Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Hoe of Waar Kunt u een Auto Met Kapotte Motor Verkopen

Heeft u een auto met een kapotte motor? Dan is deze waarschijnlijk nog steeds geld waard. Een auto met een kapotte motor of een auto met motorschade kunt u verkopen aan verschillende partijen. Op deze pagina nemen wij de mogelijkheden met u door waardoor het mogelijk wordt om een afgewogen keuze te maken.

Gratis uw Auto Met Defecte Motor Verkopen

Alle mogelijkheden op een rij

Bij het verkopen van een auto met schade is het niet altijd even eenvoudig om de juiste keuze te maken. U bent waarschijnlijk niet dagelijks bezig met het verkopen van auto’s en dat maakt het lastig om de juiste beslissing te maken. Eventueel kunt u een taxateur inschakelen om de auto op waarde te schatten. Uiteraard kunt u ook onderzoek doen naar de verschillende mogelijkheden en vervolgens wordt het vanzelf duidelijk welke het best rendeert. Vergeet op dit moment echter nooit de risico’s die u neemt! Zeker op advertentiesites zijn criminelen en fraudeurs actief. Ook opkopers gaan niet altijd op de meest prettige manier te werk. Doe alleen zaken met een partij die u kunt verifiëren en waarbij u een veilig gevoel heeft. Een normaal telefoonnummer en e-mailadres is het minste dat u van een opkoper eist.

Ontvangt u de betaling het liefst tegelijk bij het ophalen van uw auto en loopt u liever geen onnodige risico’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul direct ons inkoopformulier in, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Bel naar (011) 98-83-87 of stuur een e-mail op info@schadeautoopkoper.be.

In het onderstaande overzicht vindt u de meeste populaire keuzes als het gaat om het verkopen van een auto met kapotte motor of defect.

Verkoop een auto met kapotte motor aan de dealer

Het verkopen van auto’s is het enige doel van een dealer. Wanneer u een auto te koop aanbiedt is het doel van dealer om deze ook zo snel mogelijk te verkopen. Meestal verkoopt de dealer een auto met schade of defecten aan een opkoper. U ziet niets terug van dit proces en u krijgt slechts korting bij de aanschaf van een nieuwe wagen. Afhankelijk van de korting kan het interessant zijn om uw auto met kapotte motor te verkopen aan een dealer. Er zal een korting op de nieuwe wagen ontstaan en u heeft er verder geen werk aan. Verwacht echter een kleiner bedrag dan bij een gespecialiseerde opkoper.

Verkoop een auto met kapotte motor op een advertentiesite

Tegenwoordig is het via een advertentiesite steeds gemakkelijker om een schadewagen te verkopen. Helaas is het nog steeds lastig om het juiste bedrag voor een wagen te krijgen en is het nog steeds niet zonder risico’s. U heeft soms te maken met criminelen of oplichters en zeker via het internet weet u nooit wie wel of niet is te vertrouwen. Op een advertentiesite kunnen de kosten soms behoorlijk oplopen. Zeker wanneer u een wagen van lagere waarde verkoopt kan dit behoorlijk op de uiteindelijke winst drukken. Tot slot mag u niet vergeten dat het verkopen via een advertentiesite tijd en geduld kost. Het kan even duren voor u de eerste reacties krijgt en wanneer iemand interesse heeft is het belangrijk om direct de juiste gegevens te delen.

Verkoop uw Wagen Met Kapotte Motor Snel

Verkoop een auto met kapotte motor aan vrienden of bekenden

Iedereen kent iemand met kennis van auto’s of een handelaar uit de eerste kring. Het is soms aantrekkelijk om een wagen met schade aan vrienden of familie te verkopen. Het lijkt een eenvoudige manier om van het voertuig af te komen en u hoeft er bijna niets voor te doen. Helaas blijkt dit niet altijd even vlekkeloos te verlopen en zeker met vrienden of familie bent u niet uit op een conflict.

Breng een auto met kapotte motor of schade naar de sloop

Wanneer u niet meer weet wat u met uw auto moet is het mogelijk om deze naar de sloop te brengen. Bij een sloperij ontvangt u vaak een kleine vergoeding voor het materiaal en eindigt de levensduur van uw wagen. In veel gevallen is het gelukkig niet nodig om een auto naar de sloop te brengen en blijkt de wagen nog steeds voldoende waard voor de verkoop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons al als opkoper van tweedehands auto’s met een kapotte motor, andere defecten of schade? Lees dan snel verder en ontdek hoe u snel van onze diensten profiteert.

Motor Kapot? Verkoop uw Auto aan schadeautoopkoper.be

Auto met kapotte motor verkopen aan schade auto opkoper

Als schade auto opkoper krijgen wij te maken met tal van verschillende wagens. Het is voor ons dagelijks een uitdaging om voertuigen op waarde te schatten. De juiste taxatie geeft direct duidelijkheid voor een klant en maakt het inkoopproces sneller. Soms zit er slechts 48 uur tussen de taxatie en het ophalen van een auto. Uiteraard kan het zo snel als nodig is en eventueel kunnen wij in overleg nog sneller op locatie zijn. Schade auto opkoper biedt de volgende voordelen:

  1. 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor uw aanvraag.
  2. Snel een vrijblijvende taxatie van alle merken.
  3. Wij nemen ook auto’s met een kapotte motor, defecte onderdelen of schade aan.
  4. Wij rekenen niets voor bemiddeling, transport of taxatie.
  5. Uw wagen wordt gratis afgehaald in gans België.
  6. Bij het ophalen van uw wagen wordt de betaling direct voldaan.

Opkopers Auto's met Kapotte Motor

Inkoopproces stap voor stap

Staat u op het punt om uw wagen met kapotte motor te verkopen? Doorloop dan het onderstaande stappenplan om het direct op de juiste manier te doen:

 • Om een taxatie te doen hebben we de belangrijkste gegevens van uw auto nodig. Wanneer u zaken als de kilometerstand, het bouwjaar van uw auto en de staat van uw auto op de juiste manier aanlevert is het voor ons mogelijk om direct een correcte taxatie te doen.
 • Binnen enkele dagen komt er op basis van onze taxatie een bod op uw auto.
 • Wanneer u ons bod accepteert wordt er direct een afspraak gemaakt om de auto op te halen.
 • Op de afgesproken locatie wordt uw betaling per bank of cash voldaan. Vervolgens wordt het nodige papierwerk afgehandeld en nemen wij uw auto mee.

Vul direct ons inkoopformulier in, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Bel naar (011) 98-83-87 of stuur een e-mail op info@schadeautoopkoper.be.

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?