Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Inkoop service

Schadeautoopkoper.be staat open voor al uw aanbiedingen. Het maakt niet uit of uw wagen is afgekeurd of dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden. Wij kunnen naderhand van uw gegevens bepalen wat uw auto waard is.

Een duidelijk verhaal en bijbehorend fotomateriaal maakt het voor ons heel eenvoudig om een beeld te vormen. Het taxeren van uw schade en het ontvangen van een bod is geheel vrijblijvend en kost u niets. Besluit u uw schadewagen aan ons te verkopen? Dan ontvangt u het geld contant of per bank.

Inkoop Service Schadeautoopkoper.be - Verkoop uw Kapotte Auto met Ons!

De jarenlange ervaring van ons bedrijf maakt het inkoopproces enorm eenvoudig. We hebben een enorme reputatie opgebouwd en werken er tot op de dag van vandaag aan om het al onze klanten naar de zin te maken.

Wij garanderen een eerlijke prijs en een uitstekende deal. Het inkopen van uw schadeauto gebeurt altijd discreet en ophalen is mogelijk in Nederland of België.

Wij houden niet van gedoe en vinden het belangrijk om tijdens de inkoopservice altijd open en duidelijk te zijn. Maakt u graag gebruik van een eerlijke en betrouwbare inkoopservice? Lees dan snel verder en doorloop de vervolgstappen om tot een deal te komen.

Onze inkoopservice stap voor stap

Vraagt u zich af welke stappen er worden ondernomen om het inkoopproces efficiënt te laten verlopen? Bekijk dan de onderstaande stappen en ga direct aan de slag om uw auto aan ons aan te bieden.

Hoogste Bod voor uw Afgekeurd Auto

Stap 1

Alle feiten verzamelen:

  • Noteer het automerk en type
  • Het bouwjaar van uw auto
  • De kilometerstand
  • De vraagprijs
  • Verzamel gegevens met betrekking tot de staat van uw auto
  • Maak actuele foto’s van uw schadewagen

Het verzamelen van de benodigde data is een belangrijke stap voor het verkopen van uw schadewagen.

Naderhand van de geleverde data kunnen wij snel een inschatting maken en een eerlijke prijs voor uw schadeauto bieden.

Twijfelt u over het delen van bepaalde gegevens? Dan kunt u altijd contact opnemen. Graag komen wij samen met u zo snel mogelijk tot de juiste taxatie.

Stap 2

Mail ons op info@schadeautoopkoper.be, bel naar (011)-98-83-87 of vul het inkoopformulier in.

Stap 3

U ontvangt een vrijblijvende offerte en wij nemen contact met u op per mail of telefoon. Ons bedrijf biedt een eerlijke prijs voor uw schadewagen en vraagt niet om taxatiekosten, bemiddelingskosten of transportkosten.

Stap 4

Maak een afspraak met ons om uw schadeauto aan ons af te geven. U ontvangt het afgesproken bedrag cash aan de deur wanneer de schadeauto wordt opgehaald of vooraf per bank.

Inkoopservice van Schadeauto Opkoper - Makkelij en Snel Online Verkopen

Een van onze medewerkers verschijnt op de afgesproken locatie op het afgesproken tijdstip. We nemen rustig de tijd om alle documenten te overleggen en nemen uw schadeauto direct mee.

Is het u nog steeds niet duidelijk op welke manier de inkoopservice van Schadeautoopkoper.be verloopt?

Dan verzoeken wij u om contact op te nemen per mail of telefoon. Wij staan u graag zo snel mogelijk te woord om tot een geschikte oplossing te komen.

 

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?