Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte auto verkopen? Laat uw auto gratis taxeren

kapotte auto verkopen België

Wilt u een kapotte wagen verkopen? Schadeautoopkoper.be is een kapotte wagen opkoper met meer dan 15 jaar ervaring en taxeert uw auto helemaal gratis. Door onze ervaring weten we precies wat uw wagen nog waard is. Daarom bieden wij u altijd het hoogste bedrag voor de auto. Heeft u geen zin om wekenlang een kapotte auto voor de deur te hebben? Neem vandaag nog contact met ons op, Wij kopen de auto binnen 24 uur van u over.

Verkoopt u de auto aan ons, dan profiteert u van:

 • Vrijblijvende & gratis taxatie
 • Betaling vooraf. Per bank of contant.
 • Gratis ophaalservice in België en Nederland.
 • Een eerlijk bod en betrouwbare service.

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Hoe snel kan ik mijn kapotte auto verkopen?

Er zijn enorm veel auto’s in omloop. Het verkopen van een auto kan daarom zomaar meer dan een maand duren. En omdat kapotte auto’s voor vrijwel niemand interessant zijn, kan het verkopen van uw auto nog veel langer duren. Heeft u dan eindelijk een koper gevonden, dan haken ze vaak toch op het laatste moment af. Dat is natuurlijk zonde van uw tijd.

Bij Schadeautoopkoper.be zorgen wij ervoor dat u wel snel van uw auto af komt. Wij zijn namelijk in staat om de auto binnen 24 uur van u over te kopen. Het mooiste van alles? U krijgt bij ons ook gewoon het hoogste bod. Heeft u geen zin om te wachten op een koper of wilt u geen tientallen telefoontjes krijgen met onzin biedingen? Wij zorgen ervoor dat u probleemloos én voor de beste prijs van uw auto af komt.

Kapotte auto voor export verkopen; hoe werkt het?

Wilt u zonder gedoe uw auto verkopen? Bij schadeautoopkoper.be bent u al binnen 4 eenvoudige stappen van uw auto af. De onderstaande stappen laten zien waarom ook u vandaag kunt profiteren van onze snelle en soepele service.

 1. U stuurt ons alle informatie over de auto. Daarbij maakt u ook enkele foto’s. Wij kijken naar de informatie en bepalen daarmee gratis de waarde van de auto.
 2. We nemen direct contact met u op en vertellen wat we kunnen bieden voor de auto. U kunt vervolgens laten weten of dat bod hoog genoeg is.
 3. Bent u tevreden? Mooi. Dan maken we direct het geld over op uw rekening. Ook maken we een afspraak over het tijdstip waarop we de wagen komen ophalen. Liever cash geld? Dan betalen we dat tijdens het ophalen van de auto.
 4. We halen de auto voor de deur op. We nemen wat papierwerk mee en we regelen ter plaatse de overdracht. Binnen enkele minuten vertrekken wij met de auto. U bent dan voorgoed van de schadeauto af.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Wat is mijn kapotte wagen nog waard?

Een kapotte wagen is vervelend. Vooral omdat u niet precies zeker weet wat de auto waard is. Daarom bent u al snel geneigd om de auto voor een laag bod weg te doen. Het is niet verstandig om de kapotte wagen zomaar te verkopen. Ook uw auto heeft namelijk nog steeds een hoge waarde.

Vaak zijn kapotte auto’s minder waard omdat de reparatiekosten te hoog zijn. De opkoper kan de auto na die reparatie dan niet meer met winst verkopen. Daarom ontvangt u altijd een zeer laag bod als u een kapotte auto verkoopt.

kapotte auto waarde

Bij Schadeautoopkoper.be kunt u de kapotte wagen voor export verkopen. Wij vervoeren hem dan naar Oost-Europa. Daar is de reparatie namelijk veel goedkoper. Het verschil in reparatiekosten ziet u terug in het bod dat wij u doen. Dat is namelijk veel hoger dan bij een Nederlandse garage of een particulier. Heeft u een kapotte wagen voor de deur staan? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zullen dan gratis de waarde bepalen. Ook als u besluit om de auto toch niet aan ons te verkopen.

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Welke auto’s koopt schadeautoopkoper.be in?

Wij zijn gespecialiseerde opkopers van kapotte auto’s. Dat betekent dat u vrijwel alle auto’s aan ons kunt verkopen. U kunt daarbij denken aan auto’s met schade na een aanrijding, maar ook auto’s met defecten. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook een auto met kapotte motor verkopen. Ook voor auto’s met een kapotte versnellingsbak of met andere defecten kunt u bij ons terecht.

opkopers kapotte wagens

Schadeautoopkoper.be koopt vrijwel alle auto’s in met een bouwjaar vanaf 2005. In dat geval maakt de kilometerstand en de huidige staat niet uit. Het is zelfs mogelijk om de auto te verkopen wanneer die helemaal niet meer rijdt.

Twijfelt u over uw auto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u precies hoeveel wij kunnen bieden voor de wagen.

Waar kan ik mijn kapotte auto verkopen?

Voor ons maakt de locatie van de auto niets uit. Wij komen namelijk overal gratis uw kapotte auto ophalen. Dat doen we in alle dorpen en steden in België, maar ook in Nederland. Gaat uw auto over de Nederlandse grens kapot, dan is dat dus geen enkel probleem. Ook in Nederland maakt u namelijk gebruik van onze gratis ophaalservice. Op die manier maken we het u zo gemakkelijk mogelijk om uw kapotte auto voor export te verkopen.

Bent u op zoek naar een snelle, betrouwbare en soepele oplossing voor uw kapotte auto? Neem vandaag nog contact op en ontdek zelf waarom wij alleen maar tevreden klanten hebben.

Bel naar 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – TurnhoutWinkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact