Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opkopers schadewagens

Schadewagens Opkoper - Veiligste Manier om uw Auto te Verkopen Wij heten u van harte welkom op de site van Schadeautoopkoper.be. Wij zijn in zowel België als Nederland de logische partij als het gaat om het verkopen van uw schade wagen.Wij leggen u hier uit hoe wij werken en hoe u zelf uw auto –total loss of niet– aan ons kunt verkopen.

Waar mijn schade auto verkopen?

Bent u bij een ongeluk betrokken geweest? Of het nu uw schuld was of niet, het is een vervelende situatie die een kapotte auto en mogelijk ook lichamelijk ongemak met zich meebrengt. Met dat laatste kunnen wij u niet helpen, maar wel met de schadewagen. Of er nu sprake is van een technisch mankement of een volledige vernieling, wij horen graag van u.

Onze banden met opkopers in o.a. Oost-Europa wijzen een sterke interesse uit in gebruikte Belgische wagens. Zelfs wanneer deze schade hebben opgelopen is er vaak nog iets aan te doen. Waar de reparatie door het hoge arbeidsloon in België de investering niet waard is, gaat uw auto in onze afzetmarkt blij een nieuw leven tegemoet. Als professionele opkopers van schadewagens bieden wij marktconforme prijzen voor auto’s.

Schadewagen verkopen binnen een dag

Wij zijn al meer dan 10 jaar opkopers van schadewagens. Om zo lang actief te kunnen zijn, moeten we toch iets goed doen, denkt u niet? Als u ziet hoe zorgvuldig en betrouwbaar wij te werk gaan, begrijpt u waarom ons bedrijfsmodel zo duurzaam is.

Schadeauto Opkoper in België - Wij Kopen uw Auto Online!

Uw Auto met Schade Verkopen
Uw schadeauto aan ons verkopen doet u in enkele eenvoudige stappen:

  • Is uw schadewagen van 2003 of jonger?
  • Vul het formulier in voor een vrijblijvende en gratis taxatie
  • Wij nemen contact op en brengen een bod uit
  • Tevreden? Spreek een datum en tijdstip af
  • Wij halen uw schadewagen met de takelwagen op
  • U kiest: contant geld ontvangen of per bankoverschrijving

U kunt uw schadewagen al binnen één dag verkopen. Dus waar wacht u nog op? Vul het formulier in en –in de meeste gevallen– nemen wij binnen het uur al contact met u op.

Wij zijn de opkopers van schadewagens die u zocht!

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?