Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoper van schade en export wagens in Turnhout, Herentals en Geel

Wanneer u overweegt uw wagen te verkopen is het belangrijk om na te gaan welke opties u heeft. Komt u uit Turnhout, Herentals, Geel of omgeving? Dan heeft u mogelijk al een aanvraag gedaan via uw lokale autodealer of overweegt u uw wagen via het internet te verkopen.

export opkoper turnhout

Wagen met schade verkopen in Turnhout, Herentals en Geel

Het herstellen van een wagen met schade brengt vaak hoge kosten met zich mee. Dit heeft te maken met de bedragen die Belgische garages rekenen voor het herstel! In bijvoorbeeld Oost-Europa liggen deze kosten veel lager! Een wagen met schade is daar dan ook meer waard dan in België, een koper weet immers dat het herstellen van een wagen met schade minder kost.

Wagen met schade verkopen voor de export

Als u uw schadewagen voor de export verkoopt kunt u rekenen op een hogere vergoeding dan wanneer u uw wagen lokaal of via het internet verkoopt. Wilt u weten op welke manier een exporterende opkoper werkt en welke kosten het opkopen van wagens met zich meebrengt? Lees dan snel verder en ontdek welke mogelijkheden er zijn.

Werkwijze Schadeautoopkoper.be

Schadeautoopkoper.be is een exporterende opkoper van tweedehands wagens. Door een breed netwerk in het buitenland kan uw tweedehands wagen tegen voor een hoger bedrag worden ingekocht dan via andere kanalen mogelijk is. Wanneer u kiest voor het inkoopproces van Schadeautoopkoper.be doorloopt u de volgende stappen:

  • Allereerst levert u de belangrijkste gegevens van uw wagen aan. Het gaat om gegevens als het bouwjaar van uw wagen, het type, eventuele schade en voor welk bedrag u uw wagen te koop zet.
  • Vervolgens gaan wij op afstand aan de slag met het taxeren van uw wagen.
  • Er wordt zo snel mogelijk een bod op uw wagen uitgebracht! Dit bod is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.
  • Kunt u zich in dit bod vinden? Dan gaat u akkoord en maken we een afspraak om uw wagen op te halen.
  • Uw wagen wordt vooraf betaald, contant of per bank. Wanneer de betaling is voldaan wordt uw wagen meegenomen.

wagen opkopers in geel

schadeauto verkopen

Voordelen van Schadeautoopkoper.be op een rij

Bij Schadeautoopkoper.be profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij taxeren uw wagen volledig vrijblijvend! Zo kunt u eerst een aanvraag doen en later beslissen of u uw wagen verkoopt.
  • Bij Schadeautoopkoper.be kunnen wij vaak een hoger bedrag op uw wagen bieden dan bij lokale dealers in Turnhout, Herentals en Geel. Dit heeft te maken met onze afzetkanalen en een efficiënt inkoopbeleid.
  • Verkoopt u uw wagen aan Schadeautoopkoper.be? Dan wordt deze gratis opgehaald! U betaalt geen kosten voor het transport. Niet in Turnhout, Herentals, Geel en de rest van België.

Wilt u uw wagen vrijblijvend laten taxeren? Dan kunt u uw wagen direct te koop aanbieden. Om dit te doen kunt u het best ons inkoopformulier invullen of telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Dit kan via (011)-98-83-87 en info@schadeautoopkoper.be.

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact