Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto na ongeval verkopen? Laat uw auto gratis taxeren

ongeval auto verkopenEen auto na een ongeval verkopen is vaak een slimme keuze. De beste plek om dat te doen? Bij schadeautoopkoper.be. Wij hebben namelijk meer dan 15 jaar ervaring in de opkoop van ongevalwagens en bieden u altijd de hoogste prijs. Want zelfs na een ongeval is uw auto nog geld waard voor ons. Het beste van alles? Vaak bent u al binnen 24 uur van uw auto af.

Wilt u een ongevalwagen verkopen? Bij ons profiteert u van:

 • Gratis waardebepaling. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
 • Altijd vooraf betaling. Op de bank of contant.
 • Gratis ophaalservice in België én Nederland.
 • Zonder gedoe uw auto verkopen.

Laat jouw ongeval auto vandaag nog gratis taxeren

Hoe snel kan ik mijn auto na een ongeval verkopen?

Als mensen een auto kopen, dan willen ze daar vaak direct in kunnen rijden. Gaat u een ongeval auto verkopen, dan is die voor de meeste mensen dus niet geschikt. Het kan daarom maanden duren voordat u via internet een koper vindt. In de tussentijd betaalt u onnodig geld aan verzekeringen en belastingen.

Wij zijn een professionele opkoper van ongeval wagens en kopen uw auto soepel en snel over. Belt u ons vandaag? Dan krijgt u de volgende dag het geld betaald. Op die manier hoeft u zich direct geen zorgen meer te maken om de auto. Die heeft helaas al genoeg geld gekost. Wilt u zich vandaag weer volledig kunnen ontspannen en het gedoe met de auto snel vergeten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Auto na ongeval verkopen; zo werkt het

Het lijkt misschien moeilijk om uw auto na een ongeval te verkopen. Gelukkig bestaat het proces bij schadeautoopkoper.be uit slechts vier eenvoudige stappen. Bekijk hier zelf hoe u de auto aan ons kunt verkopen.

 1. U stuurt ons de gegevens over de auto en enkele foto’s. Aan de hand van deze informatie kunnen we gratis de waarde op afstand bepalen.
 2. We nemen direct weer contact op om een bod op de auto te doen. U kunt nu bepalen of u akkoord gaat met dat bod.
 3. Tevreden met het bod? We maken dan direct het geld over op uw rekening. Ook maken we een afspraak om de auto op te halen. Als u contant geld wilt, nemen we dat mee bij het ophalen.
 4. We komen uw auto ophalen. We regelen al het papierwerk en nemen de wagen mee. U bent dan voorgoed van de auto af.

Meld uw ongeval auto gratis aan voor taxatie!

Wat is mijn auto nog waard na een ongeval?

De waarde van uw auto is vooral afhankelijk van de schade. Is bijvoorbeeld de achterkant van de auto kapot, of juist het gedeelte met de motor? Ook speelt de leeftijd van de wagen een rol. Een auto uit 2008 zal minder waard zijn dan een model dat net bij de dealer vandaan komt.

Gelukkig hoeft u zelf geen expert te zijn in wagens met schade. Dat zijn wij namelijk. We kunnen u daarom precies vertellen hoeveel uw auto waard is en waarom. Op die manier begrijpt u waarom wij een bepaald bedrag bieden voor uw auto.

waarde ongevalwagen

Bent u bang dat uw wagen niets meer waard is? Neem vandaag nog contact met ons op. Binnen 24 uur weet u precies wat hij nog waard is.

Wat voor wagens koopt schadeautoopkoper.be op?

Een groot voordeel van onze service is dat wij meer dan 15 jaar ervaring hebben. We weten dus precies wat we nog met uw auto kunnen doen. Vaak wordt de auto via export naar een ander land gebracht. Daar wordt de auto gerepareerd voor een lagere prijs en krijgt hij een tweede leven.

opkoper ongevalwagens

We zijn vooral geïnteresseerd in auto’s met een bouwjaar vanaf 2008. Wat de schade is, dat maakt dan verder niet uit. Zelfs met een kapotte motor, lekkende onderdelen of defecte versnellingsbak is de auto nog geld waard. Heeft de auto een hoger kilometerstand, ook dat is geen enkel probleem.

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Waar kan ik mijn wagen verkopen?

We begrijpen dat u niet meer kan of wil rijden met een auto die een aanrijding heeft gehad. Daarom komen wij de auto altijd gratis ophalen. Waar we naartoe komen? In België is dat bijvoorbeeld in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Woont u in een andere regio? Ook dat is geen enkel probleem. In Nederland komen wij naar Limburg, maar ook naar alle andere provincies. Op al die plekken halen we uw auto dus gratis op. U hoeft bij ons dus nooit extra kosten te betalen voor transport.

Wilt u probleemloos van uw wagen af? Wilt u een auto na een ongeval verkopen zonder tijd en geld te verspillen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Vul het formulier op deze pagina in, bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact