Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opel met schade verkopen

Opel opkopers schade

Heeft u een kapotte Opel voor de deur staan? Schadeautoopkoper.be is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de aankoop van schadewagens. Wilt u een ongevalwagen verkopen, of is de motor kapot? Wij doen graag een bod op uw schadeauto.

Verkoopt u de Opel aan schadeautoopkoper.be? U profiteert dan van onder andere:

 • Gratis taxatie. Uiteraard geheel vrijblijvend.
 • Directe betaling vooraf.
 • Gratis ophaaldienst in heel België én Nederland.
 • Gegarandeerd een positieve ervaring.

Heeft u problemen met uw Opel? Wilt u deze nog week geld ontvangen om direct een nieuwe auto te kopen? Laat ons dan vandaag nog helpen om uw probleem op te lossen.

Vul het bovenstaande formulier op de website in zodat wij direct contact kunnen nemen. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op (011)98-83-87 of mail uw vraag naar info@schadeautoopkoper.be.

Kapotte Opel verkopen; zo werkt het

Wilt u een Opel na een ongeval verkopen, of wilt u een Opel met motorschade verkopen? Dat lijkt misschien erg lastig, maar door onze jarenlange ervaring is het goedkoper dan het wachten op een particuliere koper. In de volgende vier eenvoudige stappen helpen wij u namelijk al van de schadeauto af.

 1. U stuurt ons alle informatie over de wagen op via het bovenstaande formulier. Wij gaan dan gratis uw schadewagen op afstand taxeren.
 2. We nemen direct contact op en doen een bod op uw schadeauto. U laat ons dan weten of u dat bod hoog genoeg vindt.
 3. Zodra u akkoord gaat, maken wij het geld over op uw rekening. Vervolgens maken we een afspraak wanneer we de auto kunnen ophalen. Contant geld is ook mogelijk. Dat nemen we dan mee bij het ophalen.
 4. De auto wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald. We nemen het papierwerk even door en we takelen de wagen op. Daarna bent u voorgoed van de schadeauto af.

Hoeveel is mijn kapotte Opel nog waard?

Iedere auto vermindert in waarde. Heeft u een aanrijding gehad of zijn er problemen met de motor? In dat geval daalt de waarde ineens erg snel. Toch kunnen twee dezelfde auto’s een compleet andere waarde hebben. Die waarde van uw auto wordt na een ongeval of andere schade namelijk vooral bepaald aan de hand van de reparatiekosten.

Is de prijs om de schadeauto te repareren hoog? Dan daalt de waarde van de auto enorm. In sommige gevallen zelfs zoveel, dat de auto total loss is. Dan zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde van de auto.

Opel met schade verkopen

Omdat schadeautopkoper.be uw schadeauto exporteert, maken wij handig gebruik van buitenlandse autogarages. Daardoor vallen de reparatiekosten lager uit, waardoor wij u een hoger bod kunnen doen.

Welke schadeauto’s koopt schadeautoopkoper.be over?

Wilt u een kapotte Opel verkopen? Hieronder ziet u welke modellen wij graag van u overnemen. Om u nog een goede waarde te kunnen bieden voor de schadewagen, kopen wij alleen wagens met een bouwjaar vanaf 2008.

Wij kopen:

 • Opel Astra – vanaf 2008
 • Opel Agila – vanaf 2008
 • Opel Antara – vanaf 2008
 • Opel Corsa – vanaf 2010
 • Opel Insignia – vanaf 2008
 • Opel Meriva – vanaf 2010
 • Opel Mokka – vanaf 2012
 • Opel Zafira – vanaf 2008
 • Opel Vivaro – vanaf 2008

Heeft u één van deze modellen en is er een defect of schade aan de auto? Neem dan gerust contact op met onze taxatie specialisten door het bovenstaande formulier in te vullen.

Hoe snel kan ik de schadeauto verkopen?

Een Opel is een fijne auto en er rijden er veel van rond in België. Dat betekent dat kopers veel keuzes kunnen maken wanneer ze op zoek gaan een tweedehands model. Zien ze uw kapotte Opel staan, maar is de volgende auto in de lijst gewoon nog in goede staat, dan kiezen ze niet zo snel voor uw auto. Het resultaat is dat u weken wacht op een geïnteresseerde koper.

Bij Schadeautoopkoper.be werkt dat anders. Wij zijn namelijk vooral geïnteresseerd in uw kapotte auto. Dat betekent dat u binnen één week een koper heeft, betaald krijgt en de auto gratis voor de deur wordt opgehaald.

Waar u in België een schadeauto aan ons kunt verkopen? Overal in België en zelfs in Nederland. Wij komen in alle uithoeken gratis uw kapotte wagen ophalen. Omdat wij alleen langskomen op een tijdstip dat u uitkomt, hoeft u uiteraard ook geen vrije dag op te nemen. Zo zorgen wij voor een soepele en snelle verkoop.

Uw wagen voor export verkopen

opkopers export wagens

Wilt u een auto met motorschade verkopen, of heeft u een aanrijding gehad? Schadeautoopkoper.be koopt uw schadeauto op voor een eerlijk bedrag en exporteert de auto vervolgens naar het buitenland. Omdat wij gebruikmaken van goedkope buitenlandse reparatiediensten, is het mogelijk om de auto voor een hoger bod van u te kopen. Op die manier houdt u toch iets meer geld over bij de verkoop.

Heeft u een kapotte Opel voor de deur staan? Heeft u geen zin om wekenlang te wachten op een koper? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Vul het bovenstaande formulier in met alle gegevens over uw auto. Wij nemen dan direct contact op met een bod. Heeft u vragen over onze diensten? Bel ons dan op (011)98-83-87 of mail uw vraag naar info@schadeautoopkoper.be.

P. Willemsen – Puurs P. Willemsen – Puurs

Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

Marc Geerts – Oudenaarde Marc Geerts – Oudenaarde

Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

Roy – Zedelgem Roy – Zedelgem

Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

Heeft u nog vragen?