Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

BMW met schade verkopen aan opkoper

bmw met schade verkopen

Wilt u een BMW met schade verkopen? Als professionele opkoper van schadeauto’s bepalen wij vandaag nog de waarde van uw schadewagen. Helemaal gratis. Daardoor bent u vaak al binnen enkele dagen van de schadeauto af, zonder daar geld op te verliezen.

Bij schadeautoopkoper.be profiteert u altijd van:

 • Gratis taxeren van uw wagen. Zelfs als u hem toch niet verkoopt.
 • Direct betaling vooraf. Per bank of cash.
 • Gratis ophaalservice in België & Nederland.
 • Gegarandeerd een positieve ervaring.

Heeft u een kapotte auto voor de deur staan? Wilt u een eerlijk bedrag ontvangen om weer een nieuwe wagen mee te kunnen kopen? Laat ons dan helpen bij het oplossen van uw probleem.

Vul bovenaan deze pagina alle gegevens over uw BMW in. Wij helpen u dan direct. Liever eerst iets vragen? Bel (011) 98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Zo kunt u eenvoudig een BMW verkopen

Is uw auto in panne of heeft uw auto schade opgelopen? Dat is frustrerend. Gelukkig is ons verkoopproces dat niet. Wij helpen u namelijk binnen 4 stappen van uw auto af.

 1. U kunt bovenaan deze webpagina alle gegevens over de auto invullen. Ons team van specialisten gaat de schadeauto dan gratis op afstand taxeren.
 2. We nemen contact op met u op om te vertellen wat de schadewagen nog waard is. U bepaalt dan zelf of u de auto aan ons wilt verkopen.
 3. Vindt u ons bod hoog genoeg? In dat geval maken wij het geld direct over naar uw rekening en maken we een afspraak om de wagen op te komen halen. Heeft u de voorkeur voor cash? Dan nemen we dat mee bij het ophalen van uw schadeauto.
 4. We komen uw auto op het afgesproken tijdstip ophalen. Omdat we u helpen met het invullen van alle belangrijke papieren, bent u binnen enkele minuten al van de schadewagen af. Nadat we met de auto vertrekken hoeft u dus ook niets meer te doen.

Welke BMW’s kopen wij over?

Schadeautoopkoper.be is gespecialiseerd in het opkopen van BMW’s. Dat betekent dat wij vrijwel alle modellen overkopen. We zijn wel alleen geïnteresseerd in auto’s die een bouwjaar hebben vanaf 2007 of nieuwer. Daarbij kunt u denken aan de volgende modellen:

 • BMW 1-Reeks – vanaf 2006 t/m 2016
 • BMW 2-Reeks – vanaf 2014 t/m 2016
 • BMW 3-Reeks – vanaf 2006 t/m 2016
 • BMW 4-Reeks – vanaf 2013 t/m 2016
 • BMW 5-Reeks – vanaf 2006 t/m 2016
 • BMW X1 – vanaf 2009 t/m 2016
 • BMW X3 – vanaf 2005 t/m 2016
 • BMW X4 – vanaf 2009 t/m 2016
 • BMX X5 – vanaf 2005 t/m 2016
 • BMW X6 – vanaf 2009 t/m 2016

Hoe werkt de taxatie van een schade BMW?

Het lijkt waarschijnlijk een beetje op giswerk wanneer u zelf probeert te bepalen hoeveel uw schadeauto nog waard is. Er is een grote kans dat u er honderden of misschien wel duizenden euro’s naast zit, zowel in positieve als negatieve zin. Het kan u dus veel geld opleveren door een professionele taxatie te laten uitvoeren. Onze taxateurs hebben namelijk alle schades of defecten bij een BMW wel eens voorbij zien komen. Daardoor is het mogelijk om dezelfde dag nog een bod te doen die de exacte waarde van de schadeauto representeert.

Verkoop BMW met Schade Snel voor Export

Na onze taxatie ziet u zelf ook dat het bod dat wij doen hoger ligt dan dat van kleine particuliere auto opkopers. Zij hebben vaak geen idee hebben hoeveel het repareren van de schade gaat kosten, waardoor ze een veilig bod doen. Schadeautookoper.be heeft al duizenden schadeauto’s getaxeerd, waardoor wij wel gewoon een eerlijk bedrag kunnen bieden voor de wagen.

Vaak voorkomende problemen met BMW

De BMW is een fijne auto om in te rijden. Maar als het ergens misgaat bij zo’n auto, dan gaat het ook goed mis. Zo komt het bijvoorbeeld redelijk vaak voor dat een BMW distributieketting problemen krijgt. En zoals u wellicht weet, is het vervangen van de distributieketting – of het repareren van schade veroorzaakt door de distributieketting – behoorlijk prijzig. Zeker bij een BMW.

Maar ook de motor van de BMW is niet geheel vrij van mankementen. En net als bij de aandrijving, is ook de motor erg duur om te repareren. In veel gevallen is het daarom ook beter om de BMW met motorschade te verkopen. Zo bespaart u vaak honderden of duizenden euro’s. Dat geld kunt u dan beter gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe auto.Er is een grote kans dat uw auto met schade of mankementen niet door de keuring heen komt. Gelukkig kunt u ons dus ook altijd de BMW zonder keuring verkopen.

BMW voor export verkopen

BMW is zowel in België als Nederland  een sterk merk. De auto is een statussymbool geworden en biedt over het algemeen meer comfort dan goedkopere auto’s. Maar BMW is er niet alleen maar populair in West-Europa. Ook in Oost-Europa en andere werelddelen rijden mensen graag rond in een BMW. Voor die mensen is het alleen niet altijd mogelijk om de BMW nieuw bij de dealer aan te schaffen. Ze kiezen er daarom voor om gebruikte auto’s te kopen uit West-Europa. U kunt ook heel eenvoudig uw BMW voor export verkopen.

Kosteloos uw Schade BMW Verkopen

Wij kopen uw schadewagen dan op en geven hem direct een tweede leven. Dat doen we door uw auto te verkopen aan een BMW-liefhebber in een ander land. Een voordeel daarvan is dat de waarde van uw auto een stuk hoger is dan in Nederland of België. Daar zouden beschadigde auto’s al lang afgedankt worden. Ook zijn de reparatiekosten in het buitenland vaak een stuk goedkoper dan in West-Europa. Dat betekent dat u een hogere prijs ontvangt dan wanneer u de auto in België of Nederland zou laten repareren.

Bent u op zoek naar schadeauto opkopers van BMW? Ons gespecialiseerde team voorziet u vandaag nog van een hoog bod. Neem dus gerust contact op.

Vul bovenaan deze pagina alle gegevens over uw BMW in. Onze specialist neemt dan direct contact met u op. Liever eerst iets vragen? Bel (011) 98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?