Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Aankoop schadewagen in België

overname schadewagens

Zoekt u iemand voor de aankoop van uw schadewagen? Schadeautoopkoper.be koopt vrijwel alle schadewagens vanaf 2007 op en weet precies hoeveel uw auto nog waard is. Door ons vlotte systeem bent u vaak zelfs binnen één dag van uw auto af. Zo voorkomt u onnodige extra kosten.

Helpen wij u bij de aankoop van een schadeauto? Dan ontvangt u altijd:

 • Een gratis en vrijblijvende taxatie.
 • Direct geld. Cash of contant.
 • Gratis ophaalservice in heel België & Nederland.
 • Gegarandeerde tevredenheid met onze diensten.

Maakt u zich zorgen over de waarde van uw schadeauto? Wilt u weer in een nette en betrouwbare auto rondrijden? Wij helpen u vandaag nog van het probleem af.

Laat jouw schadeauto vandaag nog gratis taxeren

Schadewagen verkopen in België; hoe werkt het?

Een ongeval wagen verkopen lijkt lastig. Toch is de overname van schadewagens en andere auto’s voor ons erg eenvoudig. Met 15 jaar ervaring helpen wij u in slechts vier stappen van uw auto af:

  1. U vult het bovenstaande formulier volledig in met alle gegevens over de auto. Wij gaan de auto vervolgens gratis op afstand taxeren.
  2. We nemen direct contact op met een bod op de auto. U kunt dan zelf bepalen of dat bod hoog genoeg is.
  3. Wilt u de auto aan ons verkopen? We storten dan direct het geld over op uw rekening. We maken ook direct een afspraak om te auto op te halen. Wilt u contant geld ontvangen? Dan nemen we dat mee bij het ophalen van de wagen.
  4. We komen op het afgesproken tijdstip uw auto ophalen. We handelen in enkele minuten het papierwerk af en takelen de auto op. U hoeft dan niets meer te doen.

Wat is de waarde van een schadewagen?

Een beschadigde auto verliest altijd zijn waarde. Maar de plek van de beschadiging bepaalt voor een groot deel hoeveel die waarde daalt. U kunt bijvoorbeeld een hogere prijs vragen wanneer alleen de buitenkant van de auto beschadigd is. Is ook de motor beschadigd, bijvoorbeeld door een ongeval, dan is de waardevermindering groter.

Schadeautoopkoper.be heeft professionele taxateurs die helpen bij het bepalen van de waarde. Na 15 jaar hebben wij zoveel schades gezien, dat wij precies weten wat de reparatiekosten zijn. Daardoor kunnen wij u een hoger bedrag voor de auto bieden en verkoopt u de auto dus zonder onnodig geld te verliezen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Autoschade in België

Belgische wegen raken steeds voller. Iedere dag lijken er wel meer auto’s op de weg te komen. Files worden langer en iedere dag staat er wel een auto met schade langs de kant van de weg. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen te maken met een aanrijding. Vervelend, want het kost veel tijd én geld om de auto te laten repareren. Af en toe is de schade zelfs zo groot, dat reparaties te duur worden. Soms kan de auto ook niet meer verder rijden.

Een vervelende situatie, maar het is helaas dagelijkse realiteit. Wilt u de auto weg doen nadat er schade is gemaakt? Dan heeft u de keuze uit verschillende verkoopmogelijkheden. Zo kunt u de auto verkopen via een veiling. Of u verkoopt de auto aan een particulier op internet.

opkoop schadewagens

Het resultaat is in beide gevallen vaak hetzelfde. U ontvangt namelijk een erg laag bod op de auto. Zo laag zelfs, dat de verkoop van de auto vrijwel niets meer oplevert. Gelukkig biedt schadeautoopkoper.be een beter alternatief. Wij zijn zeer actief bij de aankoop van schadeauto’s, waardoor wij precies de waarde kunnen bepalen. U profiteert dus altijd van een hoger bod.

Waar kan ik mijn schadeauto verkopen?

Schadeautoopkoper.be is actief in heel België. Ook halen wij uw auto altijd gratis voor de deur op. Dat betekent dat u dus zonder problemen gebruik kunt maken van onze diensten. Regio’s waar wij vaak komen? Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, maar ook Limburg. Is uw auto over de Nederlandse grens beschadigd geraakt? En kan de auto niet meer naar België? Dat is geen enkel probleem. We komen de auto ook gratis ophalen in Nederland. Neem dus gerust contact op en ervaar zelf hoe flexibel wij zijn.

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Wat doen wij met uw auto?

aankoop schadewagens export

Schadeautoopkoper werkt als auto opkoper voor export. Dat betekent dat wij uw auto een tweede leven geven in een ander land. We exporteren de auto en laten deze vervolgens bij een lokale garage repareren. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor het herstellen een stuk lager zijn dan in België. Wij bieden daarom ook een hoger bedrag op uw auto, zodat u meeprofiteert van onze aanpak.

Heeft u een auto met schade voor de deur staan? Wilt u binnenkort weer rondrijden in een auto waar u op kunt vertrouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vul het formulier bovenaan deze pagina helemaal in, zodat wij direct een bod kunnen doen op de auto. Heeft u nog vragen over onze services? Bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact