Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Volkswagen verkopen. Vlotte opkoop service.

passat met schade verkopen

Wilt u een kapotte Volkswagen verkopen? Schadeautopkoper.be koopt al ruim 15 jaar alle soorten Volkswagens op. Wij weten daarom precies de waarde van uw schadeauto te bepalen, zodat u geen geld verliest. Ook helpen wij u al binnen 24 uur van uw auto af, zodat u zorgeloos verder kunt met uw leven.

Onze diensten zijn daarom ook altijd inclusief:
– Gratis en geheel vrijblijvende taxatie. Zelfs wanneer u de schadeauto toch niet verkoopt.
– Betaling direct afgehandeld. Cash of per bank.
– Gratis ophaalservice in Nederland en België.
– Gegarandeerd een probleemloze ervaring.

Heeft u problemen met uw Volkswagen? Wilt u snel weer een nieuwe auto kopen waar u wel op kunt vertrouwen? Schadeautoopkoper.be helpt u vandaag nog met een oplossing.

Vul op deze pagina alle gegevens over uw schadewagen in. Wij taxeren dan dezelfde dag nog uw auto. Wilt u ons eerst iets vragen? Bel (011) 98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Volkswagen verkopen; zo werkt het

Wanneer uw auto beschadigd raakt of kapot is, maakt u zich daar waarschijnlijk zorgen om. Gelukkig is dat helemaal nergens voor nodig. Het is namelijk erg eenvoudig om een schadeauto te verkopen. Zelfs als die het helemaal niet meer doet. Binnen 4 stappen loopt u het proces door, van taxatie tot ophalen. Kijk zelf maar mee hoe onze dienst werkt.

 1. U vult het formulier bovenaan deze pagina volledig in. Wij gaan met die informatie dan gratis uw schadewagen taxeren.
 2. We nemen vaak dezelfde dag nog contact met u op en we doen een bod op uw schadeauto. Het is aan u om te bepalen of dat bod hoog genoeg is.
 3. Gaat u akkoord met het bod? Dan storten wij direct het volledige bedrag op uw rekening en maken we een afspraak om langs te komen. We kunnen ook contant geld betalen tijdens het ophalen van uw wagen.
 4. We staan op tijd voor uw deur om de Volkswagen op te halen. We vullen samen het papierwerk in, waardoor u binnen enkele minuten al van de schadewagen af bent. Nadat wij vertrekken met de auto, hoeft u zelf niets meer te doen.

Wat is mijn Volkswagen nog waard?

Het is de eerste vraag die u stelt wanneer uw auto beschadigd is of kapot gaat. Hoeveel is mijn wagen nog waard? Een moeilijke vraag die u waarschijnlijk niet zelf kunt beantwoorden. Op internet staan tientallen kapotte Volkswagens met vergelijkbare schades, maar allemaal met een andere prijs. Om geen geld te verliezen is het dus handig om een professionele taxatie te laten doen op uw schadewagen.

Alleen op die manier kunt u een kapotte auto verkopen voor een eerlijke prijs. Voor veel kleine handelaren is het namelijk moeilijk om in te schatten hoeveel de reparatiekosten gaan worden. Omdat ze geld willen verdienen op de verkoop van uw auto, bieden ze dus extra laag om zichzelf in te dekken. U betaalt daarvoor de prijs. Daarom is het aan te raden om alleen maar samen te werken met inkopers die ervaring hebben met Volkswagens en het inschatten van reparatiekosten.

Vaak voorkomende problemen Volkswagen

touran met schade verkopen

Volkswagen is een betrouwbaar automerk met auto’s die heerlijk rijden. En bij een groot deel van de auto’s ontstaan gelukkih niet zoveel problemen. Maar als ze ontstaan, dan zijn ze vaak erg duur om te repareren. Zo komen er bij de VW DSG bak problemen voor, die moeilijk te herstellen zijn. Maar dat is niet het enige. Zo staat Volkswagen ook bekend om problemen met TSI en TFSI-motoren. Die problemen ontstaan soms al na 50.000 kilometer. De motor verliest vermogen, u verbruikt meer benzine en de motor loopt niet goed stationair. In sommige gevallen gebruiken de motoren zoveel olie, dat u iedere twee weken de olie moet bijvullen.

Natuurlijk kunt u door blijven rijden met enkele van deze problemen, maar daardoor raakt de motor alleen nog maar meer beschadigd. Hoe langer u blijft doorrijden met dit soort problemen, hoe duurder de reparatie zal worden. In de meeste gevallen kunt u dus beter uw Volkswagen met motorschade verkopen. Want ondanks dat de Volkswagen redelijk waardevast is, zal de waarde van de schadeauto waarschijnlijk nooit hoger worden dan de kosten die u moest betalen voor de reparatie. In dat geval verliest u waarschijnlijk dus geld.

Welke modellen kan ik verkopen?

Opkopers van Kapotte Volkswagen Auto's

Volkswagen heeft door de jaren heen tientallen automodellen en uitvoeringen op de markt gebracht. Bij schadeautoopkoper.be zijn wij geïnteresseerd in alle Volkswagens met een bouwjaar vanaf 2008. U kunt ons dus bijvoorbeeld heel eenvoudig uw VW Passat verkopen. Het type en de uitvoering maken voor ons verder ook niet veel uit. Kijk hieronder zelf eens in de lijst met modellen die wij graag van u overkopen.

 • VW Amarok – vanaf 2011 t/m 2016
 • VW Caddy – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Crafter – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Golf – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Jetta – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Passat – vanaf 2008 t/m 2015
 • VW Polo – vanaf 2009 t/m 2016
 • VW Scirocco – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Sharan – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Tiguan – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Touareg – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Touran – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Transporter – vanaf 2008 t/m 2016

Volkswagen meer waard bij export

Volkswagen is een automerk dat wereldwijd bekend is. Maar omdat het Duitse auto’s zijn, rijden er vooral in West-Europa veel van rond. Toch is het merk ook in andere landen zeer populair. Het enige probleem is vaak dat de mensen in die landen geen nieuwe Volkswagen kunnen betalen. Daardoor is export van uw Volkswagen ook zo interessant. Wanneer u een schadewagen verkoopt aan iemand in het buitenland, blijft de waarde namelijk vaak beter behouden dan wanneer u de schadeauto in België zou verkopen. Zeker in het geval van schade, waarbij in België enorme prijzen worden gerekend voor reparaties. Omdat wij de afgelopen 15 jaar een enorm netwerk hebben opgebouwd, weten wij altijd precies waar we uw auto naartoe kunnen exporteren. Daardoor blijft de waarde zoveel mogelijk behouden en krijgt u ook een hoger bod op uw schadeauto.

Schadeautoopkoper.be

Bent u op zoek naar een opkoper van schadewagens in West-Vlaanderen? Of zoekt u een schadeauto opkoper in Limburg? Het maakt niet uit waar uw schadeauto nu staat. Wij helpen u in heel België en Nederland van uw probleem af.

Vul hierboven alle gegevens over uw Volkswagen in en we nemen direct contact op. Wilt u ons liever iets vragen? Bel (011) 98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

P. Willemsen – Puurs P. Willemsen – Puurs

Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

Marc Geerts – Oudenaarde Marc Geerts – Oudenaarde

Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

Roy – Zedelgem Roy – Zedelgem

Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

Heeft u nog vragen?