Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Mercedes Verkopen? Opkopers Mercedes-Benz Auto’s – Schade en Kapotte

Mercedes verkopen? Het verkopen van uw wagen is niet altijd even aangenaam. Schade auto opkoper is al sinds 2003 bezig om dit proces zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen.

Op deze manier heeft u de zekerheid van betaling en krijgt u nooit te maken met extra kosten. Bent u benieuwd hoe dit mogelijk is? Lees dan snel verder en maak kennis met het inkoopproces van schade auto opkoper.Mercedes met Schade Verkopen Kosteloos aan Opkoper

Welke wagens zoeken wij?

Het maakt niet uit wanneer u een Mercedes verkoopt met schade of defecten. Binnen ons inkoopproces is het mogelijk om in principe elke wagen in te kopen.

Wanneer u aangeeft van welke defecten en schade er sprake is lukt het ons om de juiste taxatie te doen. Wij kopen ook een afgekeurde Mercedes of een Mercedes met een hoge kilometerstand in.

Inkoopproces van schade auto opkoper

Het inkoopproces van schade auto koper kenmerkt zich door discretie, veiligheid, zekerheid en gemak. Door de klantbehoefte centraal te stellen is het ons gelukt om al tal van Mercedes wagens voor een eerlijke prijs in te kopen.

Doorloop samen met ons de volgende stappen:

 • Biedt uw Mercedes te koop aan via het inkoopformulier, telefonisch of per mail
 • Wij taxeren uw Mercedes en brengen een bod uit
 • U accepteert ons bod
 • Wij betalen cash of per bank en halen uw Mercedes op afspraak op

Opkopers Kapotte Mercedes

Wij vinden het niet nodig om kosten te berekenen voor de taxatie, het transport of bemiddeling. Ons bod is daadwerkelijk het bedrag waarvoor wij uw Mercedes kopen.

Heeft u vragen of opmerkingen voor schade auto opkoper? Bel dan naar (011) 98-83-87 of stuur een e-mail op info@schadeautoopkoper.be.

Opkopers Schade Mercedes in België

Wij hebben interesse in:

 • Mercedes A-klasse – vanaf 2005 t/m 2011
 • Mercedes B-klasse – vanaf 2006 t/m 2011
 • Mercedes C-Klasse – vanaf 2003 t/m 2011
 • Mercedes E-Klasse – vanaf 2003 t/m 2011
 • Mercedes ML – vanaf 2003 t/m 2011
 • Mercedes Vito – vanaf 2004 t/m 2011
 • Mercedes Sprinter – vanaf 2003 t/m 2011
Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?