Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Peugeot verkopen voor export – Ook met schade!

Peugeot opkopers

Wilt u een gebruikte Peugeot verkopen? Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerde Peugeot opkopers en kopen ook graag uw auto of bestelwagen over. Dankzij onze unieke werkwijze, waarbij we nauw samenwerken met een groot aantal exportpartners, kunnen wij aan iedere Peugeot de maximale waarde geven. Zelfs als er sprake is van schade, defecten of ander soort problemen. Ook wagens zonder geldig keuringsbewijs of met een hoge kilometerstand zijn bij ons meer dan welkom.Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder op deze pagina of vraag direct gratis en vrijblijvend een taxatie aan. Binnen een uur krijgt u van ons een eerlijk bod en als u akkoord gaat betalen wij u direct uit via een bankoverschrijving.

Taxeer nu gratis mijn Peugeot

Opkoop van Peugeot met al onze garanties

 • Altijd de beste prijs dankzij groot internationaal netwerk
 • Gratis en vrijblijvend taxatie in 1 uur
 • Direct geld, geen gedoe
 • Gratis ophaaldienst
 • Voor personenwagens en camionettes
 • Ook inkoop van Peugeot met defecten, schade of problemen
 • Sinds 2003 de beste schadeauto opkoper van België

Wij zijn opkopers van Peugeot en kopen direct:

Model Peugeot Bouwjaren Model Peugeot Bouwjaren
2008 2012 – 2019 Boxer 2014 – 2019
308 2012 – 2019 Expert 2014 – 2019
3008 2012 – 2019 iOn 2012 – 2019
4007 2009 – 2012 Partner 2014 – 2019
4008 2012 – 2019 RCZ 2010 – 2015
508 2010 – 2012 Rifter 2018 – 2020
5008 2010 – 2019 Traveller 2016 – 2019

Zonder gedoe uw Peugeot voor export verkopen

Peugeot export opkopers

Peugeot auto’s hebben wereldwijd een goede reputatie. In landen waar wij mee samenwerken, zoals Tsjechië, de Baltische staten en Roemenië, is er dan ook een constante vraag naar tweedehands auto’s van dit merk. Met name wagens met hoge kilometerstanden en eventuele problemen zijn zeer interessant, omdat er in deze landen veel gebruikte onderdelen beschikbaar zijn, waarmee auto’s goedkoop gerepareerd kunnen worden. Met onze unieke inkoopdienst hoeft u de auto niet zelf te exporteren, maar laten wij u optimaal profiteren van alle voordelen van verkopen voor export. Wij regelen voor u het transport, eventuele reparaties en de verdere verkoop. U hoeft dus nergens naar om te kijken, krijgt de beste service en de best mogelijke waarde voor uw Peugeot. Snel, veilig en zonder gedoe!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Peugeot 308 verkopen met of zonder schade

De Peugeot 308 is een zeer veelzijdige, zuinige auto die meerdere malen tot wereldauto van het jaar werd verkozen. De middenklasser is dan ook tweedehands zeer populair in landen in Oost-Europa. Zelfs voor een 308 met hier en daar wat technische problemen of storingen is men bereid een goed bedrag te betalen. Wilt u dus een Peugeot 308 verkopen in goede of minder goede staat? Aarzel dan niet om hem bij ons aan te melden voor een taxatie. Wij hebben altijd een mooie prijs over voor deze prima wagens!

Opkoop Peugeot 508 – Snel en zonder gedoe

Ook de Peugeot 508 staat over ter wereld bekend als een geliefde gezinswagen. De auto heeft zich in de verschillende uitvoeringen sinds de introductie in 2011 bewezen als een betrouwbare en zuinige auto. Zoals iedere wagen kent ook de 508 zijn gebreken, maar in onze exportlanden draaien de monteurs hun hand niet voor om (figuurlijk dan). Defecten kunnen goedkoop gerepareerd worden, waardoor wij als opkoper van Peugeot 508 altijd een zeer goede waarde kunnen geven aan de verkopen. Ontdek het zelf!

Inkoop Peugeot 5008 – Ook met schade

Het SUV broertje van de 508, de 5008 is een grote, luxe wagen waarmee comfortabel een flink aantal kilometers kan worden gereden. Onze partners in grote landen als Polen, Roemenië en zelfs Rusland zijn er dan ook altijd naar op zoek! Ook met problemen of in afgekeurde staat is dit een zeer interessante auto om te verkopen voor export, vanwege de hoge dagwaarde. Wilt u een 5008 verkopen? Taxeer hem dan gratis en verkoop direct!

