Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schadewagen verkopen in Poperinge of Ieper

wat is mijn schadeauto waardHet verkopen van een schade of defecte wagen blijft een vertrouwenskwestie. Gelukkig zijn er wel een aantal handige tips waarmee u rekening kunt houden! Zeker als u van plan bent uw kapotte wagen in Ieper of Poperinge te koop aan te bieden is het verstandig deze tips door te nemen. Er zijn in Ieper en Poperinge namelijk steeds meer particulieren en handelaren actief die lastig te vertrouwen zijn. Zo worden er te lage bedragen op uw schadeauto geboden of vraagt een opkoper om bijkomende kosten waarover u niets heeft afgesproken.

Schadewagen via het internet verkopen in Ieper en Poperinge.

In sommige gevallen is het verstandig om uw schadeauto of defecte wagen via het internet aan te bieden op een platform. Op dit soort platformen zijn namelijk veel particulieren en handelaren actief, de kans is dan ook groot dat u daar veel verschillende aanbiedingen krijgt.

Helaas maakt dit het verkopen van een auto met defect of na ongeval niet altijd gemakkelijk. Zo dient u na te kijken of een koper betrouwbaar is en moet u rekening houden met de presentatie van uw auto. Er wordt bijvoorbeeld een beschrijving van uw schadeauto verwacht en ook een aantal professionele foto’s of schade expertise rapport mogen niet ontbreken. Heeft u hier geen tijd voor en wilt u geen onnodige risico’s lopen? Dan kunt u het best terecht bij een professionele opkoper van schadewagens.

Professionele opkopers van schadewagens in Poperinge en Ieper.

In de regio van Ieper zijn er allerlei professionele auto opkopers actief. De inkopers zijn vooral buiten het centrum actief en zijn meestal gevestigd in grote loodsen. De inkopers weten ongeveer wat uw wagen waard is en kunnen daardoor snel een bod uitbrengen. Toch is dit bod niet altijd betrouwbaar, deze lokale auto opkopers beschikken namelijk niet over een breed internationaal netwerk om uw auto in te verkopen. Zeker als u een auto heeft met veel schade, defecten of een hoge kilometerstand is dit lastig.
Schadeautoopkoper.be is een inkoper met een breed internationaal netwerk. Wij kunnen schadewagens en auto’s met een kapotte motor daardoor voor een hogere prijs inkopen dan bij andere partijen het geval is.

Schadeauto verkopen vanuit Ieper of Poperinge bij schadeautoopkoper.be

schadewagen voor export verkopen

Schadeautoopkoper.be heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het inkopen van auto’s in Ieper en omgeving. Wij taxeren volledig vrijblijvend en rekenen geen verborgen kosten, het bedrag dat u geboden wordt is het bedrag wij tijdens de verkoop betalen. Doorloop de volgende stappen om het inkoopproces in werking te stellen:
1. Allereerst biedt u uw auto te koop aan via ons inkoopformulier. Wij vragen daar om alle relevante gegevens die benodigd zijn voor de taxatie.
2. Op basis van uw aangeleverde gegevens kunnen we een vrijblijvend bod doen.
3. Gaat u akkoord met dit bod? Dan kunnen we direct een afspraak maken om uw auto op te halen in Ieper of ergens anders.
4. Wij betalen contant of per bank aan de deur en nemen uw auto daarna direct mee.

Wilt u liever direct contact met ons opnemen? Dan kan dat via (011)98-83-87 of per e-mail op info@schadeautoopkoper.be

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?