Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoop schadewagens Antwerpen

Opkopers schadewagens Antwerpen

Wilt u een schadewagen verkopen in Antwerpen? Bij schadeautoinkoop.be werken we al meer dan 15 jaar als professionele opkopers van schadewagens in Antwerpen. Met ons specialistische kennis weten wij precies wat uw auto waard is en ontvangt u altijd een hoog bod. Wilt u vandaag nog te weten komen weten hoeveel uw wagen nog waard is? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vul het inkoopformulier in, bel naar 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be.

Waarom zou u een schadeauto aan schadeautoopkoper.be verkopen?

  • Gratis taxatie. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
  • Directe betaling. Contant of per bank.
  • Gratis ophaling van autowrakken in Nederland en België.
  • Al 15 jaar positieve ervaringen van onze klanten.

Hoe snel kan ik een kapotte auto verkopen in Antwerpen?

Een tweedehandsauto verkopen is niet makkelijk. Zelf met een zeer gewilde auto komt het voor dat het weken duurt voor de auto verkocht is. Een schadeauto is voor niemand een gewilde auto. U bent dus lang bezig met de verkoop, of u ontvangt zo’n laag bod dat u inkomsten misloopt. Wij vinden dat u voor een schadeauto gewoon nog een eerlijk bod moet ontvangen. Daarom bieden wij altijd direct het hoogste bedrag én bent u daarnaast zeer snel van de auto af.

Nadat u het bod accepteert, betalen we direct het gehele bedrag. Uiteraard komen we de auto ook binnen één of enkele dagen voor de deur ophalen. Bij schadeautoopkoper.be kunt u dus al binnen 24 uur van een schadeauto af zijn.

Opkoop schadewagens Antwerpen; hoe werkt het?

Een schadeauto voor export verkopen is erg eenvoudig. U bent namelijk al in vier stappen van de auto af. Bekijk hier zelf hoe eenvoudig het is om een schadewagen aan ons te verkopen.

  1. U geeft ons alle informatie over de wagen. Dat kan via het bovenstaande formulier, maar ook telefonisch of per mail. Aan de hand van enkele foto’s kunnen we de auto gratis op afstand taxeren.
  2. Aan de hand van onze taxatie, doen we u een eerlijk bod op de wagen. U kunt ons dan laten weten of u dit bod hoog genoeg vindt.
  3. Gaat u akkoord? Dan storten we het geld direct op uw rekening en maken we een afspraak om te wagen op te halen. Wilt u liever contant geld? Dan nemen we dat mee bij het ophalen van de auto.
  4. We halen de auto op het afgesproken tijdstip op. We hebben nog wat gegevens van u nodig en dan nemen we de auto mee. U hoeft daarna niets meer te doen.

Wat is mijn schadewagen nog waard?

Het is mogelijk om via diverse kanalen een auto te verkopen. Bijvoorbeeld via een veiling, tweedehands website of aan een autodealer. Het verkopen van een auto met schade is alleen een stuk moeilijker. Weinig mensen willen het risico lopen dat de reparatiekosten toch hoger zijn dan verwacht.

Krijgt u toch een bod van deze partijen, dan is dat vaak veel te laag. Dat komt omdat de reparatiekosten in Nederland hoog zijn. De auto is dus nog wel geld waard, maar de hoge reparatiekosten zorgen ervoor dat die waarde sterk vermindert. Bij ons kunt u de auto verkopen voor export, waarna wij de auto naar Oost-Europa vervoeren. Daar is de reparatie een stuk goedkoper. Om die reden kunnen wij u altijd een hoog bod doen op de auto.

Kapotte auto verkopen Antwerpen

Wilt u ook uw auto verkopen tegen een eerlijke prijs? Profiteer dan van ons brede netwerk en verkoop vandaag nog uw wagen voor het hoogste bod.

Wat voor auto’s koopt schadeautoopkoper.be?

Wij kopen al meer dan 15 jaar diverse soorten schadeauto’s op. Omdat we precies weten wat we met ieder wrak kunnen doen, heeft bijna iedere auto voor ons nog een hoge waarde. Dat geldt voor auto’s met schade na een aanrijding, maar ook voor andere defecten. Heeft uw wagen een defect aan de motor, de versnellingsbak of ander onderdeel? Zelfs dan kopen wij de auto nog op voor een hoog bedrag.

We zijn op zoek naar auto’s met een bouwjaar van 2005 of nieuwer. Daarbij maakt de kilometerstand, de schade of de staat van de auto niet uit. We kopen zelfs auto’s die helemaal niet meer rijden.

Waar kan ik mijn schadeauto verkopen?

autowrak verkopen Antwerpen

Als schadewagens opkopers vinden we service belangrijk. We begrijpen dat u niet meer met een schadeauto kunt of wilt rijden. Daarom bieden wij altijd een gratis ophaalservice aan. We komen uw auto dus gratis ophalen in Antwerpen, maar ook in steden zoals Turnhout, Geel, Mechelen, Lier, Herentals en Brasschaat.

Woont u in Nederland? In dat geval kunt u ook gebruik maken van onze service. Wij zijn namelijk actief in beide landen en rijden graag de grens over om uw wagen op te komen halen. Uiteraard profiteert u dan ook van een gratis taxatie én gratis ophaalservice.

Wilt u zo snel mogelijk van een schadeauto af, zonder geld mis te lopen? Ontdek zelf waarom wij in 15 jaar tijd alleen nog maar tevreden klanten hebben gehad.

Vul het inkoopformulier in, bel naar 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be.

P. Willemsen – Puurs P. Willemsen – Puurs

Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

Marc Geerts – Oudenaarde Marc Geerts – Oudenaarde

Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

Roy – Zedelgem Roy – Zedelgem

Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

Heeft u nog vragen?