Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schadeauto inkoop service

Wilt u uw schadeauto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij kopen uw schadeauto! Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als opkoper van schadewagens in onder andere Limburg, Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

probleem wagens opkoper

U kunt aan ons dan ook vrijwel alle soorten kapotte auto’s verkopen vanaf bouwjaar 2005. Wij nemen personenwagens in met carrosserieschade, maar ook bestelwagens met technische defecten zoals motorproblemen en alles daar tussenin!

Waarom voor ons kiezen? Bij schadeautoopkoper.be profiteert u van de volgende voordelen:

 • U kunt uw wagen gratis online laten taxeren
 • Wij bieden hele hoge prijzen voor schadeauto’s
 • Ook de ophaalservice is 100% gratis
 • Perfecte service en transparante handelswijze
 • Wij handelen zeer snel. Uw wagen verkopen kan soms dezelfde dag nog!

Schadewagen verkopen aan een betrouwbare inkoper

Uw auto verkopen doet u niet zo maar, ook al heeft deze schade of defecten. Ook een defecte auto kan nog behoorlijk wat waard zijn en dan wilt u niet in zee gaan met een partij die u niet kunt vertrouwen. Kies daarom voor een inkoper die al meer dan 10 jaar actief is in België en bekend staat om zijn perfecte service, altijd hoge prijzen, en een eerlijke en transparante handelswijze.

Wij van schadeautoopkoper.be kopen allerlei soorten auto’s in. Dit kunnen personenwagens zijn, maar ook SUV’s, bestelbussen, personenbussen of zelfs camions. Wij kopen wagens die rijden op benzine, diesel, lpg, elektriciteit of hybrideauto’s.

schadewagen voor export verkopen

Na de aankoop zullen wij deze wagens in de meeste gevallen exporteren een doorverkopen in landen in Oost-Europa. In bijvoorbeeld Rusland, Oekraïne, Polen en Tsjechië kunnen kapotte wagens namelijk veel goedkoper gerepareerd worden dan hier. Daardoor is een kapotte auto hier meer waard en kunnen wij veel meer krijgen voor wagens met defecten dan hier in België. Dit verschil berekenen wij door aan u, zodat u ook de beste prijs krijgt voor uw auto!

Met welke soorten schade kan ik mijn auto verkopen?

U kunt bij ons uw auto met allerlei soorten schade verkopen. Van belang is echter dat de auto nog gerepareerd kan worden. Heeft uw auto dus een nachtje in de schelde gelegen of is deze total loss geraakt door een aanrijding? Dan kunnen wij hier helaas geen geld voor bieden, zoals u zult begrijpen. Wij raden dan aan om de auto naar de sloop te brengen.

Heeft uw auto een of meerdere van onderstaande soorten defecten of gebreken? Dan is hij perfect om te verkopen voor export:

 • Lichte carrosserieschade na een ongeval
 • Kapotte motor
 • Defecte transmissie
 • Elektronische en boordcomputerstoringen
 • Technische problemen
 • Zonder keuring
 • Hoge kilometerstanden

Hoeveel is mijn schadeauto waard? – Schadeauto waarde

Wat is mijn schadewagen nog waard?, vraagt u zicht vast af. Wij kunnen daar nu direct geen antwoord op geven. Het is namelijk geheel afhankelijk van het soort auto dat u te koop wilt aan bieden en welke schade het voertuig heeft geleden of welke technische defecten aanwezig zijn onder de motorkap.

waarde van schadewagen

Om zo snel mogelijk achter de waarde te komen van uw schadeauto kunt u geheel vrijblijvend en gratis het inkoopformulier invullen. Dit is de eerste stap in het proces van onze inkoopservice, maar verplicht u verder tot niets.

Bij de waardebepaling van een schadeauto houden onze schade-experts onder andere met de volgende zaken rekening:

Algemene staat van uw wagen

 • Het merk, type en uitvoering van uw wagen
 • Het aantal kilometers dat u heeft gereden
 • Het bouwjaar
 • Soort versnellingsbak (manueel of automatisch?)
 • Aandrijving (4×4 of tweewiel?)
 • Kleur

Technische staat van uw wagen

 • Is de auto gekeurd? En wanneer?
 • Wat is de staat van uw motor, versnellingsbak en koppeling?
 • Zijn er verder storingen of schade?

De marktvraag

 • Bij een hoge vraag hier in België zal de waarde van uw auto stijgen, ook al is deze defect!
 • Hetzelfde geld voor de exportmarkten. Wagens die erg gewild zijn in Oost-Europa, zoals Toyota, Volvo en Volkswagen, brengen meer op dan auto’s die minder populair zijn.

Hoe werkt de schadeauto inkoopservice van schadeautoopkoper.be?

ontdek schadeauto opkoper

Na het invullen van het inkoopformulier gaan onze taxateurs en schade-experts aan de slag met uw informatie. Zij vinden het overigens handig als u enkele foto’s van uw auto toevoegt. Voeg het liefst ook enkele foto’s van de schade toe. Dit maakt een nauwkeurige taxatie beter en sneller mogelijk!

Wanneer de waarde van uw auto is vastgesteld, brengen wij per mail een bod uit. Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw auto per direct verkocht! Als u dan ons uw bankrekeningnummer geeft, maken we gelijk het geld naar u over. Heeft u het geld liever contant? Dat kan ook. Dan geven we u een goed gevulde envelop als we de auto op komen halen.

De ophaalservice is overigens ook helemaal gratis. Hiervoor maken we graag persoonlijk met u een afspraak. Wij komen alleen wanneer het u uitkomt. U heeft immers wel meer te doen dan thuisblijven om uw oude wagen te laten ophalen. Bij de ophaal nemen wij ook een verkoopovereenkomst zodat u zelf verder niets hoeft te regelen. Makkelijk toch?

Verkoopt u uw schadeauto liever via de telefoon? Of heeft u een vraag en wilt u ons liever mailen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via info@schadeautoopkoper.be en (011)98-83-87. Onze medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen!

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact