Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto met kapotte versnellingsbak verkopen

opkoper kapotte auto's
Wilt u vandaag nog uw auto verkopen met kapotte versnellingsbak? Door onze jarenlange ervaring met het opkopen van kapotte auto’s ontvangt u altijd een hoog bod. Zelfs als uw wagen helemaal niet meer rijdt. Is de versnellingsbak kapot en heeft uw auto een bouwjaar vanaf 2008? Dan kopen wij altijd uw auto op.Wilt u ons laten helpen met het oplossen van uw probleem? Dan profiteert u altijd van:

 • Geheel gratis en vrijblijvende taxatie.
 • Betaling vooraf, per bank of contant.
 • Geen bijkomende kosten voor ophalen of administratie.
 • Snelle service en een hoog bod.

Is uw auto kapot en moet u hoge reparatiekosten betalen? Wilt u binnen 24 uur uw schadeauto verkopen aan een professionele auto inkoper? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Laat bovenaan deze pagina in het contactformulier alle gegevens over de auto achter. Wij taxeren dan gratis uw auto. Heeft u een vraag? Bel 011-988387 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Hoe kan ik mijn schadewagen zo snel mogelijk verkopen?

Wij begrijpen u wel. Een kapotte auto kan nergens meer heen, maar kost nog steeds handenvol geld. Verzekeringen en belastingen blijven namelijk gewoon doorlopen. U wilt daarom het liefst zo snel mogelijk van de auto af. Gelukkig werkt onze vlotte service in slechts 4 eenvoudige stappen.

 1. U vult op het formulier hierboven alle gegevens in over de auto. Wij gaan vervolgens gratis uw auto taxeren.
 2. We komen weer bij u terug en doen een bod op de wagen. Dit bod is uiteraard geheel vrijblijvend.
 3. Zodra u akkoord gaat met het bod, maken we het geld over op uw bankrekening. Uiteraard kunnen we ook contant betalen. U mag ons ook direct laten weten wanneer u van de auto af wilt.
 4. We komen uw kapotte wagen ophalen. We lopen in enkele minuten samen door het papierwerk heen en takelen de auto op. Vanaf dat moment hoeft u niets meer te doen.

auto defect verkopen

Versnellingsbak kapot? Dit kost een de reparatie

De boite is een gevoelig onderdeel van de wagen. Daarbij is het ook nog eens een cruciaal onderdeel. Is er iets mis, dan kunt u dus vaak helemaal niet meer rijden. Helaas zijn ook de kosten voor de reparatie erg duur. Toch is niet altijd direct te zeggen hoe hoog die kosten zijn. Laat u de auto nakijken door de garage? Dan kunt u reparatiekosten tussen de 200 en 3.000 euro verwachten. Alles heeft te maken met welk onderdeel van de versnellingsbak precies defect is.

Kosten reparatie DSG-bak

Een DSG-automaat is één van de fijnste automaten om mee te rijden. Soepele overgangen, en voorspelbaar gedrag zorgen ervoor dat u er altijd op kunt vertrouwen. Totdat u mankementen begint op te merken. Is de DSG-versnellingsbak kapot, dan is nog niet direct te zeggen hoeveel de reparatiekosten worden.

Een Mechatronic vervangen kost bijvoorbeeld al gauw meer dan 1.000 euro. Is de gehele versnellingsbak defect? Dan lopen de reparatiekosten op tot een prijs van ruim 2.000 euro, en soms tot zelfs meer dan 3.500 euro. Voor dit soort prijzen wordt de gehele versnellingsbak vervangen. Voor veel auto’s staan de reparatiekosten dan niet in verhouding tot de huidige waarde. U zou dan dus geld verliezen op de reparatie. Helaas zit er dan vaak niets anders op dan om de auto te verkopen.

Alle kosten inclusief

Wanneer u een auto verkoopt, dan wilt u graag weten wat u ervoor krijgt. Wellicht heeft u een particuliere koper overwogen voordat u de auto ging verkopen. U moet weten dat het verkopen aan een inkoper vaak net iets anders verloopt. De prijzen die genoemd worden, zijn niet altijd inclusief taxatie, vervoer en administratiekosten. U ontvangt dan wel het beloofde bod, maar u moet vervolgens achteraf nog steeds een factuur van enkele honderden euro’s betalen.

Bij Schadeautoopkoper.be hoeft u gelukkig niet op de kleine lettertjes te letten. Die zijn er namelijk niet. Wanneer wij u een bod doen van een bepaald bedrag, dan houdt u dus ook echt dat bedrag over aan de verkoop van de auto. Dat is wel zo overzichtelijk en transparant.

Schadeautopkoper.be

Bij schadeautoopkoper.be zijn we al meer dan 15 jaar actief als gespecialiseerde schadewagens opkopers. Dat zorgt ervoor dat wij precies weten hoeveel uw auto waard is. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk in België, Nederland en andere Europese landen. Er is dus een grote kans dat uw auto voor export in aanmerking komt.

opkoop defecte wagens

Hoewel dat voor u misschien niet zo interessant lijkt, is de gedachte daarachter dat wel. De reparatiekosten voor een auto met kapotte versnellingsbak bestaan namelijk voor een groot deel uit werkuren. Die zijn in België en Nederland zeer duur. Wij weten precies waar vraag is naar uw auto en waar de reparatiekosten laag zijn. Zo zorgen we ervoor dat de marktwaarde van uw auto zo hoog mogelijk blijft. U profiteer daarvan, omdat wij zo een hoger bod kunnen doen dan auto opkopers die de auto in België laten herstellen.

Bent u op zoek naar een kapotte auto opkoper? En wilt u deze week nog geld op de rekening ontvangen? Laat ons dan vandaag nog de waarde bepalen.

Laat in het formulier hierboven alle gegevens over de auto achter. Wij taxeren dan gratis uw auto. Heeft u een vraag? Bel 011-988387 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact