Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoop schadewagens Antwerpen

Opkopers schadewagens Antwerpen

Kapotte auto verkopen in de provincie Antwerpen? Tegen de hoogst mogelijke prijs en met de beste service? Dan zit goed bij ons. Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerd in de opkoop van schadewagens in Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Lier en alle plaatsen in de omgeving. Dankzij onze internationale werkwijze kunnen wij voor iedere schadeauto de maximale prijs geven, ongeacht het defect, de kilometerstand of het feit dat er geen geldige keuring op zit. Meer weten? Lees dan verder of laat uw auto direct gratis taxeren om direct een goed bod te ontvangen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Verkoop uw schadewagen in Antwerpen en profiteer van:

 • 100% gratis: kosteloos laten taxeren, gratis ophaal en geen extra kosten
 • Betaling vooraf via bankoverschrijving (of cash bij ophaal)
 • Standaard hoogste waarde dankzij internationaal netwerk
 • Ook voor auto’s met technische defecten, schade na ongeval of zonder keuring
 • Sinds 2003 gewaardeerd in heel Antwerpen

Wij kopen schadeauto’s in Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Lier en omgeving

Wij zijn al twee decennia lang hét adres voor wie in de provincie Antwerpen een auto met schade verkopen wil. In die tijd hebben wij duizenden auto’s gekocht in Mechelen, Turnhout, Lier, de stad Antwerpen en omringende plaatsen. Auto’s met technische schade zoals kapotte motors of transmissies, maar ook auto’s met deuken en krassen door een ongeluk.

In al die jaren hebben we de autowereld veel zien veranderen. Auto’s werden zuiniger en stiller, er kwam een lage-emissiezone in Antwerpen en het internet is steeds belangrijker geworden. Waar mensen hun auto vroeger vaak via de telefoon verkochten, gaat dit tegenwoordig via het taxatiesysteem via onze website. Sommige dingen zijn echter hetzelfde gebleven. Wij staan nog altijd voor een eerlijke en vriendelijke (100% gratis) service en bieden nog altijd de allerhoogste prijzen voor alle auto’s met schade.

Auto’s met technische schade

Veel Vlaamse garagisten kopen niet graag een auto met een technisch probleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een auto met een motorprobleem, een defecte koppelingsplaat, storingen of een defect aan het brandstof- of uitlaatsysteem. Lokale autobedrijven hebben vaak niet de kennis en het netwerk om snel te kunnen inschatten wat zo’n auto waard is. Want wat gaat het kosten om het te repareren? En wie koopt straks nog deze auto? Deze onwetendheid vormt een risico, waardoor u een lager bod krijgt dan de echte waarde. Wij hebben het antwoord op deze vragen altijd paraat, dankzij onze jarenlange kennis en ons brede internationale netwerk. Daarom krijgt u bij ons dus altijd de echte, hoge waarde.

Auto’s met schade na een ongeval

Ook auto’s met defecten na een ongeval (of vandalisme) krijgen van ons de prijs die ze verdienen. Krassen, kapotte bumper en deuken kunnen vaak nog goedkoop gerepareerd worden, waardoor zo’n auto voor export een mooie waarde van ons krijgt. Heeft u een auto met ongevalschade en wilt u deze verkopen? Meld hem dan gratis aan voor een taxatie en ontdek binnen een uur hoeveel deze nog waard is!

Opkoper van schadewagens in Antwerpen vanaf bouwjaar 2009

Personenwagens Bestelwagens en camionettes
Busjes voor personen Alle automerken
Elektrisch LPG-motor
Hybride Benzine
Dieselmotor Met of zonder keuringsbewijs
Technische problemen   Ongevalschade
Transmissieschade Lakschade
Motorproblemen Deukschade carrosserie
Brandstofsysteem Bumperschade
Uitlaatsysteem Barsten en ruitschade
Computerstoringen Uitlijning probleem
Problemen met vering Licht- en lampschade
Overige schade Rijp voor de sloop

Wat is de waarde van mijn schadewagen?

