Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoper schadewagens West-Vlaanderen

Opkoper schadewagens West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een opkoper van schadewagens in West-Vlaanderen? Zoek niet verder! Wij zijn sinds 2003 dé opkoper van kapotte auto’s en auto’s zonder keuring in Brugge, Oostende, Roeselare, Waregem, Oostende en omgeving. Wij kopen uw schadeauto direct van u over voor de best mogelijke prijs, dankzij ons brede internationale netwerk. Meld uw auto gratis aan voor taxatie en ontdek het direct!

Wij kopen uw schadeauto in West-Vlaanderen met de volgende garanties

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Wij halen uw wagen gratis op in heel West-Vlaanderen
 • Gegarandeerd bod en betaling vooraf
 • Beste waarde voor uw auto
 • Technische schade, ongevalschade en meer
 • Ook zonder keuring
 • 100% erkend bedrijf sinds 2003

Laat uw schadewagen vandaag nog gratis taxeren

Verkoop uw schadewagen in Roeselare, Waregem, Brugge, Oostende, Kortrijk en omgeving

Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres in West-Vlaanderen voor het verkopen van auto’s met schade en problemen. Wij kopen bijna dagelijks schadewagens in Waregem, auto’s zonder keuring in Brugge en wagens met uiteenlopende vormen van schade in Roeselare, Oostende, Kortrijk en de andere delen van de provincie. Deze auto’s halen we gratis op, maar niet voordat we ze netjes betaald hebben. Want een grapje is leuk, maar niet als het over uw geld gaat. Dat zijn geen grappen!

U verkoopt bij ons zowel personenwagens, camionettes en personenbusjes met technische problemen als wagens die schade hebben opgelopen na een ongeval. Ook een auto met een verlopen keuring of een afgekeurde wagen nemen wij in, vanaf bouwjaar 2009.

Auto’s met technische schade

Bij de opkoop van wagens met technische schade is er geen technisch probleem waar wij geen interesse in hebben. Denk aan een auto met motorproblemen zoals een lekke koppakking of aan schade aan de transmissie door bijvoorbeeld een versleten koppelingsplaat. Of denk aan veelvoorkomende dure problemen, zoals een defecte katalysator, problemen met de ophanging of een kapotte aircopomp.

Wagens met schade na een ongeval

Opkoper schadewagens West Vlaanderen

Sommige auto’s die betrokken zijn geraakt bij een ongeval zijn total loss. Die zijn dus niks meer waard, behalve als oud ijzer. Die kunnen wij niet inkopen en kunt u beter naar de sloop brengen. Maar meestal zijn auto’s na een ongeval nog flink wat waard. Een kapotte bumper, een flinke deuk in het portier of lelijke lakschade: het kost vaak een vermogen om het in België te laten repareren, maar bij de verkoop voor export kunt u nog rekenen op een zeer mooie prijs!

Wij kopen schadewagens in West-Vlaanderen vanaf bouwjaar 2009

Alle automerken Bestelbusjes
Personenwagens Personenbusjes
Benzine Diesel
LPG Hybride/ev
Met keuring Zonder keuring
Technische schade   Schade na ongeval
Motorproblemen Deuken
Transmissieschade Lakschade en krassen
Kapotte turbo Bumperschade
Storingen Kapotte verlichting
Ophanging Ruitschade
Uitlaatsysteem Uitlijning verstoord
Overige schade Totall loss

Wat is mijn schadewagen waard?

Een belangrijke vraag bij het verkopen van een schadewagen is wat deze waard is. Want laten we er niet omheen draaien: wie iets verkoopt doet dit het liefst voor een zo hoog mogelijke prijs, toch? Wij geven u de best mogelijke prijs. Hoe dat kan? Dan leest u hier. U kunt gratis en vrijblijvend door ons de waarde van uw wagen met schade laten berekenen door hem aan te melden voor een taxatie. De door ons berekende waarde is gegarandeerd. U hoeft dus niet nog eens langs te komen bij onze vestiging en we gaan ook niet opnieuw taxeren bij de gratis ophaal.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Waarom is een auto met schade zoveel waard bij jullie?

Om te begrijpen waarom wij zo’n hoog bedrag kunnen betalen voor een kapotte wagen, moeten we eerst kijken hoe de waarde van een auto normaal gezien bepaald wordt. Deze is afhankelijk van drie factoren: het merk, model en de uitvoering, de marktwaarde en de staat van de auto. Het merk, model en de uitvoering van de auto zijn gegeven, en die bepalen samen met de marktwerking de dagwaarde.

Als er sprake is van schade, problemen, of defecten, moet dit gerepareerd worden. Om de waarde van een schadeauto te berekenen, moeten de kosten voor reparatie van de dagwaarde worden afgetrokken. Deze kosten zijn hoog in België, maar een stuk lager in landen in Oost-Europa. Wij laten uw wagen repareren in Oost-Europa, waardoor wij veel lagere reparatiekosten hebben. Het gevolg: een zeer hoge waarde voor uw schadewagen. Ontdek het zelf!

Opkoper schadewagens in West-Vlaanderen – Zo werkt het

Kapotte auto opkopers

Onze schadeauto inkoop dienst werkt heel snel en eenvoudig. In vier simpele stappen laat u uw auto taxeren, accepteert u ons bod, ontvangt u het geld en halen wij uw auto gratis op.

Gratis taxatie

Vul het taxatieformulier in bovenaan deze pagina. Dit is geheel kosteloos en verplicht u verder tot niets. Voeg bij voorkeur ook enkele foto’s toe, zodat wij een goed beeld krijgen van de auto en de schade. Aan de hand van de gegevens die u ons verstrekt, kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde van uw wagen bepalen. Deze waarde krijgt u binnen een uur in uw mailbox.

Accepteer bod

Vervolgens is het aan u. Gaat u akkoord met ons bod, of houdt u de auto liever nog even? Ons bod blijft in ieder geval staan, totdat u akkoord gaat. Dat mag dus ook best een weekje later pas zijn. Denk er goed over na, en stuur ons simpelweg een mail als u de auto direct wilt verkopen.

Geld ontvangen

Nadat u akkoord bent gegaan, maken wij direct het geld over (als u kiest voor bankoverschrijving, cash kan ook). Ook maken wij een afspraak om de wagen zo snel mogelijk bij u op te halen in West-Vlaanderen. U hoeft overigens niet de hele dag thuis te blijven. We spreken graag precies een tijd af en komen alleen wanneer het u uitkomt! Dat kan binnen een dag, maar ook over een week.

Auto gratis laten ophalen

Tot slot halen we uw auto gratis op bij u thuis of waar deze zich ook bevindt. Tijdens de ophaaldienst maken we alles netjes met u in orde. We regelen al het papierwerk en u krijgt van ons een getekende koopovereenkomst.

Direct uw schadewagen verkopen in West-Vlaanderen

Wilt u direct uw schadeauto verkopen? Meld hem dan nu aan voor een gratis taxatie bij dé opkoper van schadewagens West-Vlaanderen. Binnen een uur krijgt u dan het beste bod mogelijk en verkoopt u hem direct. Wij maken dan direct uw geld over en komen de wagen gratis bij u ophalen. Graag tot snel!

Taxeer nu gratis mijn schadeauto

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact