Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Alfa Romeo Verkopen? Ook met Schade en Defecten

Wij kopen uw tweedehands Alfa Romeo met schade of kapotte delen op. Met onze inkoopservice zijn wij instaat een uitstekende prijs te betalen voor alle soorten Alfa Romeo wagens. Overal in België halen wij uw wagen gratis af en betalen wij cash of per bank aan de deur.Tal van partijen kunnen uw auto opkopen. Helaas gaat dit niet altijd even goed of krijgt u te maken met zaken waar u niet op gerekend had. Sinds 2003 hebben wij ervaring met het opkopen van tweedehands wagens en de tevredenheid bij onze klanten groeit met de dag.

Opkopers Alfa Romeo met Schade - Verkoop uw Schade Alfa Romeo Vandaag!

Onze inkoopservice geeft de volgende voordelen:

  • Geen kosten voor het transport
  • Een gratis en vrijblijvende taxatie
  • Direct contact per mail of telefonisch

Inkoopservice Alfa Romeo

Met onze inkoopservice is het mogelijk om in principe alle soorten Alfa Romeo wagens op te kopen. Het maakt niet uit of er sprake is van schade of kapotte onderdelen aan uw wagen. Zelfs wanneer uw wagen is afgekeurd kunnen wij taxeren en een bod uitbrengen.

Wij betalen u de geboden prijs en u krijgt bij onze inkoopservice nooit te maken met taxatiekosten, bemiddelingskosten, transportkosten of andere verrassingen.

We zijn geïnteresseerd in

  • Alfa Romeo 159 1,9 jtd / 1,9 jts /2,4 jtd / 2,2 jts vanaf 2006
  • Alfa Romeo Giulietta 1,6 jtdm / 2,0 jtdm / 1,4 tb / vanaf 2010
  • Alfa Romeo Mito 1,4 / 1,4 tb / 1,3jtdm / 1,6 jtdm vanaf 2009
  • Alfa Romeo GT 1,9 jtd / 1,8 jts / 2,0 jts / vanaf 2004

Verkoop uw Alfa Romeo met Schade - Snel, Veilig Online Verkopen

Onze ruime ervaring maakt het mogelijk om snel een eerlijk bod te doen en vanaf dat moment beslist u uw wagen te verkopen of niet.

Uw Alfa Romeo te koop aanbieden

Wilt u uw Alfa Romeo direct aan ons aanbieden? Neem dan telefonisch contact op via (011)-98-83-87 of mail naar info@schadeautoopkoper.be. Graag brengen wij snel en vrijblijvend een bod aan u uit.

 

Opel Astra – Boechout Opel Astra – Boechout

Ik kon mijn beschadigde wagen op een snelle en professionele wijze via deze website verkopen. Uitermate nette en correcte afhandeling. Op tijd en op maat, Bjorn Everaert

Renault Megane – Gent Renault Megane – Gent

De aanrader ! Heb mijn schadewagen van 5 jaar oud bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten Stefaan Cuyvers

Chevrolet Cruze – Hasselt Chevrolet Cruze – Hasselt

Ik ben zeer tevreden over de service van deze bedrijf. Goede en snelle afhandeling en komen hun afspraken na. Met vriendelijke groeten P.Berkhout

Heeft u nog vragen?