Wanneer u iets verkoopt – of het nu gaat om een paar badkamertegels, een tweedehands fiets, een auto of een huis – is één vraag het allerbelangrijkst: wat is het waard? Zoals gezegd kunt u bij ons gratis en vrijblijvend de waarde van uw schadeauto laten berekenen en bieden wij altijd de hoogst mogelijke waarde. Wilt u weten hoe het kan dat wij zulke hoge prijzen bieden voor kapotte auto’s? Lees dan verder.

De waarde voor export is vrijwel altijd hoger dan de lokale waarde

Bij het bepalen van de waarde van een schadeauto zijn er drie dingen die meespelen: het type van de auto (denk aan merk, model, uitvoering en bouwjaar), de staat van de auto (dus welke defecten er zijn) en de marktvraag. Deze factoren samen bepalen de waarde van iedere auto. Is de vraag hoog? Dan wordt de waarde hoger. En is de nieuwwaarde van een auto hoger en is deze nieuwer? Dan is de waarde op dit moment ook hoger.

Kapotte auto verkopen Antwerpen

Wat betreft de staat van de auto is er iets bijzonders aan de hand. Hier gaat het vooral om de kosten die gemaakt moeten worden om de auto weer in goede staat te brengen. Simpel gezegd: de waarde van een kapotte auto is de marktwaarde van de auto in goede staat, min de reparatiekosten. En wat gebeurt er als we de auto niet in België laten repareren, maar in een land waar dit goedkoper kan? Precies, de reparatiekosten gaan omlaag, waardoor de waarde stijgt. En daarom krijgt u bij ons de beste waarde!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Schadewagen verkopen in Antwerpen – Stap voor stap

U verkoopt uw schadewagen in stap voor stap online via onze website. Wilt u precies weten hoe het werkt? Lees dan onderstaande uitleg van ons schadewagen inkoop proces.

Taxatie (gratis en vrijblijvend)

Het verkopen van uw schadeauto via onze website begint altijd met een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Hiervoor vult u het formulier bovenaan deze pagina in, en stuurt u bij voorkeur ook enkele foto’s mee. Aan de hand van uw informatie en de foto’s kunnen onze taxateurs zeer nauwkeurig de waarde van uw kapotte wagen bepalen. Als het taxatierapport klaar is (meestal binnen het uur) ontvangt u dit in uw mailbox.

Akkoord gaan met het bod

Heeft u ons bod ontvangen en wilt u voor dit bedrag uw auto aan ons verkopen? Dan hoeft u enkel maar akkoord te gaan door een mailtje terug te sturen en dan hebben wij een deal. Denkt u er liever nog even over na? Dat mag natuurlijk: ons bod blijft gewoon staan.

Direct geld ontvangen

Heeft u ons een mailtje gestuurd dat u akkoord bent met het bod? Dan zorgen wij dat u het geld zo spoedig mogelijk op uw bankrekening krijgt. Heeft u het geld liever contant? Dat kan ook. In dat geval betalen we u tijdens de gratis ophaaldienst.

Uw auto wordt gratis opgehaald

Wanneer en waar het u uitkomt halen we tot slot de defecte auto helemaal gratis op. Daarbij maken we alles netjes met u in orde. Zo krijgt u een getekende verkoopovereenkomst, eventueel nog het contante geld, en zorgen we dat u nergens meer omkijken naar heeft.

autowrak verkopen Antwerpen

Directe opkoop van schadewagens in Antwerpen

Wilt u zo snel mogelijk van die kapotte wagen af zijn en een mooi geldbedrag rijker? Laat uw wagen dan nu gratis en vrijblijvend taxeren. Binnen een uur krijgt u dan ons beste bod en als u akkoord gaat maken we direct het geld over. En heeft u vragen over uw auto of wilt u meer weten over de opkoop van schadewagens in Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Taxeer nu gratis mijn wagen met schade

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact