Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto zonder keuring verkopen

auto opkopers zonder keuring

Wilt u een auto zonder keuring verkopen, met een bouwjaar vanaf 2007? Als defecte auto opkopers weten wij precies wat uw auto nog waard is. Daarnaast zorgen wij er met onze vlotte service voor dat uw probleem al binnen één dag verholpen is.Verkoopt u een auto zonder keuring aan schadeautoopkoper.be? U profiteert dan van:

 • Een gratis taxatie van uw auto.
 • Altijd betaling vooraf. Cash of per bank.
 • Gratis ophaalservice in heel België.
 • Vlotte en eerlijke dienstverlening.

Bent u bang voor hoge reparatiekosten? Wilt u weer rondrijden in een auto die u wel vertrouwt? Laat ons vandaag nog helpen.

Vul alle gegevens over de auto in op het formulier hierboven en we nemen direct contact op. Heeft u nog vragen? Bel ons op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Hoe kunt u een auto verkopen zonder keuring?

Zoekt u op internet naar particuliere kopers, dan is de verkoop bij een ongekeurde auto vaak erg lastig. Gelukkig bestaat het proces bij schadeautoopkoper.be uit slechts vier simpele stappen, waardoor u soms al in één dag van uw auto af bent. Bekijk zelf hoe eenvoudig het is:

 1. U stuurt ons alle informatie over de auto. Dat kan via het bovenstaande formulier. Wij gaan vervolgens gratis uw auto taxeren.
 2. We nemen direct contact op met een bod op uw auto. U kunt zelf bepalen of dat bod hoog genoeg is.
 3. Gaat u akkoord met het bod? Dan maken we direct het bedrag over op uw bankrekening. Ook maken we een afspraak wanneer we auto kunnen ophalen. We kunnen ook contant geld meenemen bij het ophalen van de auto.
 4. We halen uw auto gratis voor de deur op. We handelen al het papierwerk af en we takelen de auto op. Daarna bent u direct van uw auto af.

Wat is een auto zonder keuring waard?

Wie op zoek is naar een tweedehands auto, zoekt vooral naar zekerheid. Een lage kilometerstand en een goed uiterlijk zijn daarbij belangrijk, maar de keuring is voor veel kopers het belangrijkst. Want als u als verkoper geen keuring heeft laten doen, is er waarschijnlijk iets stuk aan de auto. U bent bijvoorbeeld bang voor onvoorziene kosten en heeft geen zin om die te betalen.

Een koper zal daardoor erg terughoudend zijn om de auto te kopen. Slechts een aantal particuliere kopers zullen het risico willen nemen, maar dan wel voor een hele lage prijs. Schadeautoopkoper.be is gespecialiseerd in het taxeren van auto’s zonder keuring. Omdat wij van ieder automerk weten welke defecten vaak voorkomen, weten we ook wat de reparatie kan gaan kosten.

Daarom bieden wij altijd direct een goed bedrag voor de auto. Zelfs als deze niet gekeurd is.

Wat zegt de wet?

auto opkopers voor export

De wetgeving in België is erg duidelijk. Een auto mag alleen overgekocht worden zonder keuring wanneer er sprake is van export, inkoop door een bedrijf of een duidelijk contract waarin alle tekortkomingen staan vermeld. Schadeautoopkoper.be is een bedrijf wat zich richt op de export van auto’s.

U kunt dus prima uw auto voor export verkopen zonder keuring omdat in bepaalde gevallen de keuring niet verplicht is. Wel moeten er enkele papieren worden ingevuld. Het moet namelijk op papier staan wat er met de auto gebeurt na de verkoop. Gelukkig hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met de Belgische wetgeving en het inkopen van auto’s. U hoeft zich hier dus niet druk over te maken. Wij nemen namelijk vrijwel al het werk uit uw handen.

Dus, mag je een auto verkopen zonder keuring? Ja. Maar wel onder strikte voorwaarden. Voor particulieren is het bijvoorbeeld lastiger. Er moet dan een contract worden opgesteld, waarbij wordt vermeld dat de auto voor opmaak of onderdelen wordt gebruikt. Ook is het voor particulieren lastig om de auto naar huis te rijden. Een auto zonder keuring mag namelijk niet op de openbare weg zonder verzekering. Omdat wij de auto meenemen met een takelwagen is het voor ons eenvoudig om de auto over te kopen.

wij kopen autos

Neem dus gerust contact met ons op als u vragen heeft. We laten u graag zien waarom het verkopen voor export eenvoudiger is dan het verkopen aan een particulier.

Wat gebeurt er met uw auto?

Wij zijn een gespecialiseerde opkoper van auto’s zonder keuring en zijn inmiddels meer dan 15 jaar actief. In die tijd hebben wij een breed netwerk opgebouwd met nationale en internationale monteurs, garages en kopers. Voor ieder automerk weten wij een geschikte bestemming te vinden.

Door gebruik te maken van export, krijgt uw auto een tweede leven in het buitenland. De belangrijkste reden hiervoor is dat we de auto daar goedkoper kunnen keuren. Ook de eventuele herstelwerkzaamheden zijn daar goedkoper. Om die redenen is het verstandig om ons de auto te laten taxeren. U zult zien dat u meer ontvangt dan u verwacht.

Heeft u een kapotte auto? Wilt u geen hoge kosten betalen voor de keuring of reparaties? Laat ons vandaag nog helpen.

Vul het bovenstaande formulier in met de gegevens van uw auto. Wij nemen dan direct contact met u op. Heeft u vragen over onze diensten? Bel ons dan op 011-988387, of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

 • P. Willemsen – PuursP. Willemsen – Puurs

  Mijn Renault Scenic verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt. Met vriendelijke groet, P. Willemsen

 • Marc Geerts – OudenaardeMarc Geerts – Oudenaarde

  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader. Marc Geerts

 • Roy – ZedelgemRoy – Zedelgem

  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Ophaal en betaling geheel volgens afspraak. Bravo! Grotjes, Roy

 • Verbeke Carla – OosterzeleVerbeke Carla – Oosterzele

  Top! Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik schadeautoopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Carla

 • Winkeler G – Turnhout

  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

 • Cyril Brink – Sint-NiklaasCyril Brink – Sint-Niklaas

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je schadeauto af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

Heeft u nog vragen?

Contact