Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Aankoop schadewagens in België. Altijd beste waarde

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit heeft u waarschijnlijk zelf al eens ervaren. Zeker als u in de buurt van Antwerpen woont, Oost of in West-Vlaanderen, waar het verkeer dagelijks drukker lijkt te worden en de kans op een ongeval altijd aanwezig is.

overname schadewagens

Als dan blijkt dat de herstelwerkzaamheden hoger uitvallen dan u zou willen, dan overweegt u mogelijk al snel uw auto te verkopen.

U kunt uw auto zelf te koop zetten en wachten tot er iemand is die uw auto met schade wilt kopen of u kunt uw auto bij een opkoper aanbieden.

opkoop schadeauto

Wij nemen uw schadewagen graag over en betalen er een eerlijk bedrag bij overname. Uw auto voor de aankoop / opkoop aanbieden met technische- of carrosserieschade is gemakkelijker dan ooit!

Bel ons, stuur een e-mail of vul het inkoopformulier in om een vrijblijvend bod te ontvangen.

Aankoop / opkoop van schadewagens in België: gratis transport

Bij ons wordt uw wagen met de grootste zorgvuldigheid en zeer serieus onder de loep genomen. Zo kunnen wij u altijd een eerlijk bedrag bieden! Wij weten dat het herstellen van schade veel kost in Antwerpen en West-Vlaanderen, daarom exporteren wij uw schadewagen naar het buitenland, repareren hem en maken wij er daar iemand anders blij mee.

schadewagen voor export verkopen
Als u in Antwerpen woont dan kunt u uw schadewagen op laten halen en verkopen via: opkoop schadewagens in Antwerpen. U kunt op ieder moment contact opnemen, na uw akkoord wordt het inkoopproces direct in werking gesteld. Nadat u uw auto te koop aanbiedt kan deze morgen al verkocht zijn. Wij betalen uw auto contant of per bank. U hoeft niets voor het transport te betalen en andere bijkomende kosten zijn er ook niet. Het bedrag dat wij u bieden is het bedrag dat u betaald wordt.

Snelle en efficiënte aankoop / opkoop service in Oost-Vlaanderen

U kunt uw auto verkopen via een online platform, bij een dealer in de buurt of via vrienden en bekenden. Stuk voor stuk uitstekende opties, maar het enige dat u wilt is snel een eerlijk bedrag en zonder gedoe.

opkoop ongevalwagens

Ook wanneer uw auto schade heeft of als er technische mankementen zijn wilt u de juiste prijs ontvangen. Omdat wij uw auto met schade zonder enige twijfel kunnen inkopen zijn wij juist voor schadewagens een interessant adres. Op basis van de belangrijkste gegevens kunnen wij u direct een bod doen. Vul ons inkoopformulier in of deel uw relevante gegevens telefonisch en per e-mail. Biedt u wagen direct aan voor de aankoop / opkoop.

Redelijk bod voor uw schadewagen? Bij ons vanzelfsprekend!

opkoopsite schadeauto
Dat u een redelijk bod ontvangt is helaas niet vanzelfsprekend, bij ons is dat wel het geval. Door ons efficiënte inkoopproces kunnen wij u de beste prijs betalen. Tevens berekenen wij geen kosten voor het taxeren of transport door. Ook is ons bod volledig vrijblijvend! Doordat wij voor een voordelig tarief kunnen repareren ligt ons bod vaak een stuk hoger dan de inruilwaarde bij een dealer of via online platforms.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?