Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte of Schade Audi Verkopen?

Wilt u uw kapotte of met schade Audi verkopen? Dan kunt u uw auto via deze website verkopen. Ontdek op deze pagina hoe het inkoopproces werkt en welke wagens wij opkopen.

Wij kopen tweedehands wagens in en doen dit tegen de meeste gunstige voorwaarden in onze branche.Verkoop uw Audi binnen een dag met de volgende voordelen:

 • Snelle en discrete afhandeling
 • Direct geld per bank of contant
 • Uw betaalt vanuit België niet voor het transport

Wij hebben interesse in alle Audi personenauto’s vanaf 2003 t/m 2010:

 • Audi A1 – vanaf 2010 t/m 2014
 • Audi A3 – vanaf 2004 t/m 2014
 • Audi A4 – vanaf 2003 t/m 2014
 • Audi A5 – vanaf 2007 t/m 2014
 • Audi A6 – vanaf 2003 t/m 2014
 • Audi Q3 – vanaf 2011 t/m 2014
 • Audi Q5 – vanaf 2011 t/m 2014
 • Audi Q7 – vanaf 2006 t/m 2012

Wanneer u een auto heeft met schade is dit geen probleem. Wij verlossen u via onze inkoopservice van uw voertuig en betalen een passende prijs. Betaling vindt altijd contact of per bank plaats wanneer wij uw Audi komen ophalen. Ook bij defecten aan de motor, grote deuken of bekrast lakwerk betalen wij een passende prijs.

Verkoop uw Schade Audi Zonder Gedoe

Hoe werkt het verkopen van uw Audi?

Eigenlijk is het heel eenvoudig! Vul het formulier op onze website in met alle relevante gegevens. Naderhand van het type Audi, de kilometerstand, vraagprijs, het bouwjaar van uw Audi en de staat van uw wagen brengen wij een bod uit. Ons invulformulier kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week invullen. Laat uw contactgegevens achter om zo snel mogelijk een voorstel te krijgen.

Opkopers Audi Auto's met Schade

Audi Opkoper in België

Sinds 2003 kopen wij auto’s van Audi met schade, kapotte motor, oliepomp, versnellingsbak, koppeling en andere mankementen Onze ervaring garandeert de juiste prijs voor uw wagen en een deskundige taxatie.

Wilt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via (011)-98-83-87 of per mail op info@schadeautoopkoper.be.

Opkoper Audi Auto's

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?