Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoper schadewagens Oost-Vlaanderen

schadewagen verkopen Oost Vlaanderen

Wilt u een auto met schade verkopen in Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Eeklo en omgeving? Wij kopen uw auto! Als opkoper van schadewagens in Oost-Vlaanderen zijn wij sinds 2003 gespecialiseerd in de inkoop van auto’s en camionettes met alle soorten problemen. Van technische schade tot ongevalschade, bij ons bent u gegarandeerd van de allerhoogste prijs en een meer dan correcte afhandeling. Laat uw auto met of zonder keuring nu gratis en vrijblijvend taxeren of lees verder voor meer informatie.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Verkoop uw schadeauto in Oost-Vlaanderen met al onze voordelen

 • Kosteloos: gratis taxatie, gratis ophaal en geen extra kosten
 • Betaling vooraf via bank of cash bij ophaal
 • Hoogste waarde voor schadeauto’s dankzij internationaal netwerk
 • Ook auto’s zonder geldige keuring zijn welkom
 • Al sinds 2003 een begrip in Oost-Vlaanderen

Wij kopen schadewagens in Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Eeklo, Dendermonde en omgeving

Het verkopen een schadewagen in Gent, Aalst of een andere mooie plaats in Oost-Vlaanderen doet u al sinds 2003 via onze website. Door de jaren heen is er veel veranderd. Auto’s zijn zuiniger, stiller en veiliger geworden, onze website werkt nóg beter dan in 2003 en er zijn lage-emissie-zones gekomen in veel Belgische steden. Wat echter niet veranderd is, is dat u bij ons veilig uw schadeauto verkoopt voor de maximale waarde. En dat wij uw wagen helemaal gratis ophalen.

Dagelijks kopen wij schadewagens bij u in de buurt: auto’s die niet door de periodieke keuring gekomen zijn, auto’s met technische problemen en auto’s met bijvoorbeeld deuken of lakschade na een ongeval. Het maakt niet uit welke schade uw auto heeft, als deze maar niet total loss is, en niet ouder is dan elf jaar.

Schadewagens met technische problemen

Veel garagisten en autobedrijven zijn niet zot op auto’s met technische problemen. Vaak hebben zij niet de ervaring en het netwerk om goed in te schatten wat ze met een dergelijke auto kunnen, waardoor ze veel risico lopen de auto te duur te moeten repareren of te goedkoop te moeten doorverkopen. Voor auto’s met motorschade, kapotte transmissies of andere technische problemen kunnen zij daarom vaak niet de echte waarde bieden. Wij kunnen dat dankzij onze jarenlange ervaring en brede internationale netwerk wél. Meld uw wagen met technische schade gratis aan voor taxatie en ontdek het zelf!

Kapotte auto’s na een ongeval

opkoper autowrakken Oost Vlaanderen

Veel mensen denken nog steeds dat een auto na een ongeval rijp is voor de sloop. Niets is minder waar! Natuurlijk, sommige auto’s zijn echt total loss. Dit is vooral het geval bij oudere auto’s, omdat de reparatiekosten dan vaak niet meer opwegen tegen de dagwaarde. Maar bij auto’s na 2009 hoeven een paar deuken en krassen echt niet het einde te betekenen! Wij exporteren auto’s met dit type schade naar Oost-Europa, waar ze relatief goedkoop gerepareerd kunnen worden. Daardoor bent u verzekerd van een goede prijs.

Wij kopen schadewagens in Oost-Vlaanderen vanaf bouwjaar 2009

Personenauto’s Camionettes
Personenbussen Alle merken uit alle landen
Hybride/elektrisch LPG (gas)
Diesel Benzine
Zonder geldige keuring Met keuringsbewijs
Technische problemen   Ongevalschade
Kapotte versnellingsbak Krassen en lakschade
Motorschade Kapotte ruit
Elektronica storingen Kapotte bumper
Uitlaat/katalysator/EGR Deuken en carrosserieschade
Brandstofpomp Problemen met ophanging
Koelsysteem Koplampen/achterlichten
Andere technische schade Auto is total loss

Wat is de waarde van een schadewagen?

