Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoop schadewagens in de regio Vlaams-Brabant

Opkopers schadewagens Vlaams BrabantWilt u een schade of kapotte auto verkopen in de regio Vlaams-Brabant? Schadeautoopkoper.be snapt dat uw kapotte wagen al genoeg problemen heeft veroorzaakt. Wij helpen u daarom al binnen 24 uur van uw auto af. Uiteraard krijgt u zelf voor een schadewagen een eerlijk bedrag betaald.

Verkoopt u de wagen aan schadeautoopkoper.be, dan profiteert u van:

  • Gratis taxatie van uw auto. Geheel vrijblijvend.
  • Altijd betaling vooraf. Cash of per bank.
  • Gratis ophaalservice in heel België.
  • Probleemloze en snelle verkoop.

Heeft u geen zin om wekenlang een kapotte auto voor de deur te hebben? Wilt u vooraf geld ontvangen om een nieuwe auto mee te kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vul hierboven het contactformulier in en we nemen vandaag nog contact met u op. Heeft u eerst nog vragen? Bel naar 011-988387 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be.

Schadewagen verkopen; hoe werkt het?

Bij schadeautoopkoper.be zijn we al meer dan 15 jaar actief als opkopers van schadewagens in Vlaams-Brabant. Door onze vlotte service en jarenlange ervaring is het zeer eenvoudig om uw auto te verkopen. Wilt u weten hoe eenvoudig? Hieronder ziet u welke vier stappen we doorlopen.

  1. U vult het formulier op onze website in en laat daar alle gegevens over uw auto achter. Wij taxeren dan gratis uw auto op afstand.
  2. We nemen direct contact op en doen een bod op de wagen. U kunt ons laten weten of u akkoord gaat met het bod.
  3. Is het bod naar wens? Dan storten we direct het geld over naar uw bankrekening. We maken ook direct een afspraak om de wagen op te halen. Wilt u contant betaald krijgen? Dan nemen we het geld mee bij het ophalen.
  4. We staan op het afgesproken tijdstip voor de deur. Via het benodigde papierwerk doet u afstand van de auto. Vervolgens nemen wij de auto mee. U ben dat voorgoed van het probleem af.

Hoeveel is mijn schadewagen nog waard?

U wilt waarschijnlijk weten hoeveel uw auto nog waard is. Dat is lastig om te zeggen. Bij de opkoop van schadewagens in Vlaams-Brabant komen namelijk veel verschillende schades voorbij. Iedere auto heeft dus ook een andere waarde. Heeft u een frontale botsing gehad waarbij de motor kapot is gegaan? Dan is de auto uiteraard minder waard dan wanneer de zijkanten beschadigd zijn. We kunnen dus alleen iets zeggen over de waarde van uw auto als we meer informatie hebben. Omdat wij professionele taxateurs van schadeauto’s zijn, bent u er na een paar uur al achter wat u kunt krijgen voor de auto. Wilt u vandaag nog weten hoeveel de wagen waard is? Vul dan het bovenstaande formulier in.

Hoe snel kan ik mijn autowrak verkopen?

Normaal gesproken verkoopt u een auto via onlinekanalen, zoals tweedehands websites. Hier zijn vaak koopjesjagers actief die gebruik willen maken van uw situatie. U wilt zo snel mogelijk van de auto af, en u heeft vaak geen idee wat de auto waard is. Helaas verkopen veel mensen hun schadeauto dus voor een te lage prijs. Dat komt dus voornamelijk omdat ze snel van de auto af willen, zonder alle opties te weten.

Autowrak verkopen vlaams brabant

Gelukkig kunt u ook snel van uw auto af komen, zonder dat u er geld op verliest. Wij kopen namelijk al in één dag uw auto over. Daarnaast betalen we u ook altijd direct en komen we de auto binnen enkele dagen ophalen. U kunt zich dan bezighouden met andere belangrijke zaken, zoals het aanschaffen van een nieuwe auto. Een ander voordeel van onze service is dat wij altijd vooraf betalen. U kunt de oude auto dus direct vervangen voor een nieuwe.

Wordt mijn kapotte auto opgehaald?

opkoper autowrakken vlaams brabant

Uiteraard halen wij uw wagen altijd voor de deur op. Wij begrijpen dat u niet meer met de auto kan of wilt rijden. Door onze jarenlange ervaring werkt de ophaling van autowrakken zeer soepel. U vertelt ons waar u woont en binnen enkele dagen staan we voor de deur. Zo eenvoudig is het.

Plekken waar schadeautoopkoper.be regelmatig komt? Wij halen vaak auto’s op in steden zoals Leuven, Londerzeel, Diest, Aarschot, Asse, Grimbergen en Halle. Maar maakt u zich geen zorgen. Wij komen ook buiten Vlaams-Brabant uw auto ophalen. Uiteraard is onze service voor heel België gratis.

Wat gebeurt er met mijn schadewagen?

Schadeautoopkoper.be werkt al jaren als opkoper van autowrakken in Vlaams-Brabant. Maar dat is niet waar uw wagen gerepareerd wordt. Wij zetten uw auto namelijk op export naar Oost-Europa. Op die manier profiteert u mee van lagere reparatiekosten. Die ziet u namelijk terug in het bod dat wij doen.

Wilt u zo snel mogelijk van uw schadewagen af? Heeft u geen zin om tientallen lage biedingen te ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vul het bovenstaande formulier in met alle informatie over uw auto en we nemen direct contact op met een bod. Heeft u nog vragen? Bel dan 011-988387 of mail ons op info@schadeautoopkoper.be.

P. Willemsen – Puurs P. Willemsen – Puurs

Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

Marc Geerts – Oudenaarde Marc Geerts – Oudenaarde

Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

Roy – Zedelgem Roy – Zedelgem

Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

Heeft u nog vragen?