Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto opkopers – Toyota verkopen – Ook met schade

toyota export opkoper

Toyota verkopen voor de enige echte maximale waarde? Dan zit u bij ons precies waar u moet zijn. Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerde auto opkopers van Toyota. Ieder model, van Yaris tot Corolla en van RAV4 tot een Prius, krijgt van ons het beste bod, ook als er sprake is van schade of defecten. Dankzij ons brede internationale netwerk kunnen wij namelijk de maximale waarde bieden. En bovendien: wij betalen direct! Laat uw tweedehands Toyota nu gratis en vrijblijvend taxeren en ontvang binnen een uur een goed bod.

Bereken gratis de waarde van mijn Toyota

Opkoop Toyota met onze garanties

 • 100% Gratis (kosteloze taxatie, kosteloze ophaaldienst)
 • Direct geld (uitbetaling via bank na akkoord)
 • Beste bod dankzij groot export netwerk
 • Verkoop ook uw Toyota met schade of zonder keuring
 • Sinds 2003 een begrip in België

Wij kopen Toyota – Modellen en bouwjaren

Wij hebben interesse in Toyota: Bouwjaren
Corolla 2008 – 2019
Yaris 2008 – 2019
Aygo 2010 – 2019
RAV4 2008 – 2019
C-HR 2016 – 2019
Prius 2008 – 2019
Avensis 2008 – 2019
Auris 2008 – 2019
Verso 2008 – 2019
Benzine, Diesel, Elektrisch, hybride

Toyota verkopen voor export

Veel van de auto’s die wij kopen exporteren wij naar het buitenland. Dit doen wij omdat auto’s die niet meer in optimale staat zijn vaak veel meer opbrengen voor export. Met name een degelijk merk als Toyota is in een land als Polen of Tsjechië nog gewilder dan hier in België. Een gebruikte Toyota is namelijk één van de meest waardevast auto’s ter wereld, en wordt daar gezien als een perfecte investering. Ook profiteert u bij defecten en schade van het feit dat de reparatiekosten in bijvoorbeeld Oost-Europa een stuk lager zijn dan hier. Daardoor hoeft er maar een klein bedrag van de waarde afgetrokken worden voor reparatie, wat leidt tot een hoge waarde. Hierover zo direct meer.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Toyota Corolla verkopen met of zonder schade

Zoals u misschien wel weet is de Corolla de populairste Toyota. Sterker nog, het is waarschijnlijk de meest populaire tweedehands auto ooit ter wereld! De ruime middenklasser wint al generaties en tientallen jaren lang allerlei prijzen en staat bekend als een oerdegelijke auto. Heeft u dus een Toyota Corolla? Dan kopen wij deze heel graag van u over. Ook onze exportpartners zijn gek op dit model, ook wanneer er sprake is van schade of defecten. Laat hem dus gratis en vrijblijvend taxeren en ontdek hoe hoog wij bieden voor dit model!

Auto opkopers Toyota met schade – Beste waarde

Vrijwel alle garagisten en andere online auto opkopers kunnen niet de beste waarde bieden voor een kapotte Toyota. Dit komt omdat het inkopen van een kapotte wagen voor hen een te groot risico vormt. Online auto inkopers zijn niet bekend met specifieke problemen van een Toyota, waardoor zij de reparatiekosten ook niet goed kunnen inschatten en daarom te laag zullen bieden. Lokale Toyota autobedrijven kennen de problemen dan weer wel, maar rekenen hoge reparatiekosten en hebben niet het netwerk om de defecte auto voor een goede prijs weer van de hand te doen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in mankementen bij Toyota en een ontzettend groot netwerk hebben kunnen wij wél de maximale waarde bieden! Zie ook onderstaande tabel.

Soort probleem / schade Wij bieden de beste waarde
Technische problemen
Schade na ongeval (deuken, krassen, schade)
Hoge kilometerstanden
Met of zonder keuringsbewijs
Motorproblemen (koppakking en meer)
Elektronische/computerstoringen
Defecte transmissie (ook automaat)
Versleten koppelingsplaat
Problemen met ophanging / vering
Overige mankementen
Total loss Toyota

Veel voorkomende problemen bij Toyota

Toyota staat bekend als een zeer degelijk merk, waarvan modellen geregeld worden verkozen tot de meest betrouwbare in hun klasse. Toch zien we met name de laatste jaren wel dat bepaalde modellen wat structurele problemen kennen.

Wat we bijvoorbeeld vaak zien is dat de koppakking van de RAV4 diesel en de Avensis relatief snel scheurt. En dat is jammer, want zo’n defect is een dure grap! De hybride-modellen kennen dan weer veel irritante storingen in de computer of de elektronica. Dat is natuurlijk niet exclusief voor Toyota, maar toch, het valt op als we het afzetten tegen de vlekkeloze geschiedenis van het merk. Ook opvallend zijn de frequente problemen met de 2.2 dieselmotoren en de aandrijflijn van de 4×4 modellen. En heeft u een RAV4 of een Auris met een automaat? Dan durven we te wedden dat deze automaat een zorgenkindje is!

Toyota opkopers – Zo werkt het

Kunt u niet wachten om uw gebruikte Toyota in te ruilen voor een mooi geldbedrag? Dan nodigen we u van harte uit te beginnen met ons inkoopproces. Dit gaat heel eenvoudig in 4 simpele stappen:

 • Taxatie
 • Bod accepteren
 • Geld ontvangen
 • Auto gratis laten ophalen

Gratis Toyota taxatie

We beginnen met het berekenen van de exacte waarde van uw Toyota. Om uw wagen gratis en vrijblijvend te laten taxeren vult u het taxatieformulier bovenaan deze pagina in. Vermeld de belangrijke gegevens, zoals het model, de uitvoering, het bouwjaar, de kilometerstand en wat er eventueel aan de hand is (probleem of exact defect). Met deze gegevens en enkele foto’s kunnen wij snel en precies de waarde van uw oude Toyota berekenen. Binnen een uur krijgt u van ons bericht.

Bod op Toyota aanvaarden

U ontvangt ons bod via e-mail. Nu is de keuze aan u. Wilt u uw wagen voor dit bedrag aan ons verkopen? U mag er zo lang over nadenken als u wilt, maar direct accepteren mag natuurlijk ook! In ieder geval blijft ons bod staan, dus als u twee weken later accepteert krijgt u gewoon hetzelfde bedrag.

Geld ontvangen

Nadat u akkoord bent gegaan met ons bod, maken wij direct het geld over op uw bankrekening. U krijgt dus het geld voordat wij de Toyota komen ophalen. Wel zo eerlijk! Heeft u liever contant geld? Dat kan ook. Wij nemen het geld dan voor u mee als we de auto komen ophalen.

Gratis ophaalservice

Beste Bod voor Uw Schade Toyota

Op het afgesproken tijdstip komen we met onze oplegger op de afgesproken plaats uw auto ophalen. Dit is geheel gratis. Het kan bij u thuis, maar ook op een andere plaats, als uw auto daar staat. Wij zorgen tevens dat al het papierwerk netjes in orde is, en u krijgt van ons een getekende verkoopoverkomst en eventueel nog het cash geld. Alles wordt dus goed geregeld!

Direct uw oude Toyota verkopen

Wilt u direct uw gebruikte Toyota verkopen? Of bent u gewoon benieuwd welke waarde wij kunnen geven voor uw oude of schadewagen? Laat uw auto dan nu gratis en vrijblijvend taxeren. Binnen het uur ontvangt u van ons een eerlijk bod en kunt u besluiten de auto direct voor dat bedrag te verkopen. Daarna krijgt u direct het geld gestort. Wilt u meer informatie over onze werkwijze als auto opkopers van Toyota? Neem dan alstublieft vrijblijvend contact op. Graag tot snel!

Taxeer nu gratis mijn auto

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact