Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Direct uw auto met kapotte versnellingsbak verkopen

opkoper kapotte auto's

Wilt u direct uw auto met kapotte versnellingsbak verkopen? Bied dan uw auto direct gratis en vrijblijvend voor een taxatie aan bij ons! Binnen één dag kunt u uw auto met kapotte versnellingsbak al aan ons verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van auto’s met defecten, zoals bijvoorbeeld een kapotte versnellingsbak.U profiteert dan direct van onze voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend een taxatie van uw auto
  • Gratis ophaaldienst op ieder adres in heel Nederland en België
  • Wij bieden standaard hoge prijzen
  • U krijgt direct uw geld (via bank of contant)

Wat doet een versnellingsbak

De koppeling en versnellingsbak zorgen simpel gezegd ervoor dat het draaien van de motor “vertaald” naar het draaien van de wielen. Het schakelen met een versnellingsbak is eigenlijk een beetje te vergelijken met het verplaatsen van de ketting van het ene tandwieltje naar het andere tandwieltje, zoals je dat op een fiets doet. Alleen zit het systeem bij een auto wat ingewikkelder in elkaar.

Moet je een auto met defecte versnellingsbak wel laten repareren?

De versnellingsbak is een complex onderdeel van de auto. Het is een slijtage onderdeel, al ligt dat bij de meeste auto’s tegenwoordig ergens tussen de 200.000 en 300.000 kilometer. Een auto met een defecte versnellingsbak laten repareren door een merkdealer of vakgarage, brengt hoge kosten met zich mee. Om een versnellingsbak te repareren, is meestal revisie nodig. Dit kost al snel rond de 2.500 euro. Een reparatie waar niet iedereen op zit te wachten.

Is de versnellingsbak van uw auto kapot? Als u twijfelt of u de reparatie van de versnellingsbak wilt laten uitvoeren, hebben wij een andere zeer interessante optie voor u. Wij kopen uw auto mét defecte versnellingsbak van u. Uw auto verkopen met kapotte versnellingsbak is nog nooit zo makkelijk geweest.

Auto verkopen met kapotte versnellingsbak. Snel en eenvoudig

Zelf uw auto verkopen met kapotte versnellingsbak is niet makkelijk. In eerste instantie zitten veel particulieren er niet op te wachten. Zij weten immers dat ze een auto met een defect kopen die ze moeten laten repareren. Ten tweede bent u met het zelf verkopen van uw auto veel tijd kwijt aan het adverteren en het voorbereiden van de verkoop van de auto.

Dus wilt u graag snel van uw auto met kapotte versnellingsbak af? Met onze inkoopprocedure garanderen wij u dat u uw auto binnen een dag kunt verkopen voor een goede prijs. Bovendien betalen wij u direct uit. U bent van uw auto met defecte versnellingsbak af en heeft uw handen vrij een andere auto aan te schaffen.

Hoe werkt het verkopen van uw auto met kapotte versnellingsbak?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van schadeauto’s van particulieren. Wij garanderen u dat wij u een goede prijs geven voor uw auto met schade, zoals bijvoorbeeld een auto met defecte versnellingsbak.

auto defect verkopen

Ons inkoopproces – in 4 simpele stappen uw auto met defecte versnellingsbak verkopen

Uw auto met defecte versnellingsbak verkopen gaat heel eenvoudig via de 4 simpele stappen van ons inkoopproces.

Stap 1:

Als eerste hebben wij van u verschillende gegevens nodig om uw auto te taxeren. U vult online ons inkoopformulier in. Wij vragen u onder andere in te vullen:

  • Het merk en type auto
  • Het bouwjaar van uw auto
  • De kilometerstand van uw auto
  • Wat is de staat van uw auto (inclusief schades en defecten)?
  • Wat is de vraagprijs voor uw auto?
  • Een aantal goede foto’s van uw auto (interieur, exterieur – voorkant, zijkanten, achterkant, schades – graag inzoomen op bepaalde schades)
Stap 2:

Wij gaan aan de slag met de gegevens die u heeft ingevuld en taxeren vervolgens uw auto. Daarna doen wij u een goed bod voor uw auto.

Stap 3:

Indien u tevreden bent met het bod, dan geeft u bij ons aan dat u het bod accepteert. Wij vernemen graag van uw of u het volledige bedrag per bank wenst te ontvangen of contant bij het ophalen van uw auto.

Stap 4:

opkoop defecte wagens

Als laatste maken wij met u een afspraak om uw auto met kapotte versnellingsbak op te komen halen. Dit kan bijvoorbeeld bij uw thuis, uw werk of ieder ander adres in Nederland of België. Wat u het beste uit komt! Bij het ophalen van uw auto ontvangt u van ons de koopovereenkomst en vrijwaringsbewijs.

Wij staan dus voor:

– Gemak

– Uitstekende service

– Een zeer goede prijs

– En leveren altijd correct werk!

Bied uw auto nu gratis en vrijblijvend bij ons aan voor een taxatie en u weet binnen 1 dag wat wij u voor uw auto geven. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch (011) 98-83-87 of via e-mail info@schadeautoopkoper.be contact met ons opnemen.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?