Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoper schadewagens Limburg

opkoop schadewagens Limburg

Schadeauto verkopen in Limburg? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als gespecialiseerde opkoper van schadewagens in Limburg kopen wij al sinds 2003 auto’s met allerlei problemen. Of het nu gaat om een defecte motor, lakschade of een elektronische storing, dankzij ons internationale netwerk kunnen wij voor elke defecte auto de maximale waarde bieden. Wij betalen direct uit na uw akkoord, dus nog voordat we de auto gratis komen ophalen. Laat uw auto direct gratis en vrijblijvend taxeren of lees verder voor meer informatie.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Schadeauto verkopen in Limburg met onze garanties

 • Geen extra kosten voor taxatie of ophaaldienst: alles 100% gratis
 • Wij betalen direct via bank naar akkoord bod
 • Internationale werkwijze garandeert hoogste waarde
 • Ook opkoop auto’s zonder keuring
 • Sinds 2003 een begrip in de provincie Limburg

Wij kopen schadewagens in Limburg vanaf bouwjaar 2009

Personenauto’s Busjes (camionettes)
Personenbusjes Benzinemotoren
Elektrische auto’s Dieselmotor
Hybride LPG-motor
Alle automerken Met of zonder geldige keuring
Technische schade   Schade na ongeval
Kapotte motor Problemen met uitlijning
Kapotte versnellingsbak Deukschade
Problemen met ophanging Lakschade en krassen
Problemen met uitlaatsysteem Kapotte ruiten
Storingen in elektronica Bumper kapot
Alternator of accu kapot Defect lichten
Andere technische problemen Total loss wagen

Opkoop van schadewagens in Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Beringen en omgeving

opkoop schadewagens Limburg

Al twee decennia lang kopen wij kapotte auto’s in Hasselt, auto’s met motorproblemen in Genk, wagens met deuken en krassen in Sint-Truiden, auto’s met defecte koppelingsplaten in Beringen en auto’s met alle andere soorten defecten in alle plaatsen in Limburg. In die tijd hebben duizenden mensen ontdekt dat wij een betrouwbare opkoper zijn die altijd een goed bedrag biedt voor een auto, ongeacht de staat. Zowel auto’s met technische defecten als auto’s met schade zijn welkom bij ons.

Inkoop service van auto’s met technische problemen

Technische problemen kunnen er snel toe leiden dat u niets meer met de auto kan, of dat deze niet door de jaarlijkse keuring komt. Denk aan een serieus probleem als een gescheurde koppakking, een kapotte koppeling of een transmissie die aan revisie toe is. Maar denk ook aan op het oog kleine problemen, zoals een vastzittende EGR-klep, een verstopt roetfilter of een storing in de elektronica. Dit zijn stuk voor stuk redenen om de auto af te keuren. In dat geval heeft u twee opties: laten repareren of verkopen. Helaas staan de reparatiekosten bij auto’s van pakweg acht jaar oud in België niet in verhouding met de waarde van de auto. Daarom is verkopen aan een partij zoals wij, die ook auto’s met defecten op waarde kunnen schatten, vaak veel interessanter!

Inkoop van auto’s met problemen na een ongeval

Voor auto’s die betrokken zijn geraakt bij lichte ongevallen of bij vandalisme geldt in grote lijnen hetzelfde verhaal. Het laten uitdeuken en laten spuiten van een deur of een motorkap loopt al snel in de papieren en vaak staat zo’n cosmetische operatie niet in verhouding met de waarde van de auto. Omdat wij veel ingekochte auto’s exporteren naar landen waar men deuken en carrosserieschade zeer voordelig kan repareren, bent u in verhouding veel voordeliger uit door de auto compleet met defecten aan ons te verkopen. Ontdek het zelf!

De waarde van een auto met defecten of problemen

Laten we eerlijk zijn: de waarde van een auto met een defect zal altijd lager zijn dan wanneer de auto in goede staat verkeert. Om weer met de auto te kunnen rijden moet het probleem immers eerst verholpen worden en een auto repareren is niet gratis. Dat wil niet zeggen dat een auto met schade weinig waard hoeft te zijn. Integendeel: wanneer het om een mooi merk en model gaat en de auto in goede staat een prima marktwaarde vertegenwoordigt zal deze ook defect nog veel waard zijn. Zelfs met een compleet opgeblazen motor zal zo’n auto nog een goed bedrag opbrengen, dankzij onze unieke werkwijze.

Bijzonder hoge waarde schadeauto’s voor export

Het bijzondere van onze schadeauto opkoop dienst is dat wij auto’s vaak kunnen exporteren. In het buitenland is een grote vraag naar auto’s met schade, veel grotere dan hier in België. Dit komt omdat men auto’s in deze landen veel goedkoper kan repareren. Lokale autobedrijven weten vaak niet goed hoe ze snel en effectief een auto met verschillende problemen kunnen taxeren, laat staan hier een passend bedrag voor te geven. Wij kunnen dat wel, dankzij onze jarenlange ervaring en onze samenwerking met schadespecialisten uit heel Europa. Wij kunnen voor ieder type auto met elk defect heel snel direct de juiste koper vinden, zodat ook u gegarandeerd bent van de allerhoogst mogelijke prijs.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Opkoper schadewagens in Limburg – Snel en eenvoudig

Niet alleen krijgt u bij ons de allerhoogste waarde voor uw wagen. Het verkopen van een schadeauto via onze website werkt bovendien heel snel en eenvoudig in vier stappen. Wilt u weten hoe snel en hoe eenvoudig? We leggen het graag uit.

Gratis taxatie

De verkoop van een schadewagen begint met de taxatie. Deze is helemaal gratis en vrijblijvend, maar wel 100% nauwkeurig. Het bedrag dat wij berekenen is dus ook daadwerkelijk het bedrag dat wij u betalen voor de auto. We gaan niet nog eens opnieuw taxeren! Om te beginnen met taxeren vult u het formulier bovenaan deze pagina in. Vermeld de belangrijkste informatie over uw wagen, geef aan wat er defect is en voeg alstublieft ook enkele foto’s toe, zodat we goed kunnen zien wat de staat van uw auto is en wat er aan de hand is.

Accepteer ons bod

Binnen een uur ontvangt u van ons een bod op uw auto per e-mail. Vervolgens mag u besluiten om ons bod te accepteren of het links te laten liggen. Uiteraard is het ook mogelijk op een later moment te accepteren, want ons bod blijft staan!

Ontvang het geld (direct via bank)

Bent u akkoord gegaan met ons bod? Dan zullen wij zo snel mogelijk het afgesproken bedrag overboeken op uw rekening, nog voordat we de auto komen ophalen (volgende stap). Heeft u liever dat wij u contant betalen voor de auto? Dan doen we dat gelijktijdig met de ophaalservice.

Gratis ophaalservice

Tot slot, en indien u wenst de volgende dag al, komen we uw schadewagen gratis ophalen. Uiteraard maken we eerst alles met u in orde, zodat u verder nergens meer omkijken naar heeft. We nemen u al het papierwerk uit handen en zorgen voor een getekende verkoopovereenkomst. Voor het moment van ophalen van uw auto zullen we heldere afspraken maken, en we komen alleen wanneer het u uitkomt.

schadewagens overname limburg

Direct een schadeauto verkopen in Limburg

Kunt u niet wachten om uw auto gratis te laten ophalen en een flink bedrag rijker te zijn? Laat uw kapotte auto dan nu gratis taxeren bij dé opkoper van schadewagens in Limburg. Wij brengen dan binnen een uur een bod uit. Gaat u direct akkoord? Dan is uw auto direct verkocht en maken we direct het geld over en komen de auto ophalen wanneer u wenst.

Taxeer gratis en vrijblijvend mijn auto

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact