Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Aankoop schadewagen in België

overname schadewagens

Zoekt u iemand voor de aankoop van uw schadewagen? Schadeautoopkoper.be koopt vrijwel alle schadewagens vanaf 2007 op en weet precies hoeveel uw auto nog waard is. Door ons vlotte systeem bent u vaak zelfs binnen één dag van uw auto af. Zo voorkomt u onnodige extra kosten.

Helpen wij u bij de aankoop van een schadeauto? Dan ontvangt u altijd:

 • Een gratis en vrijblijvende taxatie.
 • Direct geld. Cash of contant.
 • Gratis ophaalservice in heel België & Nederland.
 • Gegarandeerde tevredenheid met onze diensten.

Maakt u zich zorgen over de waarde van uw schadeauto? Wilt u weer in een nette en betrouwbare auto rondrijden? Wij helpen u vandaag nog van het probleem af.

Vul op het formulier hierboven alle gegevens over de auto in, zodat we contact op kunnen nemen met een bod. Wilt u eerst iets vragen over onze diensten? Bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Schadewagen verkopen in België; hoe werkt het?

Een ongeval wagen verkopen lijkt lastig. Toch is de overname van schadewagens en andere auto’s voor ons erg eenvoudig. Met 15 jaar ervaring helpen wij u in slechts vier stappen van uw auto af:

  1. U vult het bovenstaande formulier volledig in met alle gegevens over de auto. Wij gaan de auto vervolgens gratis op afstand taxeren.
  2. We nemen direct contact op met een bod op de auto. U kunt dan zelf bepalen of dat bod hoog genoeg is.
  3. Wilt u de auto aan ons verkopen? We storten dan direct het geld over op uw rekening. We maken ook direct een afspraak om te auto op te halen. Wilt u contant geld ontvangen? Dan nemen we dat mee bij het ophalen van de wagen.
  4. We komen op het afgesproken tijdstip uw auto ophalen. We handelen in enkele minuten het papierwerk af en takelen de auto op. U hoeft dan niets meer te doen.

Wat is de waarde van een schadewagen?

Een beschadigde auto verliest altijd zijn waarde. Maar de plek van de beschadiging bepaalt voor een groot deel hoeveel die waarde daalt. U kunt bijvoorbeeld een hogere prijs vragen wanneer alleen de buitenkant van de auto beschadigd is. Is ook de motor beschadigd, bijvoorbeeld door een ongeval, dan is de waardevermindering groter.

Schadeautoopkoper.be heeft professionele taxateurs die helpen bij het bepalen van de waarde. Na 15 jaar hebben wij zoveel schades gezien, dat wij precies weten wat de reparatiekosten zijn. Daardoor kunnen wij u een hoger bedrag voor de auto bieden en verkoopt u de auto dus zonder onnodig geld te verliezen.

Autoschade in België

Belgische wegen raken steeds voller. Iedere dag lijken er wel meer auto’s op de weg te komen. Files worden langer en iedere dag staat er wel een auto met schade langs de kant van de weg. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen te maken met een aanrijding. Vervelend, want het kost veel tijd én geld om de auto te laten repareren. Af en toe is de schade zelfs zo groot, dat reparaties te duur worden. Soms kan de auto ook niet meer verder rijden.

Een vervelende situatie, maar het is helaas dagelijkse realiteit. Wilt u de auto weg doen nadat er schade is gemaakt? Dan heeft u de keuze uit verschillende verkoopmogelijkheden. Zo kunt u de auto verkopen via een veiling. Of u verkoopt de auto aan een particulier op internet.

opkoop schadewagens

Het resultaat is in beide gevallen vaak hetzelfde. U ontvangt namelijk een erg laag bod op de auto. Zo laag zelfs, dat de verkoop van de auto vrijwel niets meer oplevert. Gelukkig biedt schadeautoopkoper.be een beter alternatief. Wij zijn zeer actief bij de aankoop van schadeauto’s, waardoor wij precies de waarde kunnen bepalen. U profiteert dus altijd van een hoger bod.

Waar kan ik mijn schadeauto verkopen?

Schadeautoopkoper.be is actief in heel België. Ook halen wij uw auto altijd gratis voor de deur op. Dat betekent dat u dus zonder problemen gebruik kunt maken van onze diensten. Regio’s waar wij vaak komen? Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, maar ook Limburg. Is uw auto over de Nederlandse grens beschadigd geraakt? En kan de auto niet meer naar België? Dat is geen enkel probleem. We komen de auto ook gratis ophalen in Nederland. Neem dus gerust contact op en ervaar zelf hoe flexibel wij zijn.

Wat doen wij met uw auto?

aankoop schadewagens export

Schadeautoopkoper werkt als auto opkoper voor export. Dat betekent dat wij uw auto een tweede leven geven in een ander land. We exporteren de auto en laten deze vervolgens bij een lokale garage repareren. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor het herstellen een stuk lager zijn dan in België. Wij bieden daarom ook een hoger bedrag op uw auto, zodat u meeprofiteert van onze aanpak.

Heeft u een auto met schade voor de deur staan? Wilt u binnenkort weer rondrijden in een auto waar u op kunt vertrouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vul het formulier bovenaan deze pagina helemaal in, zodat wij direct een bod kunnen doen op de auto. Heeft u nog vragen over onze services? Bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?