Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Renault verkopen – Ook met schade

Wilt u een gebruikte Renault verkopen? Doe dit bij ons! Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in de opkoop van Renault auto’s en kopen ook schadeauto’s en auto’s in minder goede staat. Ook wagens zonder geldige keuring of met krassen en deukschade zijn welkom. Wij kopen ieder model (personenwagen en bestelbusjes) vanaf bouwjaar 2010: Kadjar, Kangoo, Captur, Mégane, enzovoorts. U krijgt direct de beste waarde, dankzij ons brede internationale netwerk. Laat uw oude Renault gratis en vrijblijvend taxeren en verkoop binnen een uur!

Taxeer gratis mijn Renault

Auto opkoper Renault – Profiteer van onze voordelen

 • Direct geld voor uw Renault (nog voor de ophaal)
 • Gratis service: gratis taxatie en gratis ophaalservice
 • Groot internationaal netwerk garandeert hoogste waarde
 • Ook inkoop Renault met schade, defecten of zonder keuringsbewijs
 • Sinds 2003 schadeauto opkoper

Verkoop uw Renault – Modellen en bouwjaren

Wij kopen deze modellen: Bouwjaar:
Captur 2010 – 2019
Mégane 2010 – 2019
Kangoo 2015 – 2019
Espace 2010 – 2019
Kadjar 2015 – 2019
Koleos 2010 – 2019
Laguna 2010 – 2019
Trafic 2010 – 2019
Scenic 2010 – 2019
Master 2010 – 2019
ZOE 2013 – 2019

Renault verkopen voor export

Renault modellen zijn heel interessante auto’s om te exporteren. Met name de vraag naar deze Franse auto’s in een wat mindere staat is de laatste jaren zeer hoog. In landen als Polen, Tsjechië en Slovenië staat Renault bekend als een degelijke auto, die zeker een tweede leven verdiend. Bovendien zijn er hier veel tweedehands onderdelen beschikbaar, en ligt het werkloon wat lager dan in België. Daardoor kunnen Renaults met schade goedkoop worden gerepareerd, wat leidt tot zeer hoge verkoopwaardes.

Het exporteren van een (kapotte) auto doet u niet even één, twee, drie zelf. Voor het vinden van een koper die een andere taal spreekt, het regelen van transport en het afspreken van een goede prijs met iemand die u moeilijk verstaat, is kennis, netwerk en ervaring vereist. Ons bedrijf heeft die kennis en ervaring in huis en wij kennen de mensen. Daarom kunnen wij u als geen ander helpen met het krijgen van de beste prijs voor uw Renault.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Renault Scenic verkopen in elke staat

Heeft u een Scenic in goede of matige staat (niet total loss)? Verkoop uw Renault Scenic dan bij ons! Deze B-segmenter is niet alleen heel populair in West-Europa, maar ook in Oost-Europa. Het strakke design, het zuinige verbruik en het ruime interieur worden zeer gewaardeerd bij onze exportpartners, waardoor u kunt rekenen op een hoge waarde.

Renault Kangoo verkopen (bestelwagen & personenbus)

De Renault Kangoo staat in Oost-Europa bekend als een betrouwbaar werkpaard. Daarnaast wordt de personenuitvoering veel gebruikt als taxi en als luchthavenshuttle. Wilt u een Kangoo verkopen? Doe dit dan bij ons. Wij vinden er het perfecte tweede leven voor en bieden u direct geld.

Renault Mégane verkopen voor export

De Mégane is een auto waar je mee voor de dag kunt kopen. Dat hoeven we u als Mégane-rijder waarschijnlijk niet uit te leggen, maar zo denkt men er in Tsjechië en Slovenië ook over. Deze middenklasser is dan ook zeer gewild in deze landen. Zelfs met technische defecten, hoge kilometerstand, geen keuringsbewijs of ongevalschade brengt hij daarom altijd een mooi bedrag op.

Renault ZOE verkopen

Wij kopen ook stadswagens als een Renault ZOE. Heeft u op dit moment een ZOE en ruilt u deze liever in voor een mooi geldbedrag? Verkoop hem dan bij ons!

Maximale waarde voor Renault met schade

Het verkopen van een Renault met schade kan op veel plaatsen bij een groot aantal bedrijven, maar er is maar één bedrijf dat de hoogste prijs geeft. En dat zijn wij. Als één van de weinigen hebben wij de specialistische kennis in huis om schade te herkennen en direct te weten wat het effect van deze schade op de waarde van de Renault is. Natuurlijk heeft een Renault-dealer deze kennis ook in huis, maar deze heeft niet het internationale netwerk om de auto met winst weer in de markt te zetten. Andere online auto opkopers hebben wel het netwerk, maar missen dan weer de kennis. Wij hebben het allebei, en daarom krijgt u bij ons de allerbest mogelijke waarde.

Defect, schade of probleem U krijgt van ons de beste waarde
Defecten van technische aard
Met of zonder keuring
Carrosserieschade, deuken, lakschade
Hoge kilometerstand
Motorschade
Problemen met versnellingsbak
Schade aan koppeling (en plaat)
Storingen met computer/elektronica
Turbo, brandstofsysteem, uitlaat
Schade aan ophanging of vering
Zware schade (total loss)

Technische problemen bij Renault

Renault is een redelijk betrouwbaar merk, maar de verschillende modellen kennen toch ook wat structurele problemen die we vaak tegen komen. Bij de dieselmotoren (DCI) zien we dat deze na 150.000 kilometer veel problemen krijgen. Met name de turbo, de verstuivers, het roetfilter en de EGR-kleppen worden dan echt zwakke plekken. Blijven repareren wordt dan echt te duur, dus kijk hier mee uit. Bij de Clio en de Mégane is de ophanging een zwak punt. Ook de remmen en de distributieketting slijten bij deze modellen wel erg snel. En heeft u een Renault met een elektronische storing? Dan bent u zeker niet de enige. Ook dit irritante probleem zien we heel vaak: auto’s starten niet, raampjes gaan niet meer open of dicht, problemen met de navigatie. Zeer vervelend!

Renault opkoop service – Snel en eenvoudig

Onze Renault inkoop service werkt heel snel en eenvoudig. In slechts vier stappen verkoopt u uw Renault, ook als er sprake is van schade of defecten. U krijgt het geld direct op uw rekening gestort en als u wilt komen we de auto de volgende dag gratis ophalen:

 1. Taxatie. Onze taxatie is gratis en vrijblijvend en is het begin van het verkopen van uw wagen. Wanneer u ons taxatieformulier invult en daarbij enkele foto’s voegt van uw auto, gaan onze taxateurs direct aan de slag. Binnen een uur krijgt u van ons een eerlijk bod.
 2. Bod accepteren. Gaat u akkoord met ons bod? Laat ons dit weten en dan is uw auto direct verkocht. Nog even nadenken mag ook hoor, ons bod blijft staan!
 3. Geld ontvangen. Wij boeken het afgesproken bedrag direct over op uw bankrekening. Liever contant? Dan geven we u het geld tijdens het ophalen.
 4. Gratis ophaaldienst. Wij halen uw auto gratis op door heel België. Dit doen we op afspraak en we zorgen dat al het papierwerk in orde is.

Verkoop direct uw Renault

Direct uw Renault verkopen voor de beste prijs? Of wilt u weten wat wij voor uw oude auto kunnen bieden? Bied hem dan nu aan voor een gratis taxatie. Dit is geheel vrijblijvend en binnen een uur krijgt u van ons een taxatierapport met het bedrag dat wij voor de auto kunnen bieden. Bij akkoord maken we direct het geld over en komen we de auto op afspraak gratis ophalen. Makkelijk, veilig, voordelig en snel!

Taxeer nu gratis mijn auto

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact