Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Defecte auto verkopen voor export – kies voor Schadeautoopkoper.be

Heeft u een defecte auto en wilt u deze verkopen? Dan kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Uw auto kan een kapotte motor hebben of er kunnen continu storingen in de systemen zitten. Wat het ook is! Wanneer u een defecte auto wilt verkopen voor de export bent u bij Schadeautoopkoper.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u een passend bedrag voor uw auto krijgen en zelf beslissen of u uw wagen verkoopt. Wij kunnen snel en veilig uw defecte auto overnemen! Maak kennis met de Schadeautoopkoper.be uit België.

defecte auto export opkoper

Wist u dat het verkopen van een schadeauto grote risico’s met zich meebrengt? Een opkoper is snel ontevreden, waardoor het lastig is om een eerlijke waarde voor uw auto te krijgen. Vaak is de prijs te laag of komen er achteraf klachten van de opkoper. Dit moet voorkomen worden! Daarom doen wij u direct een eerlijk prijsvoorstel, een voorstel dat voor beide partijen acceptabel is. U beslist uiteindelijk of dit voorstel bij u past en of u uw wagen voor dit bedrag kunt verkopen.

inkoop auto die kapot

Hoe werkt een defecte auto verkopen voor de export via Schadeautoopkoper.be?

Wilt u uw defecte auto verkopen voor de export? Dan kunt u per direct met ons in contact komen. Om te beginnen zullen wij uw auto taxeren en vervolgens kopen wij uw wagen voor een passende prijs op. Uiteraard snappen wij dat het vervelend is dat uw auto defect is en daarom helpen wij u graag snel aan een passend advies. Ons bedrijf kan in principe alle wagens vanaf bouwjaar 2005 van u overnemen. Al sinds 2003 doen wij dit met de verworven kennis die wij graag met u delen. In uw voordeel en naar uw tevredenheid!

Het opkopen van auto’s is een vak apart en wij hebben hier veel ervaring mee. Iedere dag doen onze experts een bod op diverse auto’s! Het kan om een afgekeurde BMW 5 of een Volkswagen met veel schade gaan. Het maakt ons niets uit! Wij kopen de auto’s met defecte motoren en andere schade voor de export op. In allerlei soorten en maten! Hoe werkt het verkopen van uw wagen?

    • Op onze website vindt u een inkoopformulier. Zorg dat u alle gegevens van uw auto bij de hand heeft en vul dit vervolgens in. Hoe preciezer u bent, hoe beter dit is. Zo hebben wij voldoende informatie om op uw defecte auto te bieden.
    • Als wij alle gegevens binnen hebben kan onze taxateur naar uw aanbieding kijken en een bod uitbrengen. Dit bod wordt aan u doorgegeven en vervolgens beslist u wel of niet akkoord te gaan.
    • Gaat u akkoord met het bod? Dan maken we snel een afspraak om uw auto te betalen en op te halen. Dit kan overal in België!
    • Bij het ophalen van uw auto krijgt u het afgesproken bedrag direct uitgekeerd en kan er contant of per bank betaald worden (u kiest zelf).
    • Uw schadeauto wordt gratis bij u opgehaald. Wij brengen geen kosten in rekening voor het transport.

opkoop schadewagens

Voordelen defecte auto verkopen voor export

Wanneer u uw defecte auto voor de export verkoopt biedt dit allerlei voordelen. Zo brengen wij geen kosten in rekening voor het taxeren en ophalen van uw defecte auto. Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitgekeerd (per bank of contant). Als u meer wilt weten over het verkopen van uw defecte auto voor de export of als u de waarde van uw auto wilt weten staan onze experts voor u klaar. Bel naar (011)-98-83-87 of e-mail naar info@schadeautoopkoper.be voor aanvullende informatie. Snel verkopen? Vul dan direct het inkoopformulier in en doorloop de vervolgstappen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?