Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Toyota verkopen? Wij kopen uw Toyota in en ook als er schade is

toyota export opkoperToyota verkopen? Bij ons als opkoper van Toyota en andere wagens bent u aan het juiste adres. Het is voor ons geen probleem wanneer u een Toyota met schade of kapotte onderdelen heeft. Onze inkoopprocedure is ingericht op tal van soorten wagens. Heeft u een wagen met kapotte motor of grote schade na een aanrijding? Zelfs dan kunnen wij taxeren en een bod uitbrengen.

Wij hebben interesse in:

Toyota met schade verkopen

Wilt u uw Toyota met schade verkopen? Dan krijgt u daar bij de dealer vaak een relatief kleine vergoeding voor. Wanneer u uw Toyota bij een gespecialiseerde inkoper verkoopt, krijgt u er een hoger bedrag voor. Schadeautoopkoper.be focust zich op schadeauto’s van Toyota. Denk aan de Toyota Avensis, Toyota RAV4, Toyota Auris en de Toyota Prius. Naast het inkopen van schadeauto’s, is het voor Schadeautoopkoper.be ook mogelijk om auto’s in een goede staat in te kopen, echter kunt u het grootste voordeel behalen bij auto’s waar iets mee aan de hand is. Denk aan mankementen, schade of een hoge kilometerstand.

Wat is mijn Toyota met schade waard?

Toyota is een populair merk binnen verschillende soorten markten. Denk aan de exportmarkt en binnenlandse markten. Met namen auto’s met weinig kilometers, benzinemotoren, een automatische versnellingsbak en hybride zijn interessant voor de binnenlandse markt. Toyota is interessant voor de exportmarkt als er sprake is van hoge kilometerstanden, dieselmotoren, benzinemotoren, technische problemen en schade.

Schadeautoopkoper.be Internet of particulier
Schadewagen
Met motorprobleem
Defecte versnellingsbak
Zonder technische keuring
Elektronische problemen
Kilometerstand > 300.000
Toyota voor 2005
Hoog verkoop waarde
Redelijk verkoop waarde
Niet aantrekkelijk

 

Toyota met motorschade verkopen

Het grote voordeel van Toyota is dat er weinig schade aan de motoren ontstaat. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat een Toyota volledig probleemvrij is, bijvoorbeeld bij de Toyota Avensis en Toyota RAV4 diesel zijn er problemen met de koppakking en blijkt dit minder eenvoudig om te herstellen dan bij andere merken. Er wordt daarom meestal geadviseerd om de motor volledig te vervangen. Daarnaast komen er vaak elektronische problemen en storingen voor, met name ook bij hybrides. Uiteraard gebeurt dat ook bij andere merken. Daarnaast is het bekend dat er problemen ontstaan bij 2.2 dieselmotoren en specifiek zijn er vaak problemen bij de automaat van een RAV4 of Auris.

Toyota voor de export verkopen

Wij kopen Toyota in en kunnen deze auto’s vervolgens naar andere landen exporteren. Denk bijvoorbeeld aan Afrika, Oost-Europa of Griekenland. Met name de RAV4, Hilux en Land Cruiser zijn interessante wagens. In Afrika zijn de auto’s vanaf bouwjaar 1990 interessant, in Oost-Europese landen wordt er voor jongere auto’s gekozen, meestal vanaf bouwjaar 2005.

Wilt u weten wat uw Toyota exact waard is? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een taxatie te laten doen. Vervolgens kunnen wij een bod op uw Toyota uitbrengen en is het mogelijk om uw auto op te halen.

Toyota verkopen via schade auto opkoper

Beste Bod voor Uw Schade ToyotaSinds 2003 zijn wij actief met het inkopen van Toyota wagens en andere merken. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van uw wagen. Wij doen dit snel, vakkundig en op een eerlijke manier. Het is binnen onze inkoopprocedure vanzelfsprekend dat er geen kosten worden berekend voor het bemiddelen, taxeren en transporteren van uw wagen.

Wanneer wij een bod uitbrengen is dit volledig vrijblijvend en bent u tot niets verplicht. Volg de volgende stappen om het inkoopproces op te starten:

Wij vinden het belangrijk dat het verkopen van uw wagen geen ongemak oplevert. U ontvangt dan ook direct een eerlijk bod en wij rekenen nooit kosten door voor bemiddeling, taxatie of het transport. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij nemen in principe alle Toyota wagens aan en ook wanneer u te maken heeft met een hoge kilometerstand of als uw wagen is afgekeurd.

Bel direct naar (011)-98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be wanneer u vragen heeft over onze inkoopprocedure.

P. Willemsen – Puurs P. Willemsen – Puurs

Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

Marc Geerts – Oudenaarde Marc Geerts – Oudenaarde

Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

Roy – Zedelgem Roy – Zedelgem

Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

Heeft u nog vragen?