Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoper schadewagens West-Vlaanderen

Zoekt u een erkend schadeauto opkoper in België?

Schade Auto Opkoper is officieel opkoper van schadewagens. Via deze pagina ontdekt u welke auto’s wij precies inkopen en hoe het inkoopproces werkt. Vervolgens kunt u uw wagen ook zelf te koop aanbieden en kunt u op basis van ons eerlijke bod beslissen of u uw schadewagen aan ons verkoopt.

Opkoper schadewagens West-Vlaanderen

Opkoper ongeval auto’s in West-Vlaanderen

Schade Auto Opkoper is opkoper van ongeval auto’s in West-Vlaanderen en de rest van België. Wilt u uw wagen aan Schade Auto Opkoper verkopen?

Opkoper schadewagens West-Vlaanderen

Schadeautoverkopen in: West-Vlaanderen

Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Het transport van uw ongeval auto is volledig gratis. Wanneer u uw auto verkoopt moet deze ook nog vervoerd worden. Bij Schade Auto Opkoper is het transport van uw wagen volledig gratis. Zo is het bod dat u op uw wagen ontvangt ook daadwerkelijk het bedrag dat u voor uw wagen krijgt.
  • Op alle auto’s met schade ontvangt u een eerlijk bod. Doordat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben met het inkopen van wagens kunnen wij op iedere auto een eerlijk bedrag bieden. Ook wanneer er sprake is van schade, defecten of een hoge kilometerstand.
  • Wij halen uw wagen overal in West-Vlaanderen gratis op. Als opkoper van schadewagens vinden wij het belangrijk om in service tegemoet te komen. Zo betaalt u niets voor het transport en kunnen wij uw wagen overal in West-Vlaanderen gratis ophalen.

Auto opkopers met schade

Wanneer u voor Schade Auto Opkoper kiest hoeft u niet meer te wachten op een particuliere opkoper en kunt u direct betaald krijgen. Schade Auto Opkoper koopt in principe alle soorten auto’s en bestelwagens vanaf bouwjaar 2005 in.

Tijdens onze taxatie nemen wij al uw aangeleverde gegevens in ons op en kunnen wij op afstand de waarde van uw auto inschatten. Door onze langdurige ervaring kunnen wij op basis van deze taxatie snel een vrijblijvend bod doen. De taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets, op basis van ons bod kunt u zelf beslissen of u uw tweedehands wagen aan ons verkoopt.

Schadeauto opkoper in regio West-Vlaanderen

Als opkoper van schadewagens zijn wij actief in Brugge, Diksmuide, Oostende, Roeselare, Tielt, Kortrijk, Leper, Veurne en de rest van West-Vlaanderen.

Wanneer u uw wagen te koop aanbiedt vragen wij u ons inkoopformulier in te vullen. U vult daar de kilometerstand van uw wagen in, de staat van uw wagen, het type, bouwjaar en andere relevante gegevens. Uiteraard kunt u dit ook telefonisch of per e-mail doen om persoonlijk met ons in contact te komen. Bel in dat geval naar 011 98 83 87 of e-mail via info@schadeautoopkoper.be

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?