Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto verkopen voor export? Eenvoudig én snel

export auto's gevraagd

Wilt u een auto verkopen voor export? Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met export en bieden u binnen 24 uur een hoog bedrag. Ook komen we de wagen binnen enkele dagen gratis ophalen. Zo bent u snel en eenvoudig van uw auto af. Geen advertentiekosten, geen vervelende telefoontjes en geen vreemde mensen over de vloer.

Wilt u vandaag nog weten wat uw auto waard is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We doen dan direct een gratis taxatie.

Vul het bovenstaande formulier in, bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be

Maakt u gebruik van onze exportservice? In dat geval profiteert u van:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie.
 • Betaling vooraf. Contant of per bank.
 • Gratis ophaalservice in België én Nederland
 • Gegarandeerd een positieve ervaring.

Hoe snel kan ik mijn auto voor export verkopen?

Een auto verkopen is vaak een lang proces. Het maken van foto’s, het schrijven van een advertentie en beantwoorden van vragen kan al weken duren. Daarna moet u nog enkele mensen laten kijken naar de auto. Het resultaat? U betaalt vaak maandenlang extra kosten voor de wegenbelasting en verzekering. Dat is natuurlijk zonde van uw geld.

Wilt u binnen twee dagen voor een goede prijs van de auto af? Dat kan. Schadeautoopkoper.be is namelijk gespecialiseerd in het snel opkopen van auto’s. We kunnen u zelfs al binnen 24 uur het volledige bedrag voor de auto betalen. Neemt u vandaag nog contact op, dan krijgt u morgen al betaald.

Auto verkopen voor export; hoe werkt het?

Een auto voor export verkopen is zeer eenvoudig. Voor u het weet staat het geld op de rekening en rijden we de straat uit met de wagen. De 4 simpele stappen voor het verkopen van uw auto staan hieronder.

 1. U stuurt ons alle informatie over de auto. Met wat foto’s taxeren we dan gratis uw auto. Contact opnemen kan via het bovenstaande formulier, maar ook telefonisch en per mail.
 2. We nemen contact met u op en doen een bod. U kunt ons laten weten of het bod hoog genoeg is.
 3. Gaat u akkoord? Dan storten we direct het geld op uw rekening. Ook maken we een afspraak om de auto op te halen. Wilt u contant geld, dan nemen we dat mee bij het ophalen.
 4. We halen de auto op. Er zijn wat formaliteiten die we moeten doorlopen en we nemen daarna direct de auto mee. Vanaf dat moment bent u van de auto af.

Formaliteiten

Bij verkoop of export van uw auto gelden een aantal formaliteiten. Hieronder zetten we ze op een rijtje. Zo verloopt de verkoop van uw auto nog soepeler.

 • Opstellen van een contract. Daarin worden de gebreken, de kilometerstand en de regels met betrekking tot het ontbreken van de garantie opgeschreven.
 • Wij betalen u vervolgens het volledige bedrag.
 • U verwijdert de nummerplaat achter.
 • U draagt boorddocumenten over: inschrijvingsbewijs en gelijkvormigheidsattest.
 • U draagt keuringsbewijs over, indien geldig.

U kunt de technische controle aan ons overlaten in het geval van export. We hebben in dat geval geen geldig keuringsbewijs nodig.

Hoeveel is mijn auto waard?

auto verkopen aan export

Een auto heeft meerdere kenmerken die de waarde bepalen. Als eerst is de huidige staat van de wagen belangrijk. Zijn er bijvoorbeeld schades of defecten, dan vermindert de waarde. Daarnaast is de kilometerstand en het bouwjaar belangrijk. Omdat wij u nog een eerlijk bedrag willen bieden voor de auto, kopen wij alleen auto’s met een bouwjaar vanaf 2005.

Bij Schadeautookoper.be hebben we jarenlange ervaring als export auto opkopers. Daardoor kunnen wij heel precies de waarde van uw auto inschatten. Uiteraard kunt u ons ook zonder problemen uw schadewagen verkopen. Natuurlijk kunt u de auto ook verkopen aan een dealer of een particulier. Vaak krijgt u dan voornamelijk lage biedingen. Gaat u akkoord met zo’n bod, dan verliest u waarschijnlijk geld.

Schadeautoopkoper.be neemt u en uw auto wel serieus. Daarom doen wij altijd eerst een gratis en vrijblijvende taxatie. Op die manier bent u verzekerd van de beste prijs.

Welke auto’s koopt schadeautoopkoper.be?

Heeft u een auto met een bouwjaar van 2005 of nieuwer? Dan kopen wij vrijwel altijd uw auto op. Wij zijn namelijk ook geïnteresseerd in auto’s met motorschade, een kapotte versnellingsbak of een storing. Is de auto helemaal kapot en rijdt deze niet meer? Ook dat is geen enkel probleem.

auto verkopen voor export

Het maakt voor ons ook niet uit als de auto een hoge kilometerstand heeft. Heeft u toch twijfels over uw auto? Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur weet u wat de auto voor ons waard is.

Wat gebeurt er met mijn auto bij export?

Als professionele auto opkoper voor export weten wij precies wat we met uw auto moeten doen. Door middel van ons brede netwerk zorgen wij ervoor dat uw auto nog een tweede leven krijgt. Dat kan Oost-Europa zijn, waar we samenwerken met Poolse auto opkopers, maar ook Afrika.

Wilt u de auto verkopen aan exportbedrijven zoals Schadeautoopkoper.be, dan is uw auto vaak al binnen enkele dagen op transport naar deze landen. Daar worden ze gerepareerd en nagekeken.

Waar komen jullie mijn kapotte auto ophalen?

Het maakt voor ons niet uit waar u woont. We komen overal in België, maar ook in Nederland de auto ophalen. We zijn dus ook actief als schadeauto opkopers voor export in Limburg en andere Belgische provincies. Onze ophaalservice is gratis.

U kunt vandaag nog uw auto verkopen voor export. Heeft u het liefst morgen al geld op uw rekening staan? Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag probleemloos van uw auto af.

Vul het bovenstaande formulier in, bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?