Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Audi met schade verkopen: opkoper van Audi A3, A4, A6, Q5 en Q7 en andere

Wilt u uw kapotte of met schade Audi verkopen? Dan kunt u uw auto via deze website verkopen. Ontdek op deze pagina hoe het inkoopproces werkt en welke wagens wij opkopen.

Verkoop uw Schade Audi Zonder Gedoe

Wij kopen tweedehands wagens in en doen dit tegen de meeste gunstige voorwaarden in onze branche.Verkoop uw Audi binnen een dag met de volgende voordelen:

 • Snelle en discrete afhandeling
 • Direct geld per bank of contant
 • Uw betaalt vanuit België niet voor het transport

Wij hebben interesse in alle Audi personenauto’s vanaf 2005 t/m 2016:

 • Audi A1 – vanaf 2010 t/m 2016
 • Audi A3 – vanaf 2005 t/m 2016
 • Audi A4 – vanaf 2005 t/m 2016
 • Audi A5 – vanaf 2007 t/m 2016
 • Audi A6 – vanaf 2005 t/m 2016
 • Audi Q3 – vanaf 2011 t/m 2016
 • Audi Q5 – vanaf 2011 t/m 2016
 • Audi Q7 – vanaf 2006 t/m 2016

Wanneer u een auto heeft met schade is dit geen probleem. Wij verlossen u via onze inkoopservice van uw voertuig en betalen een passende prijs. Betaling vindt altijd contact of per bank plaats wanneer wij uw Audi komen ophalen. Ook bij defecten aan de motor, grote deuken of bekrast lakwerk betalen wij een passende prijs.

Wat is mijn Audi met schade waard?

Wanneer u uw Audi verkoopt, is het belangrijk om te achterhalen wat uw Audi ongeveer waard is. Als vanzelfsprekend is dit afhankelijk van het model en de precieze schade waarvan sprake is. Verkoopt u een Audi met schade of defecten? Dan kunt u daar bij Schadeautoopkoper.be een hogere prijs voor krijgen dan wanneer u uw wagen bij een dealer inruilt. Wilt u weten met welke wagens van Audi u bij ons terecht kunt? Bekijk dan de onderstaande tabel en bied uw wagen te koop aan.

Wij kopen
Audi vanaf bouwjaar 2005
Defecte motor
Audi na ongeval
Hoge kilometerstand
Problemen met elektronica
Kapotte versnellingsbak
Audi zonder keuring

Audi met motorschade verkopen

Audi is in heel Europa een bekend en gevestigd merk. Alle landen hebben dan ook interesse in deze auto’s, denk aan Oost-Europa, Zuid-Europa en de Balkan. Door de grote interesse in deze wagens, maakt het niet uit als er bijvoorbeeld sprake van motorschade is. Het is waardevol om deze schade te repareren, het is de investering in uw wagen waard. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het repareren van motoren, kunt u uw wagen voor een hoger bedrag verkopen dan wat u er bij de dealer voor zou krijgen. Zeker bij populaire wagens als de Audi A4, Audi A6, Audi Q5 en Audi Q7. Dit zijn de wagens waar u nog steeds een aantrekkelijk bedrag voor kunt ontvangen.

Audi voor de export verkopen

Als u uw auto voor de export verkoopt, maakt het niet uit als er sprake van veel schade is. Ook als de oliepomp kapot is, als de distributieriem versleten is over wanneer de koppeling het niet meer doet kunnen wij uw wagen voor de export verkopen. Deze problemen kunnen namelijk worden verholpen en vervolgens kan een Audio weer langdurig de weg op.

Wilt u uw wagen verkopen via Schadeautoopkoper.be? Dan is het belangrijk dat u de belangrijkste gegevens in beeld heeft gebracht. Denk aan het bouwjaar van uw auto, de schade die er precies is en andere belangrijke informatie. Ook bijvoorbeeld de kilometerstand en extra opties op uw Audi zijn belangrijk om te kennen. Dit verhoogt namelijk de waarde van uw Audi en maakt het voor ons interessant om er een goed bod op te doen. Is er sprake van een 2.0 TDI-motor die het niet meer doet of zijn er andere ingrijpende problemen? Dan berekenen wij wat het kost om dit te repareren en zal dit bedrag van de waarde worden afgetrokken. De restwaarde die overblijft wordt uitgedrukt in een bod dat wij u doen.

Hoe werkt het verkopen van uw Audi?

Eigenlijk is het heel eenvoudig! Vul het formulier op onze website in met alle relevante gegevens. Naderhand van het type Audi, de kilometerstand, vraagprijs, het bouwjaar van uw Audi en de staat van uw wagen brengen wij een bod uit. Ons invulformulier kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week invullen. Laat uw contactgegevens achter om zo snel mogelijk een voorstel te krijgen.

Opkopers Audi Auto's met Schade

Audi Opkoper in België

Sinds 2003 kopen wij auto’s van Audi met schade, kapotte motor, oliepomp, versnellingsbak, koppeling en andere mankementen Onze ervaring garandeert de juiste prijs voor uw wagen en een deskundige taxatie.

audi voor export verkopen

Wilt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via (011)-98-83-87 of per mail op info@schadeautoopkoper.be.

P. Willemsen – Puurs P. Willemsen – Puurs

Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

Marc Geerts – Oudenaarde Marc Geerts – Oudenaarde

Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

Roy – Zedelgem Roy – Zedelgem

Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

Heeft u nog vragen?