Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Mercedes Verkopen? Opkopers Mercedes-Benz Auto’s – Schade en Kapotte

Opkopers Schade Mercedes in BelgiëZoekt u een kapotte Mercedes opkoper? Schadeautoopkoper.be heeft ruim 15 jaar ervaring in het opkopen van alle typen Mercedes auto’s. Wilt u een Mercedes Benz na ongeval verkopen, of wilt u weten wat de schadeauto nog waard is? Wij helpen u vaak dezelfde dag nog aan een oplossing waar u gelukkig van wordt.

Naast een snelle service, profiteert u daarnaast ook nog eens van:

 • Gratis taxatie, geheel vrijblijvend én gratis.
 • Betaling vooraf. Contant of per bank.
 • Gratis ophaalservice in België en Nederland.
 • Gegarandeerd een positieve ervaring.

Wilt u een Mercedes met schade verkopen? Zoekt u een specialist die weet waar hij het over heeft? Schadeautoopkoper.be helpt u altijd voor een goed bod van uw schadewagen af.

Vul in het bovenstaande formulier alle gegevens over de auto in. Wij taxeren dan gratis uw auto. Heeft u een vraag? Bel (011) 98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Hoeveel is mijn Mercedes nog waard?

Sommige Mercedes modellen behouden hun waarde beter dan anderen. Dat heeft niet alleen te maken met de reputatie en de prestaties van die auto, maar ook de toepassing.

Sportauto’s worden bijvoorbeeld vaak gebruikt waar ze voor bedoeld zijn. Die auto’s zijn over het algemeen sneller minder waard dan auto’s met een duidelijk doel. Wilt u ons bijvoorbeeld een Mercedes Vito verkopen? Dat is een auto die nog jaren mee kan. Heeft de auto een lage kilometerstand, dan krijgt u hier vaak nog een erg hoog bedrag voor.

Wilt u weten hoeveel uw Mercedes nog waard is? Neem dan vandaag nog contact op. Wij hebben alle uitvoeringen van Mercedes al meerdere malen opgekocht. Daarom weten we precies wat de huidige waarde van uw auto is.

Welk type Mercedes kan ik verkopen?

Er zijn in de loop der jaren tientallen verschillende typen en uitvoeringen van de Mercedes op de markt gebracht. Daarvan waren sommige modellen een groot succes. Anderen waren een minder groot succes. Gelukkig maken wij geen onderscheid tussen succesvolle en minder succesvolle modellen. Schadeautoopkoper.be koopt namelijk alle typen op, zolang het bouwjaar 2007 of nieuwer is. Wilt u zeker weten dat wij uw schadeauto ook opkopen? Kijk hieronder of uw auto er ook tussen staat. Is uw Mercedes niet gekeurd? Geen probleem. U kunt ons ook een auto zonder keuring verkopen.

 • Mercedes A-klasse – vanaf 2008
 • Mercedes B-klasse – vanaf 2008
 • Mercedes C-Klasse – vanaf 2007
 • Mercedes E-Klasse – vanaf 2008
 • Mercedes ML – vanaf 2007
 • Mercedes Vito – vanaf 2007
 • Mercedes Viano – vanaf 2007
 • Mercedes Sprinter – vanaf 2007

De all-in service van schadeautoopkoper.be

U heeft het vast wel eens meegemaakt. U koopt een product voor een prijs waar u tevreden mee bent. Maar na de aankoop ontvangt u ineens nog allerlei andere facturen. Bij veel auto opkopers werkt het helaas ook zo. U ontvangt een bod, dat u inderdaad netjes betaald krijgt. Helaas volgen er tijdens en na het ophalen van de auto nog facturen voor het transport of administratie.

ongeval Mercedes verkopen

Wij vinden dat het verkopen van een schadeauto soepel en eerlijk moet gaan. Wij vragen dus nooit geld aan u. We doen een bod, en dat bedrag is precies wat u aan de verkoop overhoudt. Daar kunt u dus gerust een nieuwe auto mee gaan kopen, zonder u zorgen te maken over verborgen kosten.

Door deze transparante en voorspelbare service hebben helpen wij iedere maand tientallen tevreden mensen van hun kapotte auto af. Want hoewel wij niets kunnen doen aan uw vervelende situatie, kunnen we wel helpen om het probleem zo soepel en eerlijk mogelijk op te lossen.

Lees gerust eens enkele reviews om te zien hoe andere Mercedes bezitters over onze inkoopservice denken. U zult dan al snel zien dat ook u vandaag nog een waardebepaling wil laten doen.

Export van uw Mercedes Benz

Vraagt u zich af waarom andere bedrijven en particulieren een laag bod doen op uw auto? Wij kunnen u vertellen waarom. Dat heeft namelijk te maken met de berekening van de huidige waarde van uw wagen. De Mercedes staat bekend om zijn dure reparaties. Zeker in België en Nederland zijn de onderdelen en manuren bij een garage of dealer zeer duur.

Schadeautoopkoper heeft een goede oplossing gevonden voor dat probleem. De wagen aanmelden voor export. In de laatste 15 jaar hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd in diverse landen. Iedere Mercedes is uniek en heeft een eigen bestemming nodig. Wij zoeken dus een land waar veel vraag is naar uw schadewagen en waar de reparatiekosten laag zijn.

Mercedes export opkoper

U kunt dan uw Mercedes Benz met schade verkopen, zonder dat u daar honderden of duizenden euro’s op verliest. Uw auto wordt hierdoor namelijk voor ons ook meer waard. Uiteindelijk ziet u dat terug in het bod dat wij doen. Dat is namelijk verrassend hoog voor een kapotte Mercedes. Dat betekent dat u zelfs uw Mercedes met motorschade voor een goed bod kunt verkopen.

U hoeft trouwens ook niet bang te zijn dat het exporteren van uw auto moeilijk is. Binnen 24 uur kopen wij uw schadeauto namelijk al over. U bent hooguit enkele minuten kwijt voor het invullen van ons formulier en het overdragen van de auto. Schadeautoopkoper.be specialiseert zich namelijk in een soepele en snelle service. Vraag ons gerust om een vrijblijvende taxatie. Dan ziet u vanzelf wat wij bedoelen.

Heeft u een Mercedes benz met schade? Wilt u volgende week weer rondrijden in een betrouwbare en nieuwe auto? Neem dan vandaag contact op en ontvang deze week nog het geld.

Vul het bovenstaande formulier in met alle gegevens over de wagen. Wij taxeren dan gratis uw auto. Heeft u een vraag? Bel (011) 98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?