Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Volvo met schade verkopen aan gespecialiseerde opkoper

Wilt u uw Volvo verkopen? Het verkopen van een wagen is vaak een lastig proces. Schade auto opkoper werkt er al sinds 2003 aan om de inkoopprocedure snel en discreet te laten verlopen. Ons inkoopproces is steeds verder geoptimaliseerd en daardoor geniet u bij schade auto opkoper van de volgende voordelen:

 • U betaalt niets voor de taxatie, bemiddeling en het transport.
 • Wij werken via een eenvoudig inkoopformulier of zijn per e-mail en telefonisch bereikbaar.
 • Wij betalen u eerst cash of per bank en nemen de auto dan pas mee.

Opkoper Volvo Met Schade in Belgie

Het is bij schade auto opkoper belangrijk om snel duidelijkheid te bieden. Wij vragen u om de belangrijkste gegevens om direct een concreet bod te doen. Op deze manier bespaart u veel tijd en weet u direct wat u te wachten staat.

Volvo met schade of defecten voor de export verkopen

Wilt u uw Volvo verkopen voor de export en is er sprake van schade? Dan kunt u de onderstaande tabel raadplegen, op basis daarvan wordt duidelijk wat u kunt verwachten.

Schadeautoopkoper.be
Motorschade
Defecte versnellingsbak
Volvo na ongeval
Hoge kilometerstand
Elektronische storingen
Lichte beschadigingen
Volvo ouder dan 2005

Makkelijk te verkopen
Moeilijk te verkopen

Snel Online uw Volvo Verkopen

Waarde van Volvo bepalen

Wanneer u uw Volvo verkoopt is het prettig wanneer u inzicht heeft in hoe de waarde van uw wagen bepaald wordt. U kunt de volgende werkwijze verwachten.

 • Uw Volvo

Bij het bepalen van de waarde van uw Volvo, is het belangrijk om het bouwjaar in beeld te brengen. Daarnaast spelen de kilometerstanden en het type van uw motor een belangrijk rol. Om een volledig beeld te hebben is het echter ook belangrijk dat het duidelijk is welke versnellingsbak er in uw Volvo zit, wat de precieze uitvoering is en hoe uw Volvo wordt aangedreven. Door al deze details in beeld te brengen, is het mogelijk om helder te hebben wat de waarde van uw Volvo is.

 • Technische staat en de carrosserie

Wijkt de staat van de carrosserie en de techniek van uw Volvo af? Dan is het belangrijk om dit goed in beeld te brengen. Zo zal onderzocht worden of de motor nog naar behoren werkt of de aandrijving klopt en wanneer er elektronische storingen zijn. Daarnaast wordt er gekeken of er schade aan de carrosserie is. Voor een deel kunt u dit waarschijnlijk zelf in beeld brengen, uiteraard zal Schadeautoopkoper.be hier op een specialistische manier naar kijken.

Volvo verkopen bij opkoper

Bij veel opkopers is het noodzakelijk om een auto af te leveren. Wanneer u te maken heeft met een Volvo met schade of grote defecten is het niet altijd even eenvoudig om een Volvo af te leveren.

Schade auto opkoper begrijpt dit en is van mening dat u ook een stukje gemak bij ons inkoopprocedure verdient. Wij halen uw auto dan ook gratis op in gans België. Het maakt niet uit waar uw wagen zich precies bevindt!

export volvo opkopers

Bij Schadeautoopkoper.be kopen wij wagens enkel vanaf bouwjaar 2005 in.

Wij zijn geïnteresseerd in verschillende soorten modellen:

 • Volvo C30 – vanaf 2006 t/m 2012
 • Volvo V40 – vanaf 2012 t/m 2015
 • Volvo V50 – vanaf 2005 t/m 2012
 • Volvo V60 – vanaf 2010 t/m 2015
 • Volvo V70 – vanaf 2007 t/m 2015
 • Volvo S40 – vanaf 2005 t/m 2012
 • Volvo S60 – vanaf 2007 t/m 2015
 • Volvo S80 – vanaf 2006 t/m 2015
 • Volvo XC60 – vanaf 2008 t/m 2015
 • Volvo XC70 – vanaf 2005 t/m 2015
 • Volvo XC90 – vanaf 2005 t/m 2015

Volvo met schade verkopen aan Schadeautoopkoper.be

Bij schadeauto’s is het belangrijk dat er goed gekeken wordt om welke schade het precies gaat. Zo is het bekend dat de 1.6 dieselmotoren vaak onvoldoende van kwaliteit zijn om te repareren en door te verkopen, daarnaast kunnen er andere ernstige mankementen zijn. Denk aan dakschade, schade door een botsing of schade aan het dak.

Staat u op het punt om met onze inkoopprocedure van start te gaan? Vul dan direct het inkoopformulier in, bel naar (011)-98-83-87 of mail ons op info@schadeautoopkoper.be.

Opkopers Volvo Wagens Met Schade

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?