Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkoper van Schade en Defecte Skoda Modellen

Wilt u uw Skoda verkopen? Dan kunt u terecht op onze website! Wij kopen wagens van Skoda op in gans België. Vul ons inkoopformulier in om te starten met het inkoopproces. Onze taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. Doorloop de volgende stappen:

  • Verzamel alle relevante gegevens voor ons inkoopformulier.
  • Wij taxeren en brengen binnen enkele dagen ons bod uit.
  • U ontvangt de betaling cash of per bank.
  • Wij halen uw Skoda gratis op en handelen het proces af.

Skoda met Schade Snel Verkopen

Opkoper van Skoda en andere merken

Schade auto opkoper is actief als opkoper van Skoda en tal van andere merken. Voor ons is het vanzelfsprekend dat u niet te maken krijgt met kosten voor het transport, de bemiddeling of taxatie. Wij brengen tevens een vrijblijvend bod uit en alleen wanneer u tevreden bent gaat u akkoord.

Als opkoper kopen wij in principe elke Skoda wagen. Het maakt niet uit als er sprake is van een hoge kilometerstand, defecten aan uw wagen of schade. Ook als uw wagen is afgekeurd is het voor ons mogelijk een bod te doen.

Wij hebben interesse in:

  • Skoda Citigo – vanaf 2011 t/m 2015
  • Skoda Fabia – vanaf 2005 t/m 2012
  • Skoda Octavia – vanaf 2004 t/m 2012
  • Skoda Roomster – vanaf 2007 t/m 2012
  • Skoda Superb – vanaf 2004 t/m 2012

Opkopers Kapotte Skoda Auto'sInkoopformulier voor Skoda

Ons inkoopformulier biedt de gelegenheid om uw Skoda 24 uur per dag en 7 dagen per week te koop aan ons te bieden. Wanneer u ons bod accepteert maken wij binnen enkele dagen een afspraak en wordt er direct cash of per bank betaald.

Neemt u liever telefonisch of per mail contact met ons op? Bel dan naar (011)-98-83-87 of mail op info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?