Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoop schadewagens Vlaams-Brabant

Opkopers schadewagens Vlaams Brabant

Wilt u een auto met schade verkopen in Vlaams-Brabant? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn namelijk al sinds 2003 gespecialiseerd in de opkoop van schadewagens in Vlaams-Brabant. Of het nu gaat om een auto met een kapotte motor in Leuven, een auto met ongevalschade in Vilvoorde of een wagen zonder keuring in Halle: wij bieden de hoogste prijs en betalen u direct na akkoord! Meer weten? Lees snel verder of laat uw auto direct gratis en vrijblijvend taxeren.

Taxeer direct gratis mijn schadewagen

Verkoop uw schadewagen in Vlaams-Brabant en profiteer van:

 • Wij taxeren gratis en komen de wagen gratis ophalen (100% gratis)
 • Directe uitbetaling binnen 24 uur
 • Hoogste waarde dankzij internationale samenwerking
 • Auto’s zonder keuring zijn ook meer dan welkom
 • Sinds 2003 een vertrouwde naam in Vlaams-Brabant

Wij kopen schadeauto’s in Vlaams-Brabant vanaf bouwjaar 2009

Type auto’s
Personenwagens Camionettes en busjes
Busjes personenvervoer Elektrisch
Diesel Benzine
Hybride-aandrijving LPG/gas/waterstof
Met keuringsbewijs Zonder keuringsbewijs
Technische problemen   Ongevalschade
Schade aan ophanging Deukschade
Probleem met motor Lakschade en krassen
Versleten transmissie Bumper kapot
Storingen en fouten Lichten kapot
Uitlaatsysteem Spiegel- en ruitschade
Brandstofsysteem Carrosserieschade
Accuproblemen Auto is total loss

Opkoper van schadewagens in Leuven, Aarschot, Vilvoorde, Halle en omgeving

Als opkoper van schadewagens in de provincie Vlaams-Brabant kopen wij al sinds 2003 allerlei soorten auto’s met allerlei problemen. Zolang de auto niet ouder is dan pakweg 12 jaar en niet geheel total loss hebben wij interesse! Wilt u dus voor de beste prijs ontvangen voor een auto met een technisch probleem of met schade na een ongeval en woont u in de omgeving van Leuven, Vilvoorde, Halle en Aarschot? Dan zijn wij de perfecte auto opkoper!

Opkoop auto’s met technische schade

Veel mensen denken dat als een auto kapot is gegaan, dat ze slechts twee opties hebben: laten repareren of naar de sloop. Wat ze vaak niet weten, is dat de defecte auto verkopen aan een opkoper zoals wij meestal een veel voordeligere optie is. Want een auto met een versleten distributieriem of een accu die vervangen moet worden kan natuurlijk goedkoop gerepareerd worden, maar wat als het gaat om een lekke koppakking of een versleten koppelingsplaat? De reparatiekosten lopen dan snel op en staan dan meestal niet meer in verhouding tot de waarde van de auto. Laten repareren is dus te duur, laten slopen is zonde en lokale autobedrijven durven het niet aan (of bieden veel te weinig). In zulke gevallen springen wij te hulp, want dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij vaak verrassend veel bieden voor auto’s met technische schade.

Opkoop auto’s met ongevalschade

Autowrak verkopen vlaams brabant

Ook auto’s die een ongelukje hebben gehad worden nog veel te vaak als verloren beschouwd. Denk aan een auto met een deuk in het portier, of aan een wagen met een kapotte achterbumper, kapotte achterlichten en een verbogen trekhaak. Zulke defecten lijken soms simpel te repareren, maar vergis u niet: het portier moet losgehaald worden, uitgedeukt worden, en dan helemaal opnieuw gespoten worden. Bij de achterkant van een auto moet vaak de carrosserie ook uitgedeukt worden en moeten een nieuwe bumper, een nieuwe trekhaak en nieuwe lichten gemonteerd worden. Voor u het weet bent u een paar duizend euro verder. En inderdaad, dan is het niet slim om zo’n auto nog te laten repareren hier in België. Maar naar de sloop hoeft vaak niet, want de auto aan ons verkopen voor export brengt vrijwel altijd veel meer op!

