Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Waar kan ik mijn schadeauto het best verkopen?

Wilt u uw schadeauto laten taxeren en voor een eerlijk bedrag verkopen?

Waar mijn schadeauto verkopen

Online vindt u tal van verschillende opkopers om uw schadewagen bij aan te bieden. Als inkoper van auto’s hebben wij al meer dan 15 jaar de tijd gehad om ons inkoopproces te optimaliseren.

In de loop van de tijd is het ons gelukt om auto’s snel te taxeren en er vaak binnen één dag al een bod op uit te brengen. Vervolgens gaat u akkoord met ons bod en kunnen wij uw wagen op afspraak ophalen.

Vraagt u zich af hoe dit precies werkt en hoe u uw schadeauto aan ons verkoopt? Wij laten u graag de werking van ons inkoopproces zien en de belangrijkste redenen waarom East European al langdurig succesvol is.

Laat jouw schadeauto vandaag nog gratis taxeren

Auto’s met schade of defecten verkopen (schadeauto’s)

Bij East European Provider zijn wij gespecialiseerd in het inkopen van schadeauto’s en auto’s met defecten.

Wij kunnen deze defecten herstellen voor een lagere prijs dan in België en er vervolgens iemand anders blij mee maken. U ontvangt daardoor een hoger bedrag voor uw schadeauto dan bij de dealer of een gebruikelijke handelaar het geval is.
schadeauto verkopen en waar

East European Provider uit Nederland

Wilt u een schadeauto verkopen? East European Provider kan uw wagen vanuit Nederland overal in België ophalen. Wij zijn inmiddels al meer dan 15 jaar actief met het inkopen van schadewagens en zijn er in de loop van de tijd steeds beter in geworden.

Wanneer u uw wagen aan ons aanbiedt kunnen wij dan ook snel een passend bod doen. Door onze deskundige taxateurs is dit altijd een eerlijk bod dat past bij de waarde van uw wagen.

East European Provider heeft in de loop van de jaren veel positieve beoordelingen ontvangen en klanten meer dan blij gemaakt met het eenvoudige inkoopproces.

Inkoopproces vanuit België: stap voor stap

Graag nemen wij stap voor stap met u door hoe ons inkoopproces precies werkt:

 1. Allereerst is het belangrijk dat u uw schadeauto aan ons aanbiedt. U doet dit door middel van het contactformulier of door direct contact op te nemen.
 2. Wanneer u contact met ons opneemt of als u ons inkoopformulier invult vragen wij verschillende gegevens. Denk aan het merk, bouwjaar, de vraagprijs en staat van uw auto. Op basis van al deze gegevens lukt het ons om een eerlijk bedrag voor uw schadeauto te bieden.
 3. Na ontvangst van de benodigde gegevens gaan wij aan de slag met de taxatie. Ons deskundige taxateurs brengen vaak na één dag al een bod op uw auto uit.
 4. Gaat u akkoord met dit bod? Dan kunnen we direct een afspraak maken om uw auto op te halen.
 5. Wij kunnen uw schadeauto eerst contant of per bank aan u betalen.
 6. Vervolgens halen wij uw auto gratis op en nemen wij het papierwerk volledig van u over.

Laat jouw schadeauto vandaag nog gratis taxeren

Bereik ons per e-mail info@schadeautoopkoper.be of bel naar 011-988387 voor meer informatie. Wij kunnen uw vragen op ieder moment van de dag beantwoorden.

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact