Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Volvo verkopen bij opkoper – Direct geld

Volvo opkopers België

Snel en zonder gedoe een gebruikte Volvo verkopen? Dan bent u bij ons het aan het goede adres. Wij zijn sinds 2003 gespecialiseerd opkoper van Volvo en hebben een zeer groot internationaal netwerk. Bij ons verkoopt u ook schadewagens en auto’s met een hoge kilometerstand of zonder keuring voor een zeer goede prijs, dankzij ons unieke export programma. Na akkoord over de prijs hoeft u nergens op te wachten, want wij maken direct uw geld over en komen de auto direct gratis ophalen. Meer weten? Lees verder over onze Volvo opkoop service of laat uw auto direct gratis en vrijblijvend taxeren.

Taxeer gratis mijn Volvo

Opkoper Volvo – 100% gratis en direct geld

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Binnen een uur bereken wij gratis de waarde van uw Volvo
 • Directe betaling na akkoord
 • Gratis ophaalservice in heel België
 • Hoogste bod dankzij groot internationaal netwerk
 • Ook opkoop Volvo’s met schade, hoge kilometerstand of zonder keuringsbewijs
 • Alweer sinds 2003 de populairste schadeauto opkoper

Opkoop Volvo – Wij hebben interesse in:

Volvo Bouwjaren
V40 2012 – 2019
V50 2009 – 2012
V60 2010 – 2019
V70 2009 – 2016
V90 2016 – 2019
S60 2009 – 2019
S80 2008 – 2016
S90 2016 – 2019
XC40 2016 – 2019
XC60 2009 – 2019
XC70 2009 – 2019
XC90 2009 – 2019

Gratis Volvo verkopen voor export

Export Volvo opkopers

Wij bieden iedere bezitter van een Volvo een uniek gratis programma waarmee zij veilig, snel en voor een goede prijs hun Volvo verkopen voor export. Dit doen wij omdat deze degelijke Zweedse auto’s zeer interessant zijn om te exporteren naar landen als Estland, Letland, Slowakije en Roemenië. Ook in deze landen staan Volvomodellen bekend als ruim, uitermate betrouwbaar en veilig. Daardoor is er veel vraag naar en brengen ze altijd een goede prijs op. Met name een auto met schade is heel geschikt voor de export, vanwege de veel lagere reparatiekosten in deze landen. Hierdoor schieten de waardes omhoog!

Met onze inkoopservice laten we u op een eenvoudige manier profiteren van deze hogere autowaardes in Oost-Europese landen. Zo hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een geschikte en betrouwbare koper (die geen Vlaams en geen of gebrekkig Engels spreekt). Ook hoeft u zelf niet het transport te regelen of een veilige manier van betalen. U hoeft zelfs niet uit te zoeken welke papieren u allemaal nodig heeft. Dit alles doen wij voor u. Onze opkoopservice is makkelijk, snel en 100% veilig.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Volvo V40 verkopen – Met of zonder defecten

Een van de populairste auto’s in Oost-Europa op dit moment is de Volvo V40. Dit model, dat vanaf 2012 van de band rolt in Gent is ontzettend geliefd als tweedehands auto bij onze partners. De wagen is immers zeer veelzijdig, kent weinig structurele problemen (zelfs na hoge kilometerstanden) en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. Bent u op dit moment in het bezit van een V40 en wenst u deze te verkopen? Dan hebben wij absoluut interesse en kunt u rekenen op een zeer goede prijs!

