Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Skoda verkopen aan opkoper van wagens met schade

Skoda met Schade Snel VerkopenWilt u uw Skoda verkopen? Dan kunt u terecht op onze website! Wij kopen wagens van Skoda op in gans België. Vul ons inkoopformulier in om te starten met het inkoopproces. Onze taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. Doorloop de volgende stappen:

Wat is mijn schade Skoda waard?

Skoda kent over het algemeen dezelfde problemen en defecten zoals we deze bij Volkswagen te zien krijgen. Denk aan problemen zoals we deze bij veel BLS en BXE motoren zien. Daarnaast zijn er vaak problemen met TSI benzinemotoren, het vliegwiel van auto’s en distributiekettingen. Schadeautoopkoper.be verkoopt tweedehands Skoda’s aan met name de volgende landen: Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Polen (laatste tijd meer vraag naar benzinemotoren), Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië en Oekraïne (vanaf bouwjaar 2011).

Omdat Schadeautoopkoper.be precies weet waar een auto het best kan worden verkocht, kunnen wij een hoger bedrag betalen dan wanneer u voor inruilen bij de dealer kiest. De onderstaande tabel geeft een berekening:

Skoda Octavia 2008 t/m 2012 Schadeautoopkoper.be Inruilwaarde
Motorschade TDI dieselmotor €1500-3000 €750-1500
Motorschade TSI benzinemotor €2000-3500 €1000-1750
Kilometerstand > 300.000 €2500-4500 €1500-2500

Opkoper van Skoda en andere merken

skoda voor export verkopenSchade auto opkoper is actief als opkoper van Skoda en tal van andere merken. Voor ons is het vanzelfsprekend dat u niet te maken krijgt met kosten voor het transport, de bemiddeling of taxatie. Wij brengen tevens een vrijblijvend bod uit en alleen wanneer u tevreden bent gaat u akkoord.

Als opkoper kopen wij in principe elke Skoda wagen. Het maakt niet uit als er sprake is van een hoge kilometerstand, defecten aan uw wagen of schade. Ook als uw wagen is afgekeurd is het voor ons mogelijk een bod te doen.

Wij hebben interesse in:

Skoda met motorschade verkopen

Wilt u uw Skoda met motorschade verkopen? Dan kunt u deze vrijblijvend te koop aanbieden bij Schadeautoopkoper.be. Vervolgens kunnen wij uw wagen direct kopen en kan uw wagen doorverkocht worden in het buitenland.

Waar kan ik mijn kapotte Skoda verkopen?

waarde skoda octaviaOp dit moment zijn er bij Schadeautoopkoper.be een aantal modellen die zeer interessant zijn. Dat zijn onder andere de Skoda Octavia en Skoda Superb. Het maakt in principe niet uit welk soort motor er gebruikt wordt, ook worden er allerlei verschillende uitvoeringen bij Schadeautoopkoper.be aangeboden. Vooral de auto’s die praktisch en comfortabel voor werk en gezin zijn doen het goed. Iets minder populair zijn de Skoda Citigo en Skoda Fabia met kleinere motoren. De auto’s met motorschade en ander grote defecten zijn voor ons het meest interessant. Wij kunnen deze wagens repareren en vervolgens direct doorverkopen.

Wilt u uw wagen te koop aanbieden? Dan is het belangrijk dat alle relevante informatie in kaart wordt gebracht. Op basis daarvan kan het beste bod op uw wagen worden uitgebracht. Denk aan informatie over het bouwjaar van uw wagen, de precieze staat van het voertuig en andere belangrijke informatie. Als u uw auto te koop aanbiedt, wordt er een uitvoerige taxatie uitgevoerd en wordt er op basis daarvan een bod uitgebracht. Zo weet u het best wat uw auto waard is en kan er een eerlijk bedrag voor worden betaald.

Inkoopformulier voor Skoda

Ons inkoopformulier biedt de gelegenheid om uw Skoda 24 uur per dag en 7 dagen per week te koop aan ons te bieden. Wanneer u ons bod accepteert maken wij binnen enkele dagen een afspraak en wordt er direct cash of per bank betaald.

Neemt u liever telefonisch of per mail contact met ons op? Bel dan naar (011)-98-83-87 of mail op info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?