Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Export Auto Opkoper België – Met Schade, Kapotte en Hoge Kilometerstanden

Wanneer u een auto voor de export wilt verkopen zijn er allerlei mogelijkheden. Zo kunt u een auto zelf exporteren via het internet of is het mogelijk om uw wagen op een veiling aan te bieden. Vaak mist men de expertise en ervaring om een wagen in het buitenland van de hand te doen. In principe is dit een gemiste kans en zeker voor de meest gangbare modellen wordt op deze manier niet de optimale waarde uit een wagen gehaald. U kunt zich hier natuurlijk bij neerleggen, maar voor een eerlijke betaling zijn er gelukkig ook andere mogelijkheden.

Opkopers Export  Auto's met Schade en Kapotte

Voor de export zoeken wij auto’s! Het maakt niet uit of u een auto heeft met hoge kilometerstand, kapotte onderdelen of schade. Wij bieden nog steeds een eerlijke prijs en zijn van mening dat uw wagen een tweede kans verdient. In andere delen van de wereld is uw wagen nog steeds uitstekend te gebruiken en dat stelt ons instaat de juiste prijs te bieden. Schade auto opkoper weet elke auto te waarderen en ziet in veel auto’s de waarde die elders niet gezien wordt. Wij halen uw wagen op afspraak op en wij doen nooit moeilijk over het transport, bemiddeling of het vrijblijvend taxeren van uw auto. Bent u benieuwd naar het inkoopproces van schade auto opkoper? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Auto verkopen voor de export

Wanneer u uw wagen wilt verkopen zit u niet te wachten op lange onderhandelingen of ander gedoe. Schade auto opkoper is instaat om snel een vrijblijvende taxatie te doen en geeft zo snel mogelijk duidelijkheid. Wij kopen wagens in van allerlei merken als Mercedes, Renault, Fiat en nog veel meer. Als schade auto opkoper maken wij snel een beslissing en bent u geen onnodige tijd kwijt aan het te koop zetten van uw auto op een veilingsite of met een andere methode die veel tijd vergt. Wij taxeren uw wagen uitvoerig en geven vervolgens direct de juiste prijs. Bij auto’s voor de export maakt het niet uit of er schade of defecten zijn. In principe kunnen wij al uw wagens repareren.

Het verkopen van uw auto voor de export biedt de kans om snel het juiste bedrag voor uw wagen te ontvangen. Tegelijk geeft u uw wagen een tweede kans en ontvangt u de waarde die u verdient. Als opkoper organiseren wij zelf de verdere afhandeling en wordt uw wagen op de gewenste locatie afgehaald. De betaling vindt plaats per bank of contant en wij begeleiden u met het benodigde papierwerk.

Verkoop uw Auto met Hoge Kilometerstand

Het inkoopproces van uw export auto opkoper in België

Wanneer wij uw wagen kopen is het inkoopproces uiterst eenvoudig. Doorloop de onderstaande stappen om uw wagen direct te verkopen:

  1. Breng alle relevante gegevens van uw wagen in beeld. Zo willen wij weten wat de kilometerstand, het bouwjaar en de staat van uw wagen is. Vul ons inkoopformulier in om niets te vergeten. Voeg ook een aantal foto’s toe om ons een nog betere taxatie te laten doen.
  2. Wanneer wij alle gegevens hebben ontvangen is het tijd om een taxatie te doen. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van allerlei soorten wagens en kunnen dit binnen enkele dagen doen.
  3. Als u akkoord gaat met ons bod komen wij op afspraak langs om uw wagen op te halen.
  4. Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw wagen.

Heeft u vragen of opmerkingen over ons inkoopproces? Graag bespreken wij dit. Bel (011)-98-83-87 of stuur een e-mail op info@schadeautoopkoper.be voor meer informatie. Vul direct ons inkoopformulier wanneer u een vrijblijvende taxatie wilt.

Schade Auto voor Export? Verkoop met schadeautoopkoper.be!

Opkopers Wagens voor Export met Schade en Kapotte

Snel Online uw Auto met Schade voor Export Verkopen

 

Voordelen van schade auto opkoper

Tegenwoordig zijn er steeds meer opkopers van tweedehands wagens actief. Het is schade auto opkoper gelukt om een aantal belangrijke garanties te geven en daardoor neemt ons klantenbestand al sinds 2003 toe. Zo garanderen wij:

  • Een vrijblijvende taxatie op alle soorten wagens. In principe brengen wij een bod uit op alles wat ons wordt aangeboden. Ons bod is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.
  • Wij rekenen geen kosten voor de bemiddeling, het transport of taxatie. Als vanzelfsprekend zijn wij als inkoper van auto’s voor de export geïnteresseerd in allerlei wagens en is het in ons belang dat u geen overbodige kosten maakt. Op deze manier maken wij ons inkoopproces zo aantrekkelijk mogelijk en is er keuzevrijheid in het gehele proces.
  • Onze website maakt het mogelijk om snel en efficiënt te werken. Ons inkoopproces is steeds verder geoptimaliseerd waardoor u binnen enkele dagen een taxatie ontvangt.
  • Wij halen uw auto op in gans België. Het maakt niet uit op welke locatie uw wagen in België staat en de kosten voor het transport zijn volledig voor onze rekening.

Het grote voordeel van onze inkoopservice is de flexibiliteit waarmee wij te werk gaan. Wij zijn geïnteresseerd in zowel een waardevolle Mercedes als een Fiat met hoge kilometerstand of hoge schade. U kunt in principe altijd terecht bij schade auto opkoper en juist dat maakt ons geliefd bij particulieren en tal van andere partijen. In het contact zijn wij graag duidelijk over wat er mogelijk is. Heeft u bijvoorbeeld haast bij het verkopen of wilt snel een taxatie doen? Neem dan gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schade auto opkoper: export auto opkoper België

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief bezig met het opkopen van wagens voor de export. Ons beleid maakt het mogelijk om allerlei soorten wagens op te kopen binnen een duidelijk en snel proces. Eerlijkheid en discretie is wat ons betreft het belangrijkst en dat biedt ons dagelijks mogelijkheden om auto’s in te kopen.

Wilt u graag een wagen aan ons verkopen? Vul dan direct het inkoopformulier in met de relevante gegevens. Liever bellen of e-mailen? Bel (011)-98-83-87 of stuur een e-mail op info@schadeautoopkoper.be. Wij staan u graag zo snel mogelijk te woord om een taxatie en aanbieding te doen.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?