Waarom een Volvo met schade van ons de beste prijs krijgt

Veel mensen zijn verbaasd wanneer ze ons bod ontvangen op hun schadeauto. Vooral wanneer ze daarvoor ook een bod hebben aangevraagd bij een andere online inkoopdienst of bij een Volvo dealer bij hun in de buurt. Ons bod is namelijk vaak een stuk hoger dan wat andere partijen bieden. Hoe kan dat? Zit er ergens een addertje onder het gras? Nee hoor! Aan adders doen wij niet, en ook niet aan kleine lettertjes of vervelende verrassingen achteraf. Onze kracht schuilt in onze jarenlange ervaring en ons brede netwerk. Daardoor kunnen we als geen ander snel en adequaat de exacte reparatiekosten berekenen en altijd de beste nieuwe koper vinden. Daardoor zijn wij verzekerd van een hoge doorverkoopprijs, lopen wij geen risico en profiteert u van een gegarandeerd goed bod.

Defect, schade of probleem U krijgt van ons de beste waarde
Technische problemen
Geen geldig keuringsbewijs/afgekeurd
Deuken en lakschade
Bumperschade, lichtschade, ruitschade
Motorproblemen
(Automatische) versnellingsbak
Koppeling
Elektronica- en computerstoringen
Uitlaatsysteem (ook EGR/katalysator)
Problemen met ophanging of vering
Total loss Volvo

Vaak voorkomende defecten bij Volvo

Zweden staan erom bekend dat ze bijzonder degelijke en veilige auto’s maken. Helaas is het Zweedse Volvo al een tijdje niet meer in Zweedse handen, en dat heeft zijn weerslag gehad op de kwaliteit onder de motorkap. Die is nog steeds bovengemiddeld, maar niet meer zo top zoals het ooit was. Waar we vijftien jaar geleden nog geregeld een Volvo met een kilometerstand van 600.000 tot zelfs 800.000 kilometer in prima staat konden kopen, komen wij deze vandaag de dag nauwelijks nog tegen. Auto’s met hogere kilometerstanden krijgen zeer vaak te maken met motorproblemen. Wat we vaak zien zijn plotseling afgebroken distributieriemen, die veel schade veroorzaken. Modellen met 1.6 dieselmotoren kennen opvallend veel problemen, met name computer storingen, motorproblemen, kapotte turbo’s, EGR-kleppen en het roetfilter.

Opkopers Volvo – Zo werkt het

Het online verkopen van een Volvo via onze website is veilig, makkelijk en snel. In vier simpele stappen verkoopt u uw tweedehands Volvo, ook als deze mankementen of schade heeft. Na aanmelding taxeren wij uw auto gratis en bij akkoord maken wij het geld direct over en komen we de Volvo gratis ophalen. Dat alles stap voor stap:

 • Gratis Volvo taxatie. Via het formulier bovenaan deze pagina meldt u de auto gratis aan voor een taxatie. Dit is ook geheel vrijblijvend. Voeg bij voorkeur ook wat foto’s toe, zodat wij precies kunnen zien wat u te koop aan biedt. Met uw gegevens en op basis van de foto’s berekenen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde. Binnen een uur ontvangt u ons bod per mail.
 • Akkoord gaan. U mag net zo lang over ons bod nadenken als u wilt. Direct akkoord gaan mag ook. U kunt dan een mailtje terugsturen en dan hebben we een deal.
 • Geld ontvangen. Na uw akkoord maken wij direct het afgesproken bedrag over op uw bankrekening. Heeft u liever cash geld? Dan betalen we u tijdens de ophaaldienst.
 • Gratis Volvo ophaalservice. Op afspraak komen we uw oude auto gratis ophalen. Indien u wenst kan dit al binnen een dag, en anders wanneer het u uitkomt. Voordat we de wagen opladen maken we alles netjes met u in orde, zodat u verder nergens omkijken meer naar heeft.

Direct uw tweedehands Volvo verkopen

Kunt u niet wachten om die oude Volvo in te ruilen voor een mooi geldbedrag? Laat uw wagen dan nu gratis en vrijblijvend taxeren. Wij berekenen binnen een uur de waarde en als u wilt kunt u dan direct uw Volvo verkopen. U krijgt dan direct geld en de auto wordt gratis opgehaald. Wilt u meer weten over onze diensten als Volvo opkoper? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

Taxeer nu gratis mijn auto

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact