Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Defecte wagen verkopen

defecte auto opkopers

Wilt u een defecte auto verkopen met een bouwjaar vanaf 2005? Schadeautoopkoper.be heeft ruim 15 jaar ervaring als opkopers van defecte wagens. Daardoor weten we precies wat uw auto waard is en bent u binnen één dag al van de probleemauto af.

Verkoopt uw de wagen aan schadeautoopkoper.be? Dan profiteert u direct van:

  • Gratis taxatie op afstand. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
  • Betaling vooraf. Cash of per bank.
  • Gratis ophaalservice in heel België & Nederland.
  • Gegarandeerde tevredenheid met onze service.

Heeft u een defecte auto waar u het liefst vandaag nog vanaf wilt? Wilt u niet wekenlang een auto voor de deur hebben die het niet meer doet? Neem dan nu contact op met ons.

Vul het formulier hierboven in met alle informatie over uw auto en we doen dezelfde dag nog een bod. Heeft u eerst nog vragen over onze service? Bel ons dan op 011-988387 of mail u naar info@schadeautoopkoper.be.

Defecte wagen verkopen; hoe werkt het?

  1. U stuurt ons alle informatie over de auto op. Dat kan via het formulier hierboven. Met alle informatie taxeren we dan gratis uw auto.
  2. We nemen direct contact op en doen een bod op de wagen. U bepaalt dan zelf of u akkoord gaat met dat bedrag.
  3. Is het bod naar wens? We maken dan direct het bedrag over op uw rekening. Ook maken we een afspraak wanneer we de auto komen ophalen. Wilt u contant geld ontvangen? Dan nemen we dat mee bij het ophalen van de wagen.
  4. We halen uw gratis uw auto op. We doorlopen alle formaliteiten, waarmee u afstand doet van de defecte wagen. U bent daarna voorgoed van de probleemauto af.

Wat is mijn defecte auto nog waard?

Een auto die niet meer werkt – of niet goed werkt – verminderd altijd in waarde. Dat is vervelend, want daar zit u uiteraard niet op te wachten. Maar hoeveel is uw auto nu nog waard? U bent vast al op zoek gegaan naar het antwoord. Maar een defect is namelijk in iedere auto anders. Zelf de waarde bepalen zal dan ook erg lastig worden.

Omdat u zelf niet goed weet wat de waarde is, maken particuliere kopers daar gebruik van. Via websites met tweedehandsauto’s ontvangt u namelijk veel lage biedingen. Gaat u akkoord met zo’n bedrag, zonder dat u de auto laat taxeren, dan verliest u vaak veel geld op de auto. Dat is natuurlijk zonde.

U kunt beter gebruik maken van onze jarenlange ervaring als taxateurs. Aan de hand van enkele gegevens over de auto, weten wij precies wat die nog waard is. U zult zien dat ons bod een stuk hoger is dan u verwacht. Dat komt omdat wij de reparatiekosten beter kunnen inschatten dan veel particuliere kopers.

defecte wagen waarde

Hoeveel uw auto echt waard is, hangt dus af van een aantal belangrijke factoren. Maar één ding is zeker. U kunt bij ons altijd voor een goede prijs uw defecte wagen of schadeauto verkopen.

Hoe snel kan ik mijn auto verkopen?

Een defecte auto is voor weinig mensen interessant. De verkoop duurt dus waarschijnlijk ook erg lang. Daarnaast brengt het zelf verkopen van uw auto ook nog kosten met zich mee. Ten eerste voor de advertenties en daarnaast ook voor belastingen en verzekeringen die door blijven lopen zolang de auto niet verkocht wordt.

Het is uiteraard wel mogelijk om uw auto zelf te verkopen. Het enige probleem is dat u de auto dan waarschijnlijk voor een te laag bedrag verkoopt. Wilt u de auto verkopen voor een goede prijs, maar nog steeds snel van de auto af zijn?

In dat geval zijn de services van schadeautoopkoper.be precies waar u naar op zoek bent. Wij doen dezelfde dag nog een taxatie en komen bij u terug met een hoog bod. Gaat u akkoord met dat bedrag, dan heeft u het geld al binnen enkele dagen op uw bankrekening staan. Zo kunt u alvast op zoek naar een nieuwe auto.

Waarom biedt schadeautoopkoper de beste prijs?

‘Een defecte auto verkopen kan nooit veel geld opleveren.’ Het is een gedachte waar u waarschijnlijk mee rondloopt. Toch kunnen wij als opkopers van defecte wagens een hoog bedrag voor uw auto bieden. Hoe komt dat?

Als eerst is het belangrijk om te weten waarom het bod van iedere auto opkoper anders is. Een defecte auto moet namelijk gerepareerd worden. Hoe goedkoper de reparatiekosten, hoe hoger het bod is dat u krijgt voor de auto. In Nederland zijn de reparatiekosten alleen vaak erg hoog. U betaalt hier uiteindelijk zelf voor, omdat de reparatiekosten van het bod afgehaald worden.

Wij laten uw auto repareren in landen waar de kosten laag zijn. U kunt ons daarom het best de defecte auto voor export verkopen. U profiteert daarvan, omdat we u dus altijd een hoog bod kunnen doen.

Waar kan ik mijn defecte wagen verkopen?

Schadeautoopkoper.be is actief in heel België. Woont u in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen of zelfs in Limburg? Dan komen we gratis uw defecte auto ophalen. Door onze snelle service als defecte auto opkopers staan we in al deze regio’s bij spoed al binnen 24-48 uur voor de deur.

Heeft u een defecte wagen waar u vanaf wilt? Wilt u tijd én kosten besparen bij de verkoop van uw probleemauto? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

opkopers defecte wagens

Vul het formulier bovenaan deze pagina in en wij doen u vandaag nog een bod op de auto. Heeft u eerst nog vragen over onze services? Bel ons op 011-988387 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?