Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Volkswagen met schade verkopen voor de export

Voor het exporteren van Volkswagens, is het belangrijk dat het om een bepaald type gaat. Denk aan modellen als de Volkswagen Passat B6, B7 en B8. Daarnaast is ook de Volkswagen Touran, Tiguan of Volkswagen Golf 5, 6 of 7 interessant. Iets minder interessant zijn de Volkswagen Lupo, Volkswagen UP en Volkswagen Polo. Toch is het ook mogelijk om deze auto’s bij Schadeautoopkoper.be aan te bieden. Nadat de wagens uitvoerig worden getaxeerd, is het mogelijk om er een scherp bod op uit te brengen.

passat met schade verkopen

Aantrekkelijke markten voor de export

De meeste interessant markt voor de Volkswagen Passat, Touran, Tiguan en Touareg, vinden we in Europa. In allerlei landen zijn deze wagens zeer gewild, zeker ook de Volkswagen Passat wordt vaak via Schadeautoopkoper.be verkocht.

Omdat er vaak nieuwe modellen worden gelanceerd door Volkswagen, is het niet altijd even eenvoudig om de exportprijs te bepalen. Toch kunt u rekenen op een hoge verkoopprijs in landen als Litouwen, Letland, Polen, Roemenië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië en Oekraïne. Schadeautoopkoper.be is gespecialiseerd in de inkoop en het doorverkopen van uw wagen, daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de reparaties. Wij beschikken over specialistische kennis en kunnen op basis daarvan zien wat er precies dient te gebeuren.

In Oost-Europa neemt de vraag naar benzineauto’s toe, daarnaast zien we dat Volkswagen hier een gewild merk is. In Afrika worden er nauwelijks tot geen wagens van Volkswagen afgezet.

Defecten aan wagens van Volkswagen

Bij de auto’s van Volkswagen zijn er veel problemen met de koppeling en het vliegwiel. Deze moet in de meeste gevallen binnen de 10.000 kilometer vervangen worden, dat kost een kleine €1.000,- om te doen. Gelukkig is dit zeer eenvoudig om te controleren en kunnen wij daardoor goed inschatten of de koppeling en het vliegwiel nog in de juiste staat zijn.

Motorschade aan Volkswagen

Van motorschade is meestal sprake bij een 2.0 TDI motor. Daarnaast zijn er ook veel problemen met 1.9 TDI motoren, zoals de BLS en BXE onder andere. Omdat deze vaak niet zijn te repareren, moet er een nieuw motorblok in. Ook worden er vaak problemen met de koppakking gezien of ontstaan er problemen met de distributieriem, wij zijn op de hoogte van alle risico’s.
touran met schade verkopen

Als een distributieketting breekt bij een TSI motor, kost dat al snel tussen de €4.000,- en €6.000,- om dit te repareren. Veel auto’s zijn bij dit soort problemen dan ook niets meer waard.

Waarde van Volkswagen berekenen en verkopen

Bij het bepalen van de waarde van uw Volkswagen worden er allerlei verschillende factoren vergeleken. Op basis daarvan kan de waarde worden vastgesteld. Ook wordt er uiteraard rekening gehouden met de het type. Denk aan de Trendline, Comfortline, Highline en Sportline, daar zitten grote verschillen wat betreft de waarde.

Wilt u weten wat uw Volkswagen ongeveer waard is? Bij bijvoorbeeld een Volkswagen Touran kunt op het volgende rekenen:

Volkswagen Touran
2007 t/m 2010
Schadeautoopkoper.be
Defecte motor €1000-2000
Kapotte versnellingsbak €1500-2500
Kilometerstand > 300,000 €1850-3000

Wilt u de waarde van uw Volkswagen laten bepalen? Neem dan direct contact op met Schadeautoopkoper.be. Door middel van onze specialistische kennis kunnen wij snel een taxatie doen.

Opkoper Volkswagen met schade

Uw tweedehands Volkswagen heeft nog genoeg verkoopwaarde en ook wanneer er een defect of schade is. Als opkoper van Volkswagens is het mogelijk om snel en vrijblijvend een bod op uw wagen te doen. Onze inkoopprocedure werkt heel eenvoudig en in de volgende stappen:

 • Biedt uw Volkswagen te koop aan en deel alle relevante gegevens.
 • Wacht ons bod af maak direct uw keuze.
 • Wanneer u akkoord bent betalen wij cash of per bank.
 • Wij halen uw wagen gratis af in gans België.

Snel en Veilig uw Schade Volkswagen Verkopen

Wij vinden het belangrijk dat onze inkoopprocedure duidelijk en helder verloopt. Wij belasten u dan ook nooit met kosten voor de bemiddeling, het transport of taxatie. Schade auto opkoper van Volkswagen en andere merken. Wanneer u een Volkswagen heeft met schade is het vaak lastig om deze te verkopen. Sinds 2003 zijn wij bezig met het inkopen van wagens met defecten en schade. Op deze manier geven wij deze wagens een nieuwe kans en ontvangt u een passende beloning.

We zijn geïnteresseerd in:

 • VW Amarok – vanaf 2011 t/m 2015
 • VW Caddy – vanaf 2005 t/m 2015
 • VW Crafter – vanaf 2006 t/m 2015
 • VW Golf – vanaf 2005 t/m 2015
 • VW Jetta – vanaf 2005 t/m 2015
 • VW Passat – vanaf 2005 t/m 2015
 • VW Polo – vanaf 2009 t/m 2015
 • VW Scirocco – vanaf 2006 t/m 2015
 • VW Sharan – vanaf 2007 t/m 2015
 • VW Tiguan – vanaf 2007 t/m 2015
 • VW Touareg – vanaf 2005 t/m 2015
 • VW Touran – vanaf 2005 t/m 2015
 • VW Transporter – vanaf 2005 t/m 2015

Opkopers van Kapotte Volkswagen Auto'sOnze ervaring maakt het mogelijk om snel een eerlijk bod te doen. Op deze manier krijgt u een eerlijke beloning voor uw Volkswagen en weet u zeker dat de gehele procedure juist verloopt. Onze taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.Wanneer u ons bod niet accepteert heeft u geen verdere verplichtingen. Accepteert u ons bod? Dan halen wij u wagen op afspraak af en wordt het afgesproken bedrag direct cash of contact voldaan. Vul ons inkoopformulier in of bel naar (011)-98-83-87. Ook mailen is geen probleem! Stuur een e-mail naar info@schadeautoopkoper.be

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?