Wat is de waarde van een auto met problemen of defecten?

Zoals gezegd berekenen wij de waarde van uw auto met schade of defecten gratis en vrijblijvend. Dit doen wij geheel online, aan de hand van de belangrijkste informatie en enkele foto’s van uw auto. Er zijn namelijk drie factoren die de waarde van een auto bepalen: nieuwwaarde, marktvraag en de staat van de auto. Wanneer deze bekend zijn, kan heel nauwkeurige de waarde van iedere auto worden berekend. De nieuwwaarde is een gegeven, maar als we kijken naar de marktvraag en de staat van de auto is er iets bijzonders aan de hand. Hierdoor wordt een schadewagen voor export namelijk meer waard.

Tip: verkoop uw schadeauto voor export voor extra waarde

opkoper autowrakken vlaams brabant

Zoals u zult begrijpen is een auto met een defect minder waard dan een auto zonder defect. Maar hoeveel minder? Dat is afhankelijk van de reparatiekosten. Simpel gezegd moeten de reparatiekosten van de waarde worden afgetrokken om tot de echte waarde te komen. En hoe hoog zijn de reparatiekosten? Dat is afhankelijk van het defect, maar ook van waar de auto wordt gerepareerd. In landen als Polen, Tsjechië en Hongarije zijn de reparatiekosten namelijk veel lager dan hier in België. Daarom zijn kapotte auto’s daar meer waard en stijgt ook de marktvraag, waardoor ze nog eens extra waarde krijgen. En daarom exporteren wij kapotte auto’s en krijgt u van ons de beste prijs!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Opkoop schadewagens in Vlaams-Brabant – Zo werkt het

Het verkopen van een kapotte wagen via onze website is zeer eenvoudig. Benieuwd hoe eenvoudig? We leggen het graag uit. Er zijn vier stappen: taxatie, accepteren bod, geld ontvangen en tot slot komen we de auto gratis bij u ophalen.

Gratis taxeren

Wij willen graag weten welke auto u wilt verkopen en u wilt graag weten wat wij voor uw auto kunnen bieden. Daarom nodigen wij u uit de auto aan te melden voor taxatie. Dit is geheel kosteloos en verplicht u verder tot niets. Binnen een uur na het invullen van ons formulier krijgt u van ons een rapport met de waarde en ons bod in uw mailbox.

Bod accepteren

Heeft u ons bod ontvangen? Dan stellen we u graag in de gelegenheid er rustig over na te denken, zolang u nodig heeft. Hoeft u er niet over na te denken? Ook prima! Laat ons direct weten dat u akkoord bent, dan gaan we direct naar de volgende stap.

Direct geld ontvangen

Wij betalen u direct uit via de bank, als u akkoord bent gegaan met ons bod. Heeft u liever contant geld? Dat kan ook. In dat geval betalen we uw auto tijdens de ophaaldienst.

Auto gratis laten ophalen

Voor het ophalen van uw auto maken we heldere afspraken. Wanneer komt het u uit? Of heeft u haast en wilt u zo snel mogelijk ruimte op uw oprit voor een nieuwe wagen? Laat het ons alstublieft weten. Vervolgens komen wij op de afgesproken tijd met onze oplegger naar de afgesproken plaats. Voordat we uw auto opladen zorgen we dat alle papieren zijn ingevuld en krijgt u van ons een getekende verkoopovereenkomst (en eventueel het contante geld). Pas als u tevreden bent nemen we de auto mee.

Snel schadeauto verkopen in Vlaams-Brabant

Wilt u direct uw auto verkopen of bent u nieuwsgierig wat wij voor uw auto in deze staat kunnen bieden? Aarzel dan niet om uw auto gratis en vrijblijvend door ons te laten taxeren. Binnen een uur krijgt u dan bericht en als u wilt heeft u binnen 24 uur het geld en is uw auto opgehaald. Wilt u meer weten over ons bedrijf of de opkoop van schadeagens in Vlaams-Brabant? Neem dan contact op. Wij staan u met plezier te woord.

Taxeer nu gratis mijn auto

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact