Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schade Auto Verkopen? Aankoop Schadeauto’s in Antwerpen

Schadewagen verkopen in Antwerpen

Het verkopen van een schadewagen is in Antwerpen en omstreken niet altijd even gemakkelijk. Vaak wordt de schade te hoog ingeschat of koopt een opkoper geen wagens met schade. Gelukkig zijn er ook opkopers die wel schadewagens kopen in Antwerpen en omgeving. Zo is schade auto opkoper al sinds 2003 actief.

Wilt uw Schade Auto Verkopen? Verkoop met schadeautoopkoper.be!

Opties voor verkopen schadewagen

Woont u in Antwerpen of omgeving en wilt u graag van uw schadewagen af? Dan zijn er eigenlijk drie mogelijkheden om deze te verkopen. U kunt de wagen brengen naar een sloperij, veiling of te koop zetten op een advertentiesite. Eigenlijk zitten er aan elk van deze mogelijkheden een aantal belangrijke nadelen en graag bespreek ik deze met u.

Sloperij

Bij een sloperij krijgt u vaak enkel de waarde van het metaal dat aan uw schadewagen zit. Wanneer u een schadewagen bij een sloperij brengt bent u verzekerd van een snelle afhandeling, maar is het vaak niet mogelijk om een eerlijke prijs voor uw wagen te krijgen.

Veiling

Via een veiling is het mogelijk om uw schadewagen snel kwijt te raken. Helaas heeft u vaak geen invloed op de deelnemers van een veiling en is het dan ook lastig om de juiste prijs te krijgen. Tegelijk worden er tijdens een veiling kosten gemaakt en vaak wordt een groot deel van deze kosten aan de verkopende partij doorberekend.

Advertentiesite

Tegenwoordig zijn er steeds meer advertentiesites actief. Via een advertentiesite is het mogelijk om een schadewagen te koop aan te bieden en iedereen die interesse heeft neemt contact op. Vaak krijgt u te maken met veel geïnteresseerden, maar blijkt het lastig om de juiste prijs voor uw schadewagen te krijgen. Men begrijpt dat er reparatiekosten zijn en dat eist een korting op de verkoopprijs.

Schade auto opkoper begrijpt de stress die bij het verkopen van een wagen komt kijken. Schade auto opkoper heeft zich dan ook gespecialiseerd in het inkopen van schadewagens voor een eerlijke prijs. Via de kanalen van schade auto opkoper beleeft men in Oost-Europa nog jaren plezier aan een schadewagen en doordat zij nog wel een eerlijke prijs betalen voor uw schadewagen is het voor schade auto opkoper mogelijk om uw schadewagen op waarde te schatten. Op deze manier ontvangt u een uitstekende vergoeding en maken wij iemand aan de andere kant van Europa blij.

Schade auto opkoper

Heeft u een auto met schade aan de lak, deuken of schade door bijvoorbeeld een aanrijding? Dan zijn er een aantal redenen te bedenken om deze auto te verkopen. Mogelijk wilt u deze schade niet repareren of heeft u een vervelend gevoel na een aanrijding. Schade auto opkoper begrijpt dit allemaal en is om deze reden gefocust op een snel en eenvoudig inkoopproces. Zo heeft u nauwelijks omkijken naar het verkopen van uw auto met schade en nemen wij de grootste zorgen weg.

Snel en Veilig uw Schade Auto Verkopen

In eerste instantie hebben wij slechts de belangrijkste gegevens nodig om een bod uit te brengen. Het bod is volledig vrijblijvend en gebaseerd op de door u verstrekte gegevens. Wanneer u de relevante gegevens aanlevert kunnen wij snel met een taxatie van start. De volgende gegevens zijn van belang:

  • Automerk en type van uw schadewagen

Afhankelijk van het merk en type van uw schadewagen is er een taxatie voor schade auto opkoper mogelijk. U begrijpt dat een Mercedes vaak meer oplevert dan een Peugeot en dat ook het precieze type van uw wagen belangrijk is.

  • Bouwjaar van uw wagen
  • Kilometerstand

Het bouwjaar van uw wagen en de kilometerstand zijn vaak gemakkelijk te vinden. Zo vindt u de kilometerstand in het dashboard en het bouwjaar in de documentatie. Neem contact met ons op wanneer het u niet lukt om de juiste gegevens te vinden. Wij hebben ervaring met het verzamelen van de belangrijkste gegevens en ook wanneer de juiste documentatie ontbreekt kennen wij onze mogelijkheden.

  • Vraagprijs

Welke prijs verwacht u te krijgen voor uw schadewagen? Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldaan. Wanneer uw vraagprijs sterk afwijkt van onze taxatie nemen wij graag de gelegenheid om onze taxatie extra te onderbouwen. Wij snappen dat het vervelend is als er een negatief verschil zit tussen onze taxatie en uw vraagprijs.

  • Staat van uw schadewagen

Het repareren van schade brengt kosten met zich mee. Bij het verkopen van een schadewagen wordt de schade vaak minder doorberekend dan bij een reparateur. Over het algemeen is het dan ook lonend om een wagen met schade te verkopen.

Inkoopproces schade auto opkoper

Het inkoopproces van schade auto opkoper is eenvoudig opgebouwd. Wanneer u een schadewagen in Antwerpen of omgeving wilt verkopen doorloopt u de volgende stappen:

  • U vult ons inkoopformulier in met de meeste relevante gegevens.

Het inkoopformulier vraagt om de meest belangrijke gegevens. Wanneer schade auto opkoper aanvullende gegevens nodig heeft worden deze telefonisch of per e-mail opgevraagd. Vul de gevraagde gegevens in eerste instantie zo goed mogelijk in om de juiste taxatie te ontvangen.

  • U accepteert ons bod.

Wanneer u ons bod accepteert wordt er zo snel mogelijk een afspraak gemaakt om de wagen in Antwerpen of omgeving af te halen.

  • Wij halen uw wagen in gans België af.

Uw wagen wordt gratis afgehaald. Wanneer wij uw wagen ophalen wordt de betaling eerst cash of per bank voldaan. Als de betaling is voldaan nemen wij uw wagen mee en wordt het gehele proces administratief afgewerkt.

Kapotte Auto Veilig Online Verkopen

Schade auto opkoper in Antwerpen en omgeving

Sinds 2003 is schade auto opkoper actief in Antwerpen en omgeving. Sinds het eerste moment hebben wij ons verdiept in de klant om het inkoopproces zo eenvoudig en snel mogelijk uit te voeren.

Opkopers Auto's met Schade en Defecten in Antwerpen
Wij rekenen geen kosten voor het transport, de bemiddeling en taxatie. Onze taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Verkoop uw Auto met Schade of na Ongeluk

Wilt u telefonisch of per e-mail met ons in contact komen? Bel dan naar (011) 98-83-87 of stuur een e-mail op info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?