Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Peugeot Opkoper in België – Met Schade en Defecten

Opkopers Peugeot met Schade in Belgie

Een Peugeot met schade verkopen is eenvoudiger dan u denkt. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij als Peugeot opkopers namelijk gespecialiseerd in uw auto. Heeft u een Peugeot met een bouwjaar vanaf 2008? Dan zit u bij ons helemaal goed. Laat ons daarom vandaag nog de waarde van uw wagen bepalen.

Als eigenaar van een Peugeot ontvangt u altijd de volgende services:

 • Gratis en geheel vrijblijvende taxatie.
 • Altijd vooraf betaald. Cash of bankoverschrijving.
 • Gratis ophaalservice in België & Nederland.
 • Vlotte en betrouwbare service.

Heeft u geen zin om een kapotte auto voor de deur te hebben? Wilt u deze week nog geld ontvangen voor een nieuwe auto? Wij helpen u vandaag nog.

Vul bovenaan deze pagina het contactformulier in met alle gegevens over de auto. Wij nemen dan direct contact op. Eerst iets vragen? Bel (011)98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Hoe kan ik een kapotte wagen verkopen?

U wilt graag uw kapotte Peugeot verkopen, maar u heeft geen idee aan wie? Soms kan een schadewagen verkopen erg lang duren en ingewikkeld zijn. Bij schadeautoopkoper.be heeft u daar geen last van. Met slechts 4 eenvoudige stappen bent u van de auto af.

 1. U vult het formulier in met alle gegevens over de auto. Wij gaan dan gratis voor u de auto taxeren.
 2. We bellen u om nog wat vragen te stellen en we doen daarna direct een bod op de auto. U bepaalt dan zelf of dat bedrag hoog genoeg is.
 3. Bent u tevreden met het bedrag, dan maken we direct geld over op uw rekening. U mag ons ook laten weten wanneer we de auto kunnen ophalen. Als u liever contant geld ontvangt, dan nemen we dat mee bij het ophalen van de auto. U krijgt dus altijd vooraf betaald.
 4. We staan op het afgesproken tijdstip voor de deur. We assisteren u bij het overdragen van de auto en het tekenen van alle papieren. Zo verloopt alles soepel en snel. Daarna nemen wij de auto mee en bent u van het probleem af.

Geen verborgen kosten

Wij Kopen Peugeot Met Schade

Het verkopen van uw auto gaat niet altijd zonder risico’s. Iedere auto inkoper heeft andere voorwaarden. Dat maakt het vergelijken van verschillende Peugeot inkopers ook zo lastig. Bij het ene bedrijf moet u na het ophalen van de auto nog een factuur betalen voor de bemiddeling of het ophalen. Een ander bedrijf rekent juist weer administratiekosten.

Wij vinden dat het veel eenvoudiger en overzichtelijker kan. Daarom bieden wij een all-in service. Het bod dat wij doen, is dus precies het bedrag wat u aan de Peugeot overhoudt. Geen verborgen kosten voor de taxatie, het ophalen of administratie. Zo bent u namelijk veel beter in staat om te bepalen of het bod hoog genoeg is.

Gaat u akkoord met de prijs, dan storten wij dat geld ook over op uw rekening. Dat terwijl u bij veel andere auto inkopers pas betaald krijgt na volledige inspectie van het voertuig. Helaas wordt er dan altijd nog wel iets gevonden waardoor u een paar honderd euro minder geboden krijgt.

Transparantie is voor ons erg belangrijk. Wat u ziet, is bij schadeautoopkoper.be dus ook precies wat u krijgt.

Peugeot na ongeval verkopen voor export

aankoop schadewagens export

Het merk Peugeot is binnen en buiten Europa een geliefde auto. Helaas kunnen de reparatiekosten nogal hoog zijn wanneer u schade aan de auto heeft. Als opkopers van schadewagens weten wij daar gelukkig een oplossing op. We exporteren uw auto namelijk naar een land waar de reparatiekosten een stuk lager zijn.

Dat betekent dat uw auto daardoor ook een hogere dagwaarde heeft. Dat ziet u uiteindelijk terug in ons bod, waardoor u dus automatisch ook profiteert van ons netwerk.

Het verkopen van uw Peugeot voor export is erg eenvoudig. Door onze kennis is het zelfs eenvoudiger dan wanneer u de auto aan een particulier verkoopt. Wij weten namelijk precies welke papieren er nodig zijn. Daardoor zijn we op de dag van het ophalen slechts enkele minuten bezig. Het is dus ook nog eens erg efficiënt om uw wagen aan ons te verkopen.

Wat voor auto kan ik verkopen?

Ons bedrijf bestaat uit gespecialiseerde schadeauto opkopers van het merk Peugeot. Wat die schade is, maakt voor ons weinig uit. U kunt ons een auto met schade verkopen, bijvoorbeeld door een aanrijding. Maar ook andere defecten bij de auto zijn voor ons geen probleem. Veel eigenaren willen bijvoorbeeld ook een Peugeot met motorschade verkopen. Ook dat is mogelijk, waarbij u uiteraard nog steeds een hoog bod ontvangt.

Hieronder ziet u in welke modellen wij geïnteresseerd zijn. Let er wel op dat wij alleen auto’s met een bouwjaar vanaf 2008 inkopen.

 • Peugeot 207, 208 – vanaf 2008
 • Peugeot 307, 308, 3008 – vanaf 2008
 • Peugeot 407, 4007, 4008 – vanaf 2008
 • Peugeot 508, 5008 – vanaf 2009
 • Peugeot Boxer, Expert – vanaf 2008
 • Peugeot Partner – vanaf 2008

Heeft u een kapotte auto voor de deur staan? Zijn de reparatiekosten te hoog voor de waarde van de auto? Wij betalen u deze week nog een hoog bedrag voor uw Peugeot.

Vul bovenaan deze pagina het contactformulier volledig in. Wij zullen uw auto dan gratis op afstand taxeren. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op. Bel (011)98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be. We helpen u dan direct.

P. Willemsen – Puurs P. Willemsen – Puurs

Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

Marc Geerts – Oudenaarde Marc Geerts – Oudenaarde

Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

Roy – Zedelgem Roy – Zedelgem

Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

Heeft u nog vragen?