Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schade of Kapotte Auto voor export verkopen

Heeft u een auto die kapot of schade heeft en wilt u deze graag voor de export verkopen? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. U zit niet op eindeloze onderhandelingen te wachten en graag ontvangt u direct de juiste prijs. Bij ons is dit geen probleem! Wij kopen wagens met schade, kapotte motoren, hoge kilometerstanden in. Wij hebben ons ingericht om het inkoopproces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Export wagen verkopen

In principe kopen wij alle soorten auto’s in voor de export. Het kan gaan om een Opel Zafira, een Kia Cee’d, een Volkswagen Touran of een ander merk of model. Het kan gaan om auto’s met schade of tweedehandsauto’s met een hoge kilometerstand. Ons bedrijf kiest expliciet voor modellen vanaf bouwjaar 2004. De kilometerstand, schade aan de carrosserie, krassen, deuken of andere zaken spelen uiteraard een rol, maar ook in dit soort gevallen brengen wij ons bod uit.

Opkopers export auto’s

Ons bedrijf is al sinds 2006 actief met de inkoop van auto’s voor export en heeft in de loop der jaren steeds meer ervaring opgebouwd. De inkoopprocedure werkt daardoor sneller en discreter dan ooit. We zijn feilloos instaat om uw auto op waarde te schatten en als u ons inkoopformulier invult komt het bod zo snel mogelijk uw kant op.

De volgende stappen worden doorlopen als u uw auto voor de export aan ons verkoopt:

1. U vult ons inkoopformulier in met alle gevraagde gegevens.

Het inkoopformulier wordt ingevuld met gegevens over de staat van uw auto, het type auto dat u ons te koop aanbiedt en de kilometerstand. Wij zijn op deze manier instaat om direct een bod op uw auto uit te brengen en stellen u hier direct van op de hoogte.

2. U ontvangt een eerlijk bod op uw auto.
Zo snel mogelijk ontvangt u een bod en beslist u of dit bod hoog genoeg is.

3. U accepteert het bod en ontvangt de betaling cash of per bank.

4. Wij halen uw voertuig op afspraak op.
U maakt een afspraak met ons en vervolgens halen wij uw voertuig zo snel mogelijk op. We betalen cash of per bank voor wij uw wagen ophalen.

export auto's gevraagd

Voor het transport worden er geen extra kosten gerekend en afhalen kan overal in Nederland of België. De benodigde documenten worden uitgewisseld wanneer we een afspraak met u maken.

export auto's te koop gevraagd

Schadeautoopkoper.be ook uw export opkoper

Schadeautoopkoper koopt voertuigen op in alle soorten en maten. Wij kopen auto’s onder andere op voor de export en verwelkomen daardoor alles soorten auto’s vanaf bouwjaar 2004.

opkopers auto export

U heeft de gelegenheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week met onze inkoopprocedure aan de slag te gaan. Wij vinden het belangrijk dat het inkopen van uw auto veilig en eerlijk verloopt.

Heeft u vragen over onze inkoopprocedure of ontvangt u graag aanvullende informatie? Bel dan direct naar (011) 98-83-87 of mail via info@schadeautoopkoper.be

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?