Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kia met schade verkopen

Snel Online Uw Defecte Kia VerkopenWilt u een kapotte Kia verkopen? Schadeautoopkoper.be heeft meer dan 15 jaar ervaring in het opkopen van kapotte Kia’s. Wij weten daarom precies wat uw auto nog waard is. Zo weet u zeker dat u van ons precies ontvangt wat de auto nog waard is.

Verkoopt u de auto aan ons? Dan ontvangt u altijd:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie van uw auto.
 • Directe betaling vooraf. Cash of per bank
 • Gratis ophaalservice in België & Nederland
 • Gegarandeerde tevredenheid met onze diensten.

Heeft u een kapotte Kia voor de deur staan? Wilt u binnen een paar dagen weer rondrijden in een nieuwe en betrouwbare auto? Wij helpen u vandaag nog met een oplossing.

Vul het formulier bovenaan deze pagina in en we nemen direct contact op met een bod op de auto. Wilt u eerst nog iets vragen over onze diensten? Bel ons dan op 011-988387 of mail uw vraag naar info@schadeautoopkoper.be.

Kapotte Kia verkopen; hoe werkt het?

Een kapotte auto is vervelend. Wekenlang wachten op een particuliere koper helpt daar niet echt aan mee. Gelukkig helpt schadeautoopkoper.be u al binnen één dag van uw auto af. Hieronder ziet u de vier eenvoudige stappen waarin uw probleem wordt opgelost.

 1. U stuurt ons alle informatie over de auto. Dat kan via het formulier bovenaan deze pagina. Wij gaan dan direct gratis en vrijblijvend de auto taxeren.
 2. We nemen contact op en doen een bod op uw auto. U bepaalt dan zelf of dat bedrag hoog genoeg is.
 3. Wilt u de auto aan ons verkopen? Dan storten we het geld over op uw rekening. Ook maken we een afspraak om te wagen op te halen. Liever contant geld? Dan nemen we dat mee bij het ophalen.
 4. We halen de auto gratis voor de deur op. We handelen eerst het papierwerk af, betalen u het geld en takelen dan de auto op. U bent daarna direct van de auto af.

Hoeveel is mijn Kia waard?

Er zijn enorm veel Kia’s in omloop. Hoeveel uw auto precies waard is, valt dus moeilijk te zeggen. Daarnaast speelt ook de schade of het defect een rol. Heeft u een ongeval gehad, dan kan de schade zomaar tussen de 500 euro en 15.000 euro liggen. De hoogte van het bedrag hangt af van de beschadigde onderdelen en de benodigde reparaties.

Om de precieze waarde van een auto te bepalen, maakt schadeautoopkoper.be gebruik van professionele taxateurs. De laatste 15 jaar hebben wij alle soorten schades en defecten wel een keer gezien. Daarom zijn wij in staat om u precies te vertellen hoeveel uw Kia nog waard is.

Veilig en Snel Uw Kia met Schade Verkopen

Dat ten opzichte van particuliere kopers. Zij doen vaak een schatting van het bedrag dat de auto nog waard is. Omdat zij geen verlies willen maken, is de prijs die u dan ontvangt vaak extreem laag.

Maakt u gebruik van onze diensten, dan doen wij altijd een professionele taxatie op uw auto. Dat betekent dat u ook een eerlijk bedrag voor de auto ontvangt, waardoor u niet nog meer geld verliest dan nodig is.

Wat voor auto’s koopt Schadeautoopkoper.be op?

Heeft u een Kia met een bouwjaar vanaf 2008? Dan kopen wij uw auto vrijwel altijd op. Wilt u een Kia met kapotte motor verkopen, of misschien wel een ongeval Kia verkopen? Bij schadeautookoper.be kunt u altijd terecht met uw verzoek.

Heeft u een auto die voorkomt in het overzicht hieronder? Dan ontvangt u bij de verkoop altijd een hoog bedrag van ons.

 • Kia Ceed – vanaf 2008 t/m 2017
 • Kia Niro – vanaf 2016 t/m 2017
 • Kia Picanto – vanaf 2011 t/m 2017
 • Kia Optima – vanaf 2010 t/m 2017
 • Kia Sorento – vanaf 2008 t/m 2017
 • Kia Soul – vanaf 2008 t/m 2017
 • Kia Sportage – vanaf 2008 t/m 2017
 • Kia Venga – vanaf 2010 t/m 2017

Kia voor export aanbieden

kia opkoper

Schadeautoopkoper.be heeft een breed netwerk met internationale autogarages en monteurs. Omdat wij al jaren actief zijn als gespecialiseerde Kia opkopers, weten wij precies waar wij de auto heen moeten brengen. Meldt u de auto aan voor export, dan werkt de verkoop daarom zeer snel en soepel. U kunt ons zelfs eenvoudig uw auto zonder keuring verkopen.

Bij veel transportbedrijven betaalt u een hoge prijs voor het vervoeren van uw kapotte Kia. Wij rekenen daar nooit extra geld voor. Het bod dat wij op uw auto doen, is inclusief alle extra kosten die wij maken. De verkoop is bij ons dus volledig transparant.

Daarnaast doet u met de verkoop zelf ook wat goeds voor de wereld. Nadat de wagen gerepareerd wordt, krijgt deze namelijk weer een tweede leven in het buitenland. Dat terwijl veel beschadigde auto’s in België gesloopt moeten worden in verband met de hoge reparatiekosten.

Heeft u een Kia met schade of defecten? Wilt u volgende week weer rondrijden in een auto die wel betrouwbaar is? Laat ons dan vandaag nog helpen.

Vul hierboven het inkoopformulier in met alle informatie over de Kia. Wij doen dan vaak dezelfde dag nog een bod. Heeft u vragen? Bel ons dan op 011-988387 of mail uw vraag naar info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?