maakt voor ons niet uit waar de schadeauto zich bevindt. Woont u in steden zoals Hasselt, Genk, Maasmechelen, Heusden-Zolder, Peer of Lommel? Als opkoper van schadewagens in Limburg komen we ook dan uw auto gewoon gratis ophalen. Schadeautoopkoper.be is namelijk actief in Nederland én België. U profiteert dus in beide landen van het hoogste bod en onze betrouwbare service. Het is dus ook geen verrassing dat we daar alleen maar tevreden klanten aan overhouden.

Heeft u ook geen zin om weken bezig te zijn met het verkopen van uw auto? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Binnen 24 uur kunnen wij de auto al van u overkopen.

Vul het inkoopformulier in, bel naar 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?