Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoper schadewagens West-Vlaanderen

Opkoper schadewagens West-Vlaanderen

Wilt u een schadeauto verkopen in West-Vlaanderen? Schadeautoopkoper.be is al 15 jaar actief als kapotte auto opkoper en weet precies wat uw auto nog waard is. Omdat wij altijd een eerlijk bod doen, verliest u bij ons niet onnodig geld bij de verkoop van uw auto.

Wilt u een schade of kapotte auto verkopen? Bij schadeautoopkoper.be profiteert u altijd van:

  • Gratis taxatie. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
  • Betaling vooraf. Cash of per bank.
  • Gratis ophaaldienst in België en Nederland.
  • Geen verborgen kosten. Alles is inclusief.

Heeft uw kapotte auto al te veel geld gekost? Wilt u weer zonder zorgen de weg op met een nieuwe auto? Schadeautoopkoper.be koopt binnen één dag de auto van u over en betaalt direct. Neem vrijblijvend contact op en ontvang vandaag nog een bod.

Vul bovenstaand formulier in, mail naar info@inkoopautos.nl, of bel (011) 98-83-87.

Opkoop Schadewagens West-Vlaanderen; hoe werkt het?

Als ervaren opkoper van schadewagens in West-Vlaanderen is het voor ons heel eenvoudig om snel uw auto over te kopen. In de volgende vier stappen bent u al van uw auto af.

  • U geeft ons alle informatie over de auto. Dat kan via het formulier op de website, via email of telefonisch. Samen met enkele foto’s taxeren wij dan gratis uw auto.
  • We nemen direct contact op na de taxatie en doen u een bod. Vaak is dit dezelfde dag nog. U kunt nu bepalen of u tevreden bent met het bod.
  • Gaat u akkoord? Dan storten we direct geld op uw rekening. We maken ook een afspraak voor het ophalen van de schadewagen. Als u liever cash geld wilt, dan nemen we dat mee bij het ophalen.
  • We komen uw wagen ophalen. We nemen het papierwerk door en daarna vertrekken we met de auto. U bent dan voorgoed van de schadeauto af.

Hoeveel is mijn schadeauto waard?

Schade aan uw auto is vervelend. Vooral omdat niemand uw auto meer wil overkopen. Particuliere kopers willen namelijk gewoon direct in een auto kunnen rijden. Garages zijn daarnaast ook terughoudend, vooral omdat ze geen risico willen lopen. Het resultaat is dat u bij die partijen een veel te laag bod krijgt.

Schadeautoopkoper.be heeft al zoveel auto’s met schade gekocht, dat wij precies weten wat uw auto nog waard is. Wij kijken bijvoorbeeld naar de kilometerstand, de staat van de auto, de schade en het bouwjaar. Is er op dat moment veel vraag naar de auto, dan krijgt u uiteraard ook een hoger bod.

Weet u niet zeker wat uw auto met schade nog waard is? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u namelijk gratis wat wij voor de auto kunnen betalen.

Hoe snel kan ik mijn schadeauto verkopen?

Er zijn twee manieren waarop u een schadeauto snel kunt verkopen. Voor een veel te laag bedrag aan een particulier of autogarage, of aan schadeautoopkoper.be. Het voordeel van onze service is dat u geen advertenties hoeft te maken, geen extra kosten maakt voor de verkoop en binnen één dag van uw auto af bent. Het beste van onze service? U krijgt altijd een eerlijk bod voor de auto. Wilt u de auto snel verkopen, verlies dan niet onnodig geld. Laat ons de auto taxeren zodat u precies weet wat de wagen nog waard is.

Opkoper schadewagens West Vlaanderen

Wat voor schadeauto kan ik verkopen?

Wilt u een kapotte auto verkopen in West-Vlaanderen? Dat komt goed uit. Schadeautoopkoper.be koopt namelijk vrijwel alle auto’s op. Heeft u een auto met een bouwjaar vanaf 2005, dan nemen wij de auto vrijwel altijd over. Zo kunt u ons een ongeval auto verkopen, maar ook auto’s met een kapotte versnellingsbak, defecte motor of met elektronische problemen. Voor ons maakt de kilometerstand van de auto niet uit. Twijfelt u over uw eigen auto? Blijf niet met die onzekerheid zitten en neem direct contact met ons op.

Wat gebeurt er met mijn schadewagen?

Schadeautoopkoper.be vindt dat auto’s met schade niet direct afgeschreven moeten worden. Daarom exporteren we veel auto’s naar Oost-Europa of Afrika. Daar laten we de auto goedkoper repareren en krijgt uw wagen een tweede leven. In België was dat nooit mogelijk geweest door de hoge reparatiekosten. Verkoopt u de auto aan ons? Dan draagt u automatisch bij aan het recyclen van tweedehandsauto’s. Een ander voordeel is dat wij de lagere reparatiekosten verwerken in het bod. U krijgt dus een hoger bod dan wanneer de auto in België gerepareerd zou worden.

Kapotte auto opkopers

Waar kan ik mijn schadeauto verkopen?

Schadeautoopkoper.be begrijpt dat u niet meer wil of kan rijden met een schadeauto. Wij komen daarom altijd uw auto voor de deur ophalen. Woont u in Anzegem, Brugge, Kortrijk, Waregem, Roeselare, leper, Poperinge, de Panne of Oostende? In deze steden én alle andere Belgische steden komen we gratis uw schadewagen ophalen.

Wilt u zich geen zorgen meer maken over de schadeauto? Wilt u morgen al geld op uw rekening om een nieuwe en betrouwbare auto te kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vul bovenstaand formulier in, mail naar info@inkoopautos.nl, of bel (011) 98-83-87

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?