Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schade? Auto verkopen!

Verkoop uw Auto met Schade met schadeautoopkoper.be!Wanneer u bij een ongeval betrokken bent geweest, is schade aan uw auto nog het minst erg. Uw eigen lichaam is namelijk uw kostbaarste bezit. Daarnaast krijgt u met de nodige stress te maken. Toch kan het helpen als u uw schadeauto toch op een vlotte en betrouwbare manier kunt verkopen.

Uw wagen is nog geld waard

Wanneer u een ongeluk heeft gehad, is uw schadeauto verkopen niet makkelijk. Maar soms heeft u geen keuze. Een reparatie kan namelijk duurder uitpakken dan het kopen van een vervangende auto.

Het goede nieuws is dat u aan Schadeautoopkoper.be uw schade auto verkopen kunt. Ook wanneer deze schade relatief groot is.Wij geven auto’s een nieuw leven in Oost-Europa, waar de lonen en de reparatiekosten lager zijn. In tegenstelling tot garagehouders die schadeauto’s alleen voor onderdelen gebruiken, bieden wij marktconforme bedragen voor schadewagens. De enige voorwaarde die wij stellen wanneer u uw schadeauto wilt verkopen, is dat deze gebouwd is in 2003 of later.

Schadeauto verkopen: zo werkt het

Wilt u een eerlijk bedrag voor uw schade auto? Het verkopen aan Schadeautoopkoper.be is dan een logische zet.

Uw voordeel is dat de transactie al binnen een dag voltooid kan zijn, zonder dat u hiervoor uw huis dient te verlaten. Klinkt dat te mooi om waar te zijn?

Niet als u ziet hoe wij te werk gaan:

  • Vul het taxatieformulier in
  • Wij bellen u met een bod
  • Akkoord? Spreek een datum en tijdstip af
  • Wij halen uw schadeauto met de oplegger op
  • U kiest uit contant geld ontvangen of een bankoverschrijving

Uiteraard helpen wij u ook met het nodige papierwerk. Met de beloofde euro’s in uw hand zwaait u uw auto vervolgens vaarwel, in de wetenschap dat deze een nieuw leven tegemoet gaat in Oost-Europa.

Kapotte Wagen Verkopen Snel en Kosteloos

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?