Altijd de hoogste waarde voor Peugeot met schade

Als gespecialiseerd schadeauto opkopers bent u bij ons gegarandeerd van de absoluut hoogste prijs voor uw wagen met schade. Ook de waarde van een Peugeot met defecten ligt bij ons altijd een stuk hoger dan elders. Veel mensen denken dat ze bij de Peugeot dealer een goede prijs kunnen krijgen, omdat deze is gespecialiseerd in het merk en bekend is met defecten. Dat is waar, maar een lokale dealer zal uw auto vaak zelf repareren, tegen het hoge dealer uurloon. Daardoor zal deze nooit echt een goede prijs kunnen geven. Andere online auto opkopers zijn meestal niet gespecialiseerd in defecte auto’s, waardoor ze niet goed de reparatiekosten in kunnen schatten en ‘veilig’ zullen bieden: veel te laag dus. Wij hebben zowel de kennis als het netwerk van betaalbare schadeherstellers in huis, waardoor u bij ons gegarandeerd bent van de hoogste waarde.

Soort mankement of probleem Wij bieden de beste waarde
Technische schade en mankementen
Zonder geldig keuringsbewijs
Deukschade en krasschade
Kapotte bumper, lichten of spiegels
Motorschade (koppakking, ketting, etc)
Oliepomp, turbo, brandstofpomp
Transmissie en koppeling
Storingen aan computer/elektronica
Problemen met uitlaatsysteem
Ophanging en (lucht-)vering
Peugeot is rijp voor de sloop

Peugeot verkopen met schade – Veelvoorkomende problemen

Hoewel Peugeot bekend staat als een vrij betrouwbaar merk en daardoor ook tweedehands erg geliefd is, zijn er toch enkele structurele problemen. De 1.6 dieselmotor staat bijvoorbeeld bekend om het hoge olieverbruik. Het is heel belangrijk dit tijdig in de gaten te hebben, want anders zal dit probleem onvermijdelijk leiden tot een defecte turbo. Een dure grap! De grotere modellen hebben daarnaast vaak te maken met hinderlijke elektronische storingen, als gevolg van een niet geheel waterdichte zekeringskast. Ook zien we regelmatig problemen met bobines en een kapotte katalysator, als gevolg van deze defecte bobines.

Opkoop Peugeot – Van gratis taxatie tot gratis ophaalservice

Het via onze website verkopen van uw Peugeot is helemaal gratis. Het werkt snel en veilig in vier simpele stappen:

 • Gratis Peugeot laten taxeren. Voordat u uw wagen verkoopt wilt u natuurlijk precies weten wat deze waard is. De waarde van uw Peugeot kunt u gratis en vrijblijvend laten berekenen door het taxatieformulier in te vullen. Aan de hand van uw informatie en enkele foto’s berekenen wij precies de waarde van uw auto. Binnen een uur ontvangt u ons bod in uw mailbox.
 • Bod accepteren. Als u direct akkoord gaat is uw auto direct verkocht. Wij vinden het echter belangrijk dat u goed nadenkt over de verkoop en dat u 100% achter uw keuze voor de koper staat. Daarom mag u er van ons zolang over nadenken als u nodig heeft. Ons bod blijft staan!
 • Geld ontvangen. Akkoord gegaan? Dan zorgen wij dat het geld direct op uw bankrekening wordt bijgeschreven. Wel zo fijn!
 • Gratis ophaal van uw wagen. In overleg met u, dus wanneer het u uitkomt, komen we de auto gratis bij u ophalen. Daarbij zullen we u duidelijk maken welke papieren nodig zijn en zorgen we dat de hele verkoop netjes wordt afgehandeld, zodat u verder nergens meer omkijken naar heeft.

Opkoper Peugeot – Profiteer direct

Direct uw Peugeot verkopen? Of wilt u eens weten wat wij voor uw (kapotte) tweedehands auto kunnen bieden? Meld hem dan gratis en vrijblijvend aan voor een taxatie. Binnen een uur ontvangt u dan ons bod per e-mail en als u akkoord gaat maken wij direct het afgesproken bedrag over. Uw auto wordt vervolgens gratis opgehaald. Makkelijk, veilig, gratis en zonder gedoe!

Taxeer nu gratis mijn auto

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact