Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte auto verkopen? Laat uw auto gratis taxeren

opkopers kapotte wagens

Wilt u een kapotte wagen verkopen? Schadeautoopkoper.be is een kapotte wagen opkoper met meer dan 15 jaar ervaring en taxeert uw auto helemaal gratis. Door onze ervaring weten we precies wat uw wagen nog waard is. Daarom bieden wij u altijd het hoogste bedrag voor de auto.Heeft u geen zin om wekenlang een kapotte auto voor de deur te hebben? Neem vandaag nog contact met ons op, Wij kopen de auto binnen 24 uur van u over.

Bel naar 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be

Verkoopt u de auto aan ons, dan profiteert u van:

  • Vrijblijvende & gratis taxatie
  • Betaling vooraf. Per bank of contant.
  • Gratis ophaalservice in België en Nederland.
  • Een eerlijk bod en betrouwbare service.

Hoe snel kan ik mijn kapotte auto verkopen?

Er zijn enorm veel auto’s in omloop. Het verkopen van een auto kan daarom zomaar meer dan een maand duren. En omdat kapotte auto’s voor vrijwel niemand interessant zijn, kan het verkopen van uw auto nog veel langer duren. Heeft u dan eindelijk een koper gevonden, dan haken ze vaak toch op het laatste moment af. Dat is natuurlijk zonde van uw tijd.

Bij Schadeautoopkoper.be zorgen wij ervoor dat u wel snel van uw auto af komt. Wij zijn namelijk in staat om de auto binnen 24 uur van u over te kopen. Het mooiste van alles? U krijgt bij ons ook gewoon het hoogste bod. Heeft u geen zin om te wachten op een koper of wilt u geen tientallen telefoontjes krijgen met onzin biedingen? Wij zorgen ervoor dat u probleemloos én voor de beste prijs van uw auto af komt.

Kapotte auto voor export verkopen; hoe werkt het?

Wilt u zonder gedoe uw auto verkopen? Bij schadeautoopkoper.be bent u al binnen 4 eenvoudige stappen van uw auto af. De onderstaande stappen laten zien waarom ook u vandaag kunt profiteren van onze snelle en soepele service.

  1. U stuurt ons alle informatie over de auto. Daarbij maakt u ook enkele foto’s. Wij kijken naar de informatie en bepalen daarmee gratis de waarde van de auto.
  2. We nemen direct contact met u op en vertellen wat we kunnen bieden voor de auto. U kunt vervolgens laten weten of dat bod hoog genoeg is.
  3. Bent u tevreden? Mooi. Dan maken we direct het geld over op uw rekening. Ook maken we een afspraak over het tijdstip waarop we de wagen komen ophalen. Liever cash geld? Dan betalen we dat tijdens het ophalen van de auto.
  4. We halen de auto voor de deur op. We nemen wat papierwerk mee en we regelen ter plaatse de overdracht. Binnen enkele minuten vertrekken wij met de auto. U bent dan voorgoed van de schadeauto af.

Wat is mijn kapotte wagen nog waard?

Een kapotte wagen is vervelend. Vooral omdat u niet precies zeker weet wat de auto waard is. Daarom bent u al snel geneigd om de auto voor een laag bod weg te doen. Het is niet verstandig om de kapotte wagen zomaar te verkopen. Ook uw auto heeft namelijk nog steeds een hoge waarde.

kapotte auto waarde

Vaak zijn kapotte auto’s minder waard omdat de reparatiekosten te hoog zijn. De opkoper kan de auto na die reparatie dan niet meer met winst verkopen. Daarom ontvangt u altijd een zeer laag bod als u een kapotte auto verkoopt.

Bij Schadeautoopkoper.be kunt u de kapotte wagen voor export verkopen. Wij vervoeren hem dan naar Oost-Europa. Daar is de reparatie namelijk veel goedkoper. Het verschil in reparatiekosten ziet u terug in het bod dat wij u doen. Dat is namelijk veel hoger dan bij een Nederlandse garage of een particulier.Heeft u een kapotte wagen voor de deur staan? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zullen dan gratis de waarde bepalen. Ook als u besluit om de auto toch niet aan ons te verkopen.

Welke auto’s koopt schadeautoopkoper.be in?

Wij zijn gespecialiseerde opkopers van kapotte auto’s. Dat betekent dat u vrijwel alle auto’s aan ons kunt verkopen. U kunt daarbij denken aan auto’s met schade na een aanrijding, maar ook auto’s met defecten. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook een auto met kapotte motor verkopen. Ook voor auto’s met een kapotte versnellingsbak of met andere defecten kunt u bij ons terecht.

opkopers kapotte wagens

Schadeautoopkoper.be koopt vrijwel alle auto’s in met een bouwjaar vanaf 2005. In dat geval maakt de kilometerstand en de huidige staat niet uit. Het is zelfs mogelijk om de auto te verkopen wanneer die helemaal niet meer rijdt.

Twijfelt u over uw auto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u precies hoeveel wij kunnen bieden voor de wagen.

Waar kan ik mijn kapotte auto verkopen?

Voor ons maakt de locatie van de auto niets uit. Wij komen namelijk overal gratis uw kapotte auto ophalen. Dat doen we in alle dorpen en steden in België, maar ook in Nederland. Gaat uw auto over de Nederlandse grens kapot, dan is dat dus geen enkel probleem. Ook in Nederland maakt u namelijk gebruik van onze gratis ophaalservice. Op die manier maken we het u zo gemakkelijk mogelijk om uw kapotte auto voor export te verkopen.

Bent u op zoek naar een snelle, betrouwbare en soepele oplossing voor uw kapotte auto? Neem vandaag nog contact op en ontdek zelf waarom wij alleen maar tevreden klanten hebben.

Bel naar 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?