Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schadewagen verkopen in Oost-Vlaanderen

Komt u uit Oost-Vlaanderen en heeft u een schadewagen? Dan kiest u het liefst direct de juiste methode om snel van de schadewagen af te zijn. Op deze pagina bespreken we vier mogelijkheden. Op deze pagina krijgt u een helder beeld en wordt het een stuk eenvoudiger om direct de juiste keuze te maken. De volgende opties voor het verkopen van uw schadewagen in Oost-Vlaanderen worden besproken:

  • Schadewagen verkopen op advertentiesite
  • Schadewagen verkopen bij sloperij
  • Schadewagen verkopen op veiling
  • Schadewagen verkopen bij schade auto opkoper

Schadewagen verkopen op advertentiesite

Het verkopen van uw schadewagen op een advertentiesite is een methode die steeds gebruikelijker lijkt. Na het maken van enkele foto’s en een correcte beschrijving kan een advertentie direct worden geplaatst. Binnen een mum van tijd krijgt u een aantal aanbiedingen en als u de juiste kandidaat vindt is het mogelijk om uw schadewagen snel te verkopen.

Wanneer een schadewagen via een advertentiesite verkoopt is het belangrijk om de staat van uw auto goed te beschrijven en fotograferen. Op deze manier ontstaat er geen discussie wanneer uw auto verkocht wordt. Wees zo eerlijk mogelijk om achteraf gezeur te voorkomen. Als u niet zeker bent van de schade en defecten is het mogelijk om door een expert een rapport op te laten maken. Op deze manier brengt u voorzichtig in kaart wat de precieze schade aan het voertuig is. Met een dergelijk rapport is er duidelijkheid voor beide partijen en zorgt u voor een eerlijk verkoopproces.

Schadewagen verkopen bij sloperij

Wilt u direct van uw schadewagen af? Dan kan het interessant zijn om uw schadewagen bij een sloperij te verkopen. Een sloperij schat in wat het materiaal van uw schadewagen waard is en vervolgens wordt er een aanbod gedaan. Het mag duidelijk zijn dat een sloperij geen hoge vergoeding betaalt voor enkel het materiaal. Wanneer uw schadewagen nog te repareren is doet u er geen goed aan om tot sloop over te gaan. Laat eventueel een keuring doen om hierover uitsluitsel te krijgen.

Verkoop uw Auto met Schade Kosteloos Nu!

Schadewagen verkopen op veiling

U begrijpt dat het bij een veiling onduidelijk is welke prijs u voor uw schadewagen krijgt. Wanneer de opkomst laag is bent u niet verzekerd van een eerlijk bod. Als u kiest voor een veiling kunt u niet meer terug en heeft u het te doen met het bod dat wordt uitgebracht. De kosten voor een veiling zijn vrij hoog en zeker de verkopende partij betaalt vaak een behoorlijke commissie. Een schadewagen is vaak minder geliefd dan gerepareerde wagens en dat maakt het verkopen van uw schadewagen nog lastiger. Tegelijk worden er in Oost-Vlaanderen weinig veilingen georganiseerd en is de kans groot dat u nog een tijdje behoort af te wachten. Schadewagen verkopen bij schade auto opkoper.

Schade auto opkoper begrijpt met welke problemen u te maken heeft bij het verkopen van een schadewagen. Wanneer u een aanrijding heeft gehad bestaat er vaak de behoefte om een schadewagen snel te verkopen of is er geen geld voor reparatie. Wanneer u uitwijkt naar een sloperij, veiling of advertentiesite is het moeilijk om een eerlijke prijs voor uw schadewagen te krijgen.

Schade auto opkoper biedt in dit geval een uitkomst en is instaat om een passende prijs te bieden. Onze specialistische kennis maakt het mogelijk een schadewagen op waarde te schatten. Wij begrijpen hoe een eerlijke taxatie mogelijk is en putten onze kennis uit ervaring sinds 2003 met het inkopen van schadewagens. Wij kopen schadewagens in van tal van verschillende merken en deze brede kennis wordt dagelijks ingezet om onze klanten snel en goed te helpen.

Ons inkoopproces vindt plaats in de volgende stappen:

  1. Vul ons inkoopformulier in met de belangrijkste gegevens. Eventueel vragen wij om aanvullende gegevens wanneer er meer duidelijkheid is vereist.
  2. Wanneer wij de benodigde gegevens hebben ontvangen is het mogelijk om tot taxatie over te gaan. Het is ons doel om vanuit uw aangeleverde gegevens direct het juiste bod te doen. Het bod dat wij doen is volledig vrijblijvend en verplicht tot niets.
  3. Als u ons bod accepteert wordt er direct een afspraak ingepland om uw schadewagen op te halen. In Oost-Vlaanderen en de rest van België worden er geen kosten voor het transport berekend.
  4. Wij betalen cash of per bank bij het ophalen van uw schadewagen. Als de betaling is voldaan nemen wij uw schadewagen direct mee.
  5. Wij begeleiden u bij het benodigde papierwerk.

Voordelen schade auto opkoper

Wanneer u uw wagen verkoopt bij schade auto opkoper heeft u te maken met verschillende voordelen:• Transport is gratis

Veel opkopers berekenen het transport voor uw schadewagen apart door. Het is bij een defecte wagen of wagen met schade niet altijd mogelijk om te vervoeren en op dat moment is gratis transport een groot voordeel. Wanneer u uit Oost-Vlaanderen of een ander deel van België komt is gratis transport altijd mogelijk.

Geen verborgen kosten

Sommige opkopers brengen ook kosten in rekening voor de bemiddeling en taxatie van uw schadewagen. Bij schade auto opkoper zijn deze diensten volledig kosteloos en heeft u in geen geval met verborgen kosten te maken. Wanneer u een bod van ons ontvangt is dit ook daadwerkelijk het bedrag dat u van ons krijgt.

Opkopers Schadewaens - Makkelijk Online uw Schade Auto Verkopen

Directe betaling

Direct betalen is minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Bij schade auto opkoper wordt er direct betaald bij het ophalen van uw schadewagen. U ontvangt het geld per bank of cash wanneer uw schadewagen op afspraak wordt opgehaald.

Snelheid

Wij werken met een invulformulier dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt invullen. Het is met dit invulformulier mogelijk om binnen enkele dagen een concreet bod te ontvangen. Bij andere opkopers laat de snelheid van een reactie vaak de wensen over. Schade auto opkoper maakt hier graag een einde aan! Heeft u liever contact per mail of telefonisch? Ook dat is geen probleem.

Bel naar (011) 98-83-87 of stuur een e-mail op info@schadeautoopkoper.be.
Vragen of opmerkingen voor schade auto opkoper? Wanneer u komt uit Oost-Vlaanderen of een ander gebied in België staan wij u graag bij!

Snel en Gratis uw Schadewagen Verkopen

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?