Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte VW Tiguan of VW Tiguan met schade verkopen

Wilt u uw kapotte VW Tiguan of VW Tiguan met schade verkopen? U kunt uw kapotte wagen verkopen door hem hier aan te bieden. Bij Schadeautoopkoper.be zijn we gespecialiseerd in het opkopen van auto’s voor de export. Zo kunt u voor uw tweedehands VW Tiguan een hogere vergoeding ontvangen dan normaal het geval is!

vw tiguan waarde

Wagen met schade of defecten verkopen

Het herstellen van schade of defecten kan behoorlijk in de papieren lopen. In dat geval is het belangrijk om af te wegen of herstel of reparatie nog wel de moeite waard is. Met name grotere reparaties zijn in Oost-Europese landen een stuk voordeliger dan in België. Een wagen met schade of defecten zal daar dan ook meer waard zijn dan hier.
Met het verdiende geld kunt u eventueel een VW Tiguan of een andere auto kopen. Wilt u direct weten wat uw auto waard is? Laat uw wagen dan vrijblijvend taxeren via Schadeautoopkoper.be. Zo ondervindt u snel wat uw wagen voor een exporterende opkoper waard is en kunt u uw eigen afweging maken!

Hoe werkt het verkopen van uw VW Tiguan voor de export?

U hoeft uw VW Tiguan niet zelf naar het buitenland te exporteren. Wij kunnen de VW Tiguan van u kopen en daarna afzetten in het buitenland. Bij Schadeautoopkoper.be werken we met het volgende inkoopproces:

  • Wanneer u uw VW Tiguan te koop aanbiedt willen wij precies weten wat u verkoopt. Wij willen bijvoorbeeld weten van welke defecten of schade er precies sprake is!
  • Als de noodzakelijke gegevens zijn overdragen kunnen wij een bod uitbrengen op uw VW Tiguan.
  • Gaat u akkoord met dit bod? Dan maken we direct een afspraak om uw auto te betalen en op te halen.
  • Als exporterende opkoper geven wij uw VW Tiguan vervolgens een nieuwe eigenaar in het buitenland. Dit kan overal ter wereld zijn!

vw tiguan export

Voordelen van Schadeautoopkoper.be

export auto opkopers
Biedt u uw wagen vrijblijvend te koop aan via Schadeautoopkoper.be? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Als u uw wagen door Schadeautoopkoper.be laat taxeren is dit volledig vrijblijvend. Kunt u zich vinden in ons vrijblijvende bod? Dan kunt u akkoord gaan. Is dat niet het geval? Dan worden daar geen kosten voor doorberekend.
  • Voor het ophalen van uw VW Tiguan worden geen extra kosten doorberekend. Het bedrag dat op uw wagen geboden wordt is gelijk aan de betaling die u van ons krijgt.
  • Doordat wij al sinds 2003 ervaring hebben met het inkopen van auto’s weet u zeker dat het inkoopproces soepel verloopt. Zo nemen wij spoedig contact met u op wanneer onze taxatie is uitgevoerd en kunnen we een afspraak met u inplannen wanneer daar tijd voor is.

Wilt u met ons in contact komen? Vul dan het inkoopformulier in om uw wagen aan te bieden en bereik ons telefonisch of per e-mail. Wij zijn bereikbaar via (011)-98-83-87 en info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?