Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schadeauto Verkopen Limburg

Schadewagen VerkopenZoekt u een schadeauto opkoper in Limburg? Schadeautoopkoper.be haalt schadewagens op in Limburg en in de rest van België. Wanneer u op ons vrijblijvende bod ingaat halen wij uw schadeauto op elk locatie in België op. Het verkopen van uw schadewagen brengt geen extra kosten met zich mee.

  • U ontvangt de verkoopprijs zoals wij deze bieden.
  • Wij komen graag met u contact wanneer u een schadeauto aan ons wilt verkopen.
  • Vul ons inkoopformulier in of neem contact op via de telefoon of per e-mail.

Schadewagens Opkoper

Schadeauto verkopen in Limburg: de mogelijkheden op een rij

Wanneer u een schadeauto wilt verkopen zijn er uiteraard verschillende mogelijkheden. U kunt een advertentie op een platform als kapaza zetten of u kiest voor een dealer. Schadeautoopkoper.be begrijpt dat beide mogelijkheden veel tijd van u eisen. Ons bedrijf geeft sinds 2006 dan ook de gelegenheid om het verkopen van uw auto-ongeval een stuk sneller te doen.

U weet precies wat u te wachten staat. Wanneer u uw auto te koop aanbiedt wordt er binnen 24 uur een taxatie gedaan en een bod uitgebracht. Wij kopen in principe alle soorten schadeauto’s vanaf bouwjaar 2003. Het maakt niet uit of de auto een hoge kilometerstand, kapotte motor heeft of wanneer er sprake is van schade. Het maakt zelfs niet uit wanneer een auto is afgekeurd, zelfs in dat geval is het mogelijk om een bod uit te brengen. Wij weten dat dit via de meeste kanalen in Limburg niet gebruikelijk is en juist dat maakt deze service zo uniek.

Wanneer wij een bod op uw auto uitbrengen komen hier geen verdere kosten voor kijken.

  • Wij rekenen geen kosten voor het transport in België.
  • Wij rekenen ook geen taxatiekosten of administratieve kosten.

Vrijblijvend een bod ontvangen en uw schadewagen verkopen in Limburg

Komt u uit Limburg en zet u de auto het liefst zo snel mogelijk te koop? Volg dan het volgende stappenplan om uw auto te koop aan te bieden:

1. Verzamel de details van uw auto en vul ons inkoopformulier in.
2. Ontvang binnen 24 uur een bod op uw auto.
3. Wanneer u akkoord gaat maken wij graag een afspraak om de auto op te halen. In principe zijn wij dagelijks beschikbaar voor transport.
4. Wij betalen cash of per pin wanneer u ons bod accepteert.

Al onze acties zijn vrijblijvend en volledig transparant. Wanneer u vragen heeft maakt dit niet uit en staan wij u graag te woord.

Bel naar (011) 98-83-87 in België of mail ons op info@schadeautoopkoper.be

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?