De belangrijkste vraag die u zult hebben: wat is mijn schadewagen waard? Want het leven mag dan draaien om meer dan geld, als het gaat om autohandel moet er gewoon een goede en eerlijke prijs tegenover staan. U kunt direct de echte waarde en de prijs die wij betalen voor uw schadeauto laten berekenen door hem aan te melden voor taxatie. Bent u benieuwd hoe dit werkt en hoe wij tot de hoogst mogelijke waarde komen voor uw auto? Lees dan even verder.

Schadewagen verkopen voor export garandeert de beste waarde

Als we kijken naar de waarde van een auto dan zijn er drie factoren van belang: het type auto (merk, model, uitvoering, bouwjaar), de marktvraag en de staat van de auto. Bij de staat van de auto gaat het vooral om de kosten die nodig zijn om er veilig en met plezier in te kunnen rijden, oftewel: de reparatiekosten. Bij een auto in goede staat, dus zonder verder problemen, zijn deze kosten nul en is de waarde dus simpelweg de marktwaarde/dagwaarde.

Bij een schadewagen moeten we dus echter de reparatiekosten van de dagwaarde van de auto aftrekken om tot de echte waarde te komen. Vaak wordt gedacht dat deze kosten min of meer een gegeven zijn, maar dat is helemaal niet waar! Want wist u dat auto’s in landen als Polen en Moldavië voor stukken minder gerepareerd kunnen worden dan hier in Vlaanderen? Daarom exporteren wij veel schadewagens naar deze landen. Daardoor krijgen wij er een zeer hoge prijs voor, en u ook!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Opkoper schadewagens in Oost-Vlaanderen – In 4 stappen

Het verkopen van een schadewagen in de provincie Oost-Vlaanderen werkt simpel en snel. U verkoopt hem als u wilt vandaag nog, in vier eenvoudige stappen:

 • Taxatie (gratis)
 • Bod accepteren
 • Geld ontvangen
 • Auto ophaal dienst (gratis)

Gratis waardebepaling

Zoals gezegd begint het verkopen van een wagen bij ons altijd met het laten bepalen van de waarde. Onze taxatie is geheel gratis en verplicht u verder tot niets. Hiervoor vult u simpelweg het formulier in bovenaan deze pagina. Wees alstublieft eerlijk en voeg ook enkele foto’s toe, zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw auto. Aan de hand van uw informatie bepalen we vervolgens de waarde van de auto en krijgt u dit bod per mail toegestuurd.

Bod accepteren

Meestal krijgt u binnen het uur een mail van ons. Dan is het aan u. Accepteert u ons bod of denkt u er liever nog even over na? In ieder geval blijft ons bod staan, dus als u over twee weken accepteert (of niet) dan is dat geen probleem.

Ontvang direct geld (per bank)

Ben u akkoord gegaan met ons bod? Dan maken wij met plezier direct per bank het geld over voor uw auto. Heeft u liever cash? Dan betalen wij u tijdens het ophalen van de auto (volgende stap). Ook maken we graag een afspraak voor het gratis ophalen van uw auto. Dit kan bij u thuis of op een andere plek in Vlaanderen, wanneer het u uitkomt. Heeft u haast? Dan komen we vandaag of morgen!

Gratis ophaalservice

Op de afgesproken tijd staan we bij u op de stoep met onze oplegger. Voordat we uw auto meenemen, zorgen we dat alles in orde is. Zo krijgt u van ons een koopovereenkomst en eventueel cash geld (als u niet heeft gekozen voor bancaire betaling).

export auto opkopers Oost Vlaanderen

Nu uw schadewagen verkopen in Oost-Vlaanderen

Kunt u niet wachten om die kapotte wagen in te ruilen voor een mooi geldbedrag? Verkoop hem dan bij dé opkoper van schadewagens in Oost-Vlaanderen. Meld hem gratis aan voor taxatie en krijg direct een eerlijk bod. Wanneer u dan akkoord gaat maken wij direct het geld over en komen we de auto zo snel mogelijk gratis ophalen.

Taxeer nu gratis mijn auto

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact