Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Volvo Opkopers. Volvo met schade verkopen

export volvo opkopersWilt u een kapotte Volvo verkopen? Schadeautoopkoper.be heeft ruim 15 jaar ervaring met het opkopen van Volvo’s. Wij bepalen vandaag nog de waarde van uw Volvo en kopen hem direct van u over, wanneer u akkoord gaat met ons bod. Zo bent u vaak al binnen één dag al van uw probleemauto af.

Maakt u gebruik van onze diensten, dan profiteert u altijd van:

 • Gratis & vrijblijvende taxatie.
 • Betaling per bank of contant & altijd vooraf.
 • Gratis ophaalservice in België en Nederland.
 • Alleen maar positieve beoordelingen.

Heeft u een kapotte Volvo voor de deur staan? Wilt u zo snel van de auto af, maar wel een goed bod ontvangen? Wij regelen alles vandaag nog voor u.

Vul hierboven alle gegevens over uw Volvo in. Wij nemen vaak binnen één dag al contact op met een bod. Liever eerst iets vragen? Bel (011) 98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Het opkopen van uw Volvo; hoe werkt dat?

U zit natuurlijk helemaal niet te wachten op een kapotte auto. U kunt nergens meer heen of u wilt liever niet gezien worden met een schadeauto die aan alle kanten beschadigd is. Wij begrijpen dat het lastig is om met zo’n situatie om te gaan. Gelukkig heeft schadeautoopkoper.be een oplossing. In plaats van wekenlang een kapotte auto voor de deur te hebben, helpen wij u al binnen 4 eenvoudige stappen van de auto af. Het gehele proces duurt soms maar 24 tot 48 uur. Hieronder ziet u hoe wij te werk gaan.

 1. U vult bovenaan deze pagina alle gegevens in over uw Volvo. Aan de hand daarvan taxeren wij gratis de schadewagen.
 2. We nemen binnen 24 uur contact op en doen een bod op de auto. Het is dan aan uzelf om te bepalen of dat bod hoog genoeg is.
 3. Gaat u akkoord? Dan storten we direct het geld over op uw rekening. Ook maken we een afspraak voor een tijdstip waarop we de schadewagen kunnen ophalen.
 4. We halen uw Volvo gratis voor de deur op. Wij helpen u uiteraard bij het invullen van al het papierwerk, zodat we binnen enkele minuten weer kunnen vertrekken met de wagen. Hierna hoeft u niets meer te doen en bent u van de schadeauto af.

Opkopers Volvo Wagens Met Schade

Veel voorkomende problemen met Volvo’s

Volvo’s zijn zeer betrouwbare en veilige auto’s. Vaak gaan ze jaren mee voordat er ook maar iets kapot gaat aan de auto. Dat maakt deze auto’s ook zo gewild. Maar ook bij Volvo’s gaan er soms onderdelen van de auto stuk. Zo ontstaan er bijvoorbeeld bij de Volvo V50 versnellingsbak problemen, maar komt ook motorschade regelmatig voor bij Volvo’s. Helaas gaat ook bij veel andere Volvo modellen regelmatig de joint de culasse kapot.

Bij schade aan de versnellingsbak of aan de motor krijgt u vaak te maken met hoge reparatiekosten. Het probleem is alleen dat de dagwaarde van uw wagen na die reparatie niet hoger wordt dan de kosten die u heeft betaald de reparatie. U verliest dan dus geld op het laten repareren van de wagen. Vaak kunt u dan beter de Volvo met motorschade verkopen. Gelukkig kunt u ons eenvoudig de wagen verkopen, zonder daar geld op te verliezen.

Welke Volvo’s kopen wij over?

Schadeautopkoper.be bestaat uit professionele Volvo opkopers. Daardoor kunt u zeer eenvoudig een Volvo met schade verkopen. Wil u een kapotte Volvo verkopen? Dan moet u er rekening mee houden dat we vooral geïnteresseerd zijn in modellen met een bouwjaar vanaf 2007. Het maakt voor ons niet uit als de auto kapot is, of grote beschadigingen heeft. U hoeft dus geen onderdelen te vervangen of kosten te maken om de schadeauto interessanter te maken voor de verkoop. Hieronder ziet u een lijst met modellen waar wij in geïnteresseerd zijn.

 • Volvo C30 – vanaf 2007 t/m 2012
 • Volvo V40 – vanaf 2012 t/m 2016
 • Volvo V50 – vanaf 2007 t/m 2012
 • Volvo V60 – vanaf 2010 t/m 2016
 • Volvo V70 – vanaf 2007 t/m 2016
 • Volvo S40 – vanaf 2007 t/m 2012
 • Volvo S60 – vanaf 2007 t/m 2016
 • Volvo S80 – vanaf 2007 t/m 2016
 • Volvo XC60 – vanaf 2008 t/m 2016
 • Volvo XC70 – vanaf 2007 t/m 2016
 • Volvo XC90 – vanaf 2007 t/m 2016

Opkoper schadeauto’s

Schadeautoopkoper.be is een gespecialiseerde opkoper van schadeauto’s van het merk Volvo. Dat betekent dat wij precies weten wat uw Volvo nog waard is én dat u altijd een goed bod ontvangt voor de wagen. Maar dat is niet het enige voordeel. Ons bedrijf is erop ingericht dat we uw auto met schade altijd komen ophalen, zonder bijkomende kosten. U kunt ons dus gratis een schadewagen verkopen. Heeft u vragen over uw Volvo, bijvoorbeeld over wanneer een auto niet te repareren is? Wij helpen u graag om een zo goed mogelijke beslissing te maken.

Snel Online uw Volvo Verkopen

Heeft u een kapotte Volvo die op dit moment alleen maar geld kost? Zoekt u een opkoper die u binnen 24 uur van de schade afhelpt? Dan is schadeautoopkoper.be het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Vul hierboven alle gegevens over uw Volvo in. Dan starten wij met onze gratis en vrijblijvende taxatie. Liever eerst iets vragen? Bel (011) 98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?