Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoop schadewagens in de regio Oost-Vlaanderen

schadewagen verkopen Oost Vlaanderen

Zoekt u een opkoper van schadewagens in Oost-Vlaanderen? Schadeautoopkoper.be heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het taxeren en opkopen van auto’s met schade. Door onze expertise helpen wij u al binnen één dag voor een eerlijke prijs van uw auto af.Wilt u direct van uw kapotte auto af? Heeft u geen zin om nog wekenlang kosten te maken voor uw auto? Neem dan vandaag contact op met ons. Wij zorgen ervoor dat u morgen weer zorgeloos verder kunt met uw leven.

Vul het bovenstaande formulier op de website in. Wij nemen dan direct contact met u op. Heeft u vragen? Bel ons dan op 011-988387 of mail uw vraag naar info@schadeautoopkoper.be.

Schadewagen verkopen; zo werkt het

Een kapotte auto zorgt voor veel problemen. U verwacht dus waarschijnlijk ook dat de opkoop van schadewagens in Oost-Vlaanderen niet makkelijk is. Toch is het zo eenvoudig, dat u in vier stappen al van de auto af bent. Hieronder ziet u zelf hoe onze service werkt.

  1. U vult ons formulier bovenaan deze pagina in. U vermeldt daarin alle gegevens over de auto. Wij gaan vervolgens gratis uw auto op afstand taxeren.
  2. We nemen vrijwel direct contact op en doen een bod op uw wagen. U laat ons dan weten of u het bod hoog genoeg vindt.
  3. Gaat u akkoord met ons bod? Dat is mooi. We maken dan direct het geld over op uw rekening. Ook maken we een afspraak wanneer we de auto op kunnen halen. Indien gewenst kunnen we ook contant geld meenemen bij het ophalen.
  4. We halen de auto gratis op. We doorlopen samen het proces van overname en wij takelen de auto op. Vervolgens hoeft u niets meer te doen en bent u van de auto af.

Hoeveel is mijn schadeauto nog waard?

Het is de eerste vraag die u te binnen schiet wanneer de auto kapotgaat. Voor hoeveel kan ik mijn defecte wagen verkopen? Helaas kunnen wij u hier niet direct vertellen wat uw auto nog waard is. Het gaat er namelijk vooral om welk onderdeel van de wagen defect is en hoeveel de reparatie daarvan kost. Een motor is bijvoorbeeld het duurste onderdeel van een auto. Dat terwijl de achterkant van een auto eenvoudiger te herstellen is.

Wij raden u daarom aan om het formulier in te vullen en te wachten op onze taxatie. Want we kunnen één ding met zekerheid zeggen. Wilt u een schadewagen verkopen in Oost-Vlaanderen en kiest u voor onze service, dan krijgt u altijd een eerlijk bod. Dat gebeurt waarschijnlijk niet wanneer u de auto zelf op internet zet en op zoek gaat naar particuliere kopers. Zij kunnen de reparatiekosten minder goed inschatten. Daardoor is het bod op uw auto vaak veel te laag.

Hoeveel uw auto waard is, hangt dus ook af van de persoon aan wie u de auto verkoopt. Omdat wij professionele export auto opkopers zijn, repareren wij de auto goedkoper in het buitenland. U profiteert van die lagere kosten, omdat ons bod op uw auto daarom hoger is.

Hoe snel kan ik mijn autowrak verkopen?

opkoper autowrakken Oost Vlaanderen

Zoekt u naar een particuliere koper die de auto voor een redelijk bedrag koopt? Dan kan de verkoop soms weken duren of maanden duren. Wij richten ons als opkopers van schadewagens in Oost-Vlaanderen speciaal op auto’s zoals die van u. Schadeautoopkoper.be heeft namelijk een breed netwerk aan taxateurs en monteurs. Daardoor kopen wij uw auto vaak al binnen één dag.

En omdat u altijd van tevoren betaald krijgt, weet u ook zeker welk bedrag u nou echt ontvangt voor de auto. U ontvangt dus ook nooit een extra factuur voor de taxatie of voor het ophalen van uw auto. Die services zijn bij schadeautoopkoper.be altijd gratis.U verkoopt uw auto bij schadeautoopkoper.be dus niet alleen zeer snel, maar ook nog veilig én tegen een goed bod. Omdat onze taxatie geheel vrijblijvend is, kunt u ons uiteraard altijd eerst de informatie over uw auto sturen om te zien wat u voor de auto krijgt.

Haalt schadeautoopkoper.be mijn auto op?

export auto opkopers Oost Vlaanderen

We begrijpen dat u niet kan of wilt rijden met een schadewagen. In veel gevallen is rijden met de auto zelfs onveilig of verboden. Daarom komt schadeautoopkoper.be altijd gratis uw auto ophalen. Wij zijn zeer actief als opkoper van autowrakken is Oost-Vlaanderen. Daarom komen wij regelmatig in steden zoals o.a. Sint Niklaas, Gent, Geraardsbergen, Oudenaarde, Dendermonde, Eeklo en Lokeren. Maakt u zich vooral geen zorgen als u buiten deze steden woont. Wij komen namelijk in heel België kosteloos uw schadeauto ophalen.

Heeft u een autowrak of defecte auto voor de deur staan? Wilt u morgen weer onbezorgd door met uw leven en op zoek gaan naar een nieuwe auto? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Stuur alle informatie over uw auto op via het contactformulier bovenaan deze pagina. Wij nemen dan direct contact op met een bod. Heeft u eerst nog een vraag? Bel